Sad sam dosao od Luccar-a, ja cu sledece nedelje da ugradim sekvent za moj auto, cena 650 evra sa toroidnom bocom, ali sam zvao Ivana da se raspitam za informacije, da vidim da li me farbaju u Luccaru.
Sve je lepo napricao o njima, rekao mi je da taj uredjaj sto cu ugraditi je srednje klase, i da je najbolji odnos cena-kvalitet.
Naravno, mogu da stavim i Landirenzo od 930 evra, ali to je Lexus...
Cekam da se iskonsultujem sa caletom, da vidimo sta nam je raditi.
Jeli, Petre, sta si se zbunio kod Mercatora, ti mislis svira ti neka dobra cica, a ono ja..
*ebote gde je to bilo ne mogu da skontam? Moram menjati ove felne ne svidjaju mi se nikako ili kola cela
Ej ladno mi onaj tvoj majstor na telepu Robert nije nista naplatio menjane oring-a, bilo mi glupo posle, ni ne znam coveka...
Robika je odlican majstor, ali ono sto je jos bitnije, je dobar i posten covek, a to ti je kod majstora veoma bitno!
Ako ti kazem da dva drugara dovoze svoja kola kod njega na servis iz BGD, a da ima i porodicu iz Svedske, koja dovozi svoje 4 Honde kod njega, pa COCO sa HCS foruma iz Hrvatske, sta vise da ti pricam..
Realno, nije to neki posao, a on mi je dobar drugar, ja sam mu rekao da ces doci, pa mozda zato..
U kranjem slucaju, sledeci put kad tako bude neka sitna stvar, dve litre kole i bice sve ok..
Naravno, za nesto ozbiljnije verovatno bi platio, ali opet nije skup, a dobijes kvalitet..
A slika je u centru, ulica paralelna sa Vase Stajica, kod Narodne Banke Srbije, blizu Zeleznicke ulice, gde je Makijato...Hoces jos da ti nacrtam? Hteo sam da ti okacim flajer od Mazde iz zezancije, ali sam potrosio zalihu iz kola...
Pa hvala ti, nadam se da necu morati kod majstora u skorije vreme ali svakako cu otici kod njega ako mi nesto zatreba pod uslovom da mi naplati
I skontao sam gde si slikao pa tamo sam skoro svaki dan...
Kaparisao sam peugeot, iznenada ne znam sta mi bi... Svidela mi se jedna 206-ica i ja reko aj da lupim oglas i neku cenu pa sta mi bog da. I stvarno dosao covek nije ni pitao za cenu, dao pare i ode... Bas sam se bio skenjao, jer je auto bio stvarno super...
ali ni pezo nije los
whatever ako si ti hapy onda je ok, ako te muce sumnje resices se peugeota pa opet mazda, zatvoren krug.
Imanje mazde je ko baba i kolo, dala baba banku da udje u kolo posle deset da izadje al ne moze
I don't care if there are no user serviceable parts inside... I'm going in...
Comment