Tel je 063 toyota
Vlasnik je prilican kreten, kao i vecina "otpadasa", vodi majstora sa sobom i pusti ga da prica.
Btw. kad stignes do dela sa motorom, javi se da ti pozajmim moj stariprotokomer. Samo, nemoj da ides kod raska da ga namestas, vec nadji novog majstora. Taj mozda namesti, moj ili tvoj.
Napisi sta si uradio... dobro pogledaj i tu drugu skoljku na otpadu, mada po ovome sto je do sada napisano, i po onome sto se vidi na slikama tvoje skoljke uzimanje druge izgleda najbolja opcija. Proveri stanje na spojevima gde se sastaju dva ili vise limova - to je najteze sanirati. Povedi jos nekoga sa sobom, eto na primer Uzelac ima isti auto a i tvoj drugar pod nickom Peugeot308 se pokazao dosta dobro u proceni stanja do sada.
Eventualno postavi i slike te druge skoljke ovde.
Samo bez preterane zurbe da ne bi potrosio jos para na popravke i limariju a da to opet ne bude to...
Nego, Damn, ja ne znam jel' ti bolji nauk treba.. Ja sam bio tu kad ti je Raško rekao da su ti novi koni amortizeri stavljeni, ali da je auto truo, i da nikako ne divljaš sa tim autom. Odmah potom si izleteo vozeći se po Kosmaju..
Tek sad vidiš koliko si sreće imao, mogao si komotno posle nekog jačeg udarca i bez točka da ostaneš.
AUuuu Ovaj je u lepezama vise nego taunusi sto propadaju pored puta
Korole '91 su stradale na tim mestima,ta corola je jos vise starija "JA STVARNO NE ZNAM" kako niko to nije video ?
Nego to ti je ono sto kaze nas narod (oci gledale oci plakale) sad je kasno,bio bi to dobar donator da za njega nije bacena velika para...
Poslusaj savet onog ko ti je rekao da ga ne radis ( sem ako ti nije problem da plcas majstore da odrade ) onda to daj profesionalcima i izacice kao iz pimp my ride-a ( ali sve ima svoju cenu ) ono sta je za nekog mnogo to mozda za tebe nije,u svakom slucaju nisam ocekivao da je ta corola toliko propala jer mi je uzivo mnogo bolje izgledala ( mada nisam se saginjao od ispod da gledam ni da guram srafciger u lim ).Sto se tice lima propao sigurno i na nekim mestima gde se ne vidi obrati paznju na sve detelje i raspitaj se koje su joj falinke posto vidim da znas coveka koj zna najbolje oko njih.
Sve najbolje
sve se da napraviti ko i ovaj auto koji nije toliko truo na sta sam ja sve nailazio u poslu !
neznam samo sto toliko drame oko njega sve je to lim i ljudi napravili i ljudi ce ga srediti tako da on je u ok stanju i nije bas toliko strasno sto se mene tice
a sta ocekivati od auta koji ima vise od 20 god,budimo malo realni da je stoju u dnevnoj sobi vlaga od kuvanja kafe bi ga pojela ehheh
opusteno decko i kod limara i udri nije to strasno!!!!!!
Boki predstavi svoj auto da ljudi vide da to zaista nije nista strasno +
Druze nemoj se demoralisati kad si krenuo idi do kraja,jel zadovoljstvo tvoje nema cenu
Saxo nije reč o sređivanju limarije, može da se odradi, pitanje je isplativosti ali necemo da ulazimo u to posto je automobil raritet i mozda vlasniku novac ne predstavlja nikakvo ograničenje, mozda mnogo voli taj model i to sve nije bitno. Stvar je u tome da je automobil na oglasima imao cenu kao da je rec o sportskom automobilu spremanom za drift, nećemo da ulazimo u to koliko je vredeo u trampi i za koliko je otisao.
Na kraju, za koju svrhu vlasnik želi da spremi auto, da li želi da ga vrati u fabričko stanje ili možda želi da ga sprema za stazu. Kome da poveri posao ako želi tako nesto i koliko je razmuna cifra koju treba da plati za tako nešto? Cena rada na limariji za ovakav posao se kreće u Srbiji od 100 do 1000 eura u zavisnosti od majstora, sada neka on odluči koliko mu znači taj auto.
Ukoliko se auto pravi za svakodnevnu vožnju, onda je najbolje da kupi Co2 i da ga vari sam, taman ima da ispeče zanat a moći će i sam da je krpi... kad se za to ukaže potreba.
Inače ako je vlasnik to kupio za drift onda zna da je to skup sport i da je taj model najbolja podloga za ono šta tek treba da se dorađuje.
Nadam se da me ne shvatete pogrešno, da mislite da ja krivm prethodnog vlasnika da je prodao loš auto kao što sam pročitao da su ga već neki napadali, kao da je on sakrivao da se ne vidi (naprotv on je rekao da je on sve video i auto je i bio teran kod limara što znači jedino taj limar može da bude kriv) šalu na stranu, ovde je igralo nešto drugo a to je da vlasnik automobila bio toliko srećan da ga ima i prešao je preko svih mana ( da nije bilo tako on bi se cenkao kao na pijaci ili jednostavno se okrenuo i otišao). Ono šta je bilo pogrešno a to je ovaj post i slike koje je objavio...
Jednostavno ako je video šta je i kako je i da ga ne greje sunce ili se od besa razočarao u taj auto, a sigurno nije prvi ko je napravio gresku kod kupovine automobila, narocito kad je rec o automobilo koj je redak i koj nije imao prilike da vozi i detaljno pogleda ranije kod nekoga, trebao je da opere motor i da ofarba motorni prostor u crno, ispolira, izgituje, zafarba i onda kao ovaj lik http://www.polovniautomobili.com/ogl..._corolla_ae86/ traži 6000E a na kraju da za 3000E.
Video si ovu iz Smedereva, pa poredis ova dva automobila ili..? U pricu sa starijim automobilima se ulazi srcem, a cena na kraju je zaista nepredvidiva i obicno dodje do ranga automobila oko 8 godina starosti slicne kategorije. Za ovakve price, ili imas srce za plan koji ces sprovesti u delo ili ces bataliti sve i pobeci. AE86 je interesantan model za restauraciju, ali sa ulaznom cenom koja bi bila ispod 1K eur.
Btw, savet za zamazivanje i zavaljivanje automobila je no comment.
Comment