323f
Collapse
X
-
Protokomer ti je sigurno 200-300 eura
Pitaj Živka (trio_auto) koliko je kod njega....
Znam da mi je neko sa foruma rekao da je on uzimao na otpadu za 100 Eura pa ti vidi....
Ja imam neku šemu iz hong-konga za nekih 130 dolara sa šipingom pa ako te zanima javi
Comment
-
-
Originally posted by GoranpProtokomer ti je sigurno 200-300 eura
Pitaj Živka (trio_auto) koliko je kod njega....
Znam da mi je neko sa foruma rekao da je on uzimao na otpadu za 100 Eura pa ti vidi....
Ja imam neku šemu iz hong-konga za nekih 130 dolara sa šipingom pa ako te zanima javi
A znam auto, pricali smo onda kad si bio kod mene u dvoristu, dao sam ti katalog sa tuning opremom...
Jednostavno, neke stvari toliko kostaju, i ne moze jeftinije, pa to ti je..
Comment
-
-
Taj neko sa foruma sam bio ja, ovo mo je vec drugi koji mi je crko, mislim da se to nikom u zivotu nije desilo da promeni tri protokomera na benzincu za godinu dana, i sve zbog glupog gasa.
A antenu sam ja menjao to ti je obicna krovna antena i extra je, samo je mnogo zeznuta ugradnja, pisao sam ti vec o tome Zare.
Pozdrav za Živka, nisi mi dao katalog nisi ih imao tad, samo sajt. Jel imas jos tih kataloga?
Comment
-
-
Tek sada kada sam pogledao u inbox sam vidio da si ti kupovao taj polovan tj da si mi ti javio
A poslaću ti detalje za to iz azije
Comment
-
-
Znaci imas ugradjen plin!? E sada me zanima da li imas nepovratnik plamena jer u tom slucaju prilikom detoniranja plina najcesce nastrada protokomer.Ja kada sam uzeo auto plin je vec bio ugradjen ali nisam ni obracao paznju da li ima nepovratnik ili ne.Prilikom jedne detonacije plina(kutija filtera vazduha na jednom mestu bila malo naprsnuta),rascvetala se kutija f.vazduha a majstor mi je rekao da sam imao srecu da mi nije crkao protokomer.Isti dan sam otisao i ugradio taj nepovratnik(20e) i od tada do dana danasnjeg(da kucnem u drvo) nemam problema a ima vec dosta meseci.
Comment
-
-
Pozdrav za Živka, nisi mi dao katalog nisi ih imao tad, samo sajt. Jel imas jos tih kataloga?
Navrati kad prolazis, sada imam i cene, pa ako ti se nesto svidja...
Comment
-
Comment