novo chedo

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • hondaholic
    CBC Senator
    • 20.09.2007
    • 201
    • Beograd
    • 1993 Honda CIVIC 4x4

hvala drugari! i meni se svidja
    nego recite vi meni da li neko od vas mozda ima problem sa postavljanjem slika na forumu. Ja od juce mogu da okacim samo po jednu sliku po jednom postu. kad god mu dam da mi doda novu sliku uz neku kojiu sam vec postavio cim kliknem "dodaj sliku uz poruku" on mi odmah doda ponovo onu koju sam vec okacio i ne da mi da dodam ni jednu drugu.
    1979 Chewrolet Camaro (for junk!!) but with potencial, 1974 Jaguar HE v12, Honda Civic Shuttle 4wd slamed, in perspecitve 2000 Mustang GT

Comment

• Vuki
      CBC Veteran
      • 11.02.2007
      • 113
      • H.Novi, CG

vidi isti ko moji

bas lijepo stoje na bjelu boju
      Hvala NSX što nemaš tri tone, hvala što te nema David Beckham, hvala što nemaš glupavi "F1" menjac iza volana, hvala što nemaš elektroniku koja kvari zabavu jer ti ona i ne treba, hvala ti što imamo o cemu da sanjamo i cemu da se nadamo.

Comment

• V-Tec
        CBC Senator XXL
        • 30.06.2006
        • 1615
        • Beograd
        • '89 Civic d16a6

Bas super stoje!

Aj okaci neku sliku da vidimo kako svetle nocu.
        shuto-expressway.com

Comment

• hondaholic
          CBC Senator
          • 20.09.2007
          • 201
          • Beograd
          • 1993 Honda CIVIC 4x4

lose su mi nocne slike. ajde da probam nesto da iskombinujem sutra pa kacim. jos jednom se zahvaljujem Vukiju na pomoci i nadam se da cemo na leto kada se budemo sreli na moru slatko nalupati Lastnog vozaca koji me je odrao za dostavu stopova iz Herceg Novog do Bgd-a.
          1979 Chewrolet Camaro (for junk!!) but with potencial, 1974 Jaguar HE v12, Honda Civic Shuttle 4wd slamed, in perspecitve 2000 Mustang GT

Comment

• Vuki
            CBC Veteran
            • 11.02.2007
            • 113
            • H.Novi, CG

sjutra zovem lastu da ga prijavim, posto je tupan ostavio vizit kartu, a malo mi fali da ga ujutro sacekam

drago mi je da si zadovoljan, posto se stvarno uklapaju u ostatak auta
            Hvala NSX što nemaš tri tone, hvala što te nema David Beckham, hvala što nemaš glupavi "F1" menjac iza volana, hvala što nemaš elektroniku koja kvari zabavu jer ti ona i ne treba, hvala ti što imamo o cemu da sanjamo i cemu da se nadamo.

Comment

Odlicno je ispalo, bice ovo vrh sredjen EG, jos da je VTI...

Comment

• nene
                CBC Početnik
                • 20.12.2007
                • 8
                • Beograd

Vrh vrh vrh

Auto ti je VRH VRH VRH. Svaka cas majstore. Bramo i na kupovini stvarno ti je prijatelj da ga zlatom optocis. Eh da je meni par takvih prijatelja.
                Jos jednom sve cestitke za vozilo i u zdravlju i veselju da te sluzi

Comment

• hondaholic
                  CBC Senator
                  • 20.09.2007
                  • 201
                  • Beograd
                  • 1993 Honda CIVIC 4x4

hvala,hvala...Bice tu jos svasta nesto da se chachka. Mozda i neki swapic

Comment

• markokg1982
                    CBC Senator XXL
                    • 19.05.2007
                    • 409
                    • Kg-Bg

ma ne treba tebi swap! vec imas odradjen motor tj koliko ja znam, motor ti je radjen na,,ne znam koju specijalu a ubaceni su i siri klipovi, dizne od VTI-a..
                    imas odlicnu skoljku, amortizere, stelujuce opruge...(da ne pominjem izduv, filter, volan,kadice....fokusirao sam se na osnovu)..jedino sto mi se ne svidja na tvom autu je sto ima 17-ice..mnogo je brate za snagu tog motora tj moras da odlucis dal hoces da budes sminker ili racer (kaze ti covek koji je frizirao glavu i zadrzao plin )
                    znaci auto ti je ispunio sve uslove za turbinu ako se odlucis za nju, nemoj da se zaletis da ne bude posle..e da sam kupio ovu umesto ove koju sam uzeo...znaci samo polako, forum je tu da ti pomogne mada za turbinu potrazi odgovore na cannon-u jer ce tu tema da se mnogo bolje proprati i imaces vise odgovora i resenja
                    http://www.youtube.com/watch?v=CWvkqhcItY8

Comment

Slazem se, ja sam vise styler nego racer, ali ako treba pomoc oko nabavke turbine i slicnih zezancija, tu smo...

Da nema ovakvih farova, i stopki, zakleo bi se da sve ide ka tuningu..

No, i sam sam svestan koliko gubim performanse sa 17 cola i sirokim gumama..

Za brzinu, nabaci fabricku, ili broj vecu dimenziju, sa ne prevelikim(presirokim) gumama..

Comment

• hondaholic
                        CBC Senator
                        • 20.09.2007
                        • 201
                        • Beograd
                        • 1993 Honda CIVIC 4x4

Evo ti Zivko!!! Jesi li sad zadovoljan? Ziv sam se polomio dok sam dok sam uradio. Bolje je ovako? A?

Comment

• Vuki
                          CBC Veteran
                          • 11.02.2007
                          • 113
                          • H.Novi, CG

prva liga

jesi rijesio probleme sa stopkama???

Comment

• hondaholic
                            CBC Senator
                            • 20.09.2007
                            • 201
                            • Beograd
                            • 1993 Honda CIVIC 4x4

jesam druze. sirova guma je zakon. pogotovo ako je nadjes u crnoj boji . malo sam obradio sa unutrasnje strane i legle su kao ****nce na noshu! cekam sad neki turbic da mi stigne oko 20-og aprila, ali o tome otom-potom.

Comment

• Vuki
                              CBC Veteran
                              • 11.02.2007
                              • 113
                              • H.Novi, CG

jesi li ih otvaro?

kakav turbic??? nemislis valjda na ..

Comment

• BGILLEGAL
                                CBC Senator XXL
                                • 22.05.2006
                                • 653
                                • Beograd

joj ja sam cuo za turbic Jooooj kako ce to da bude doooobroooooo. Pravi auto pakujes!

Comment

Working...
                                X