molio bih istaknutog clana Fiat dela CBC-a aka nesaoct glavnog offtopicara da mi odgovori gde je bre Mans pazario, ukro`, navatao onu svemagicnu krpu kojom je kosarkas prebrisao celu makinu
???
di di??
mansa nema ni za leba tako da cenim da si se raspitao...
btw. sinocke idem obrenovackim oko 9ke i prestignem jedan VTS kad malo posle prolete pored mene... reko neces majci i krenem da ga jurim al zbog kise nisam hteo da mu sednem bas na branik...
reko mora da je neka "mafia" u pitanju pa reko aj se peglamo do zeleznika...
prvo sam mislio da je shonsy i da ga iskoristim kao logo na stilu
, ali kad sam video da pusi ko turcin i da nije black vts nego plavi shvatih da nije to njegova crime exelencija ....
braco... mislim da svak ko vozi vts se isto ponasa.... kako je onaj sinoc vozio.... lood, lood... ma vise se citroenu cak ni svom ne priblizavam...
ppp mozda je prelazno.... al baja preticao za medalju... ko god on bio alal vera, alal vera...
i opet ja gde je Mans kupio krpu???

di di??
mansa nema ni za leba tako da cenim da si se raspitao...
btw. sinocke idem obrenovackim oko 9ke i prestignem jedan VTS kad malo posle prolete pored mene... reko neces majci i krenem da ga jurim al zbog kise nisam hteo da mu sednem bas na branik...
reko mora da je neka "mafia" u pitanju pa reko aj se peglamo do zeleznika...
prvo sam mislio da je shonsy i da ga iskoristim kao logo na stilu

braco... mislim da svak ko vozi vts se isto ponasa.... kako je onaj sinoc vozio.... lood, lood... ma vise se citroenu cak ni svom ne priblizavam...
ppp mozda je prelazno.... al baja preticao za medalju... ko god on bio alal vera, alal vera...
i opet ja gde je Mans kupio krpu???
Comment