Hvala nelegalni. Nece se na ovom zavrsiti. Cim se dodje do malo para uradicemo jos ponesto.Inace sve sto kod njih izadje iz mode ja dobijam za dz. Necu sigurno raditi nikakav styling jer mislim da sve sto se stavi na ovaj auto je previse. Radicemo na performansama
novo chedo
Collapse
X
-
Marko rekao i NE porekaoOriginally posted by hondaholicKo dosh'o, dobrodosh'o. Imam lepu domacu rakiju. Marko rece da ce da navrati. Pa izvolte... A za malera izgleda da cu od velike euforuje da se razbolim. Osecam da me drma temperatura. Pa ja mislim da se nikad u zivotu nisam necemu ovako obradovao.
prvom prilikom dolazim kao sto sam i rekao, a s obzirom da covek ima lepu domacu rakiju, ajde ljudi, javljaj te se, ima mesta na zadnjem sedistu crxa
drago mi je kada cujem da se neko ovako raduje posle kupovine! nema sumnje da ces da je pazis! ajd pa da joj ja postanem sledeci vlasnik
Comment
-
-
bravo... Izgleda vrhunski. Ne trositi pare, mozak i sve ostalo ulepsavati ga kad je extra. Samo radi na performansama! Gledaj da dobijes koji konjic a ne da izgubisOriginally posted by hondaholicHvala nelegalni. Nece se na ovom zavrsiti. Cim se dodje do malo para uradicemo jos ponesto.Inace sve sto kod njih izadje iz mode ja dobijam za dz. Necu sigurno raditi nikakav styling jer mislim da sve sto se stavi na ovaj auto je previse. Radicemo na performansama
hehehe NHF
Comment
-
-
bas fino jaje
mozda jedino felne prevelike
Hvala NSX što nemaš tri tone, hvala što te nema David Beckham, hvala što nemaš glupavi "F1" menjac iza volana, hvala što nemaš elektroniku koja kvari zabavu jer ti ona i ne treba, hvala ti što imamo o cemu da sanjamo i cemu da se nadamo.
Comment
-
-
Daj ubaci tog tvog tuning ortaka u klub, ima bre S2000 i IntegruiOriginally posted by hondaholicMoja otisla u nedelju. A cena nije tajna ali nije ni konacna jer moram da je prenesem i registrujem. Sve u svemu ce me izaci oko 4000 somica
. Cena znam da je izuzetno niska ali kao sto sam napisao, kupio je od ortaka koji ima S2000, Inategru type r i lexus IS 300. Tako da mu ova vise nije bila potrebna. Razliku u ceni od moje bivse do ove placam na rate naredne dve godine i dobio sam jos neke stvarcice, kao npr. plazma satove, standardne farove, koni opruge i amortizere za ulicu (posto su ove na njoj pro race za stazu, iako imaju sva ziva stelovanja), fabricka sedista i jos neke sitnice. Izasao mi je u susret jer zna da nikad necu imati para da napravim ili kupim ovakav autic a i zna da je na putu MUSHKO, ovo mu dodje kao svadbeni poklon. Eto to je istorija kupovine.
..
Ako te zanima tuning, ili styling, za jaje bas ima dosta dzidza bidza, samo zavisi sta hoces..
Comment
-
-
Nema sta, svaka cast i drugaru i tebi...i neka je sa srecom!!!Originally posted by hondaholicMoja otisla u nedelju. A cena nije tajna ali nije ni konacna jer moram da je prenesem i registrujem. Sve u svemu ce me izaci oko 4000 somica
. Cena znam da je izuzetno niska ali kao sto sam napisao, kupio je od ortaka koji ima S2000, Inategru type r i lexus IS 300. Tako da mu ova vise nije bila potrebna. Razliku u ceni od moje bivse do ove placam na rate naredne dve godine i dobio sam jos neke stvarcice, kao npr. plazma satove, standardne farove, koni opruge i amortizere za ulicu (posto su ove na njoj pro race za stazu, iako imaju sva ziva stelovanja), fabricka sedista i jos neke sitnice. Izasao mi je u susret jer zna da nikad necu imati para da napravim ili kupim ovakav autic a i zna da je na putu MUSHKO, ovo mu dodje kao svadbeni poklon. Eto to je istorija kupovine.
Mess with the best, die like the rest!!!
Comment
-
-

Comment