novo chedo

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • hondaholic
    CBC Senator
    • 20.09.2007
    • 201
    • Beograd
    • 1993 Honda CIVIC 4x4

jesje Vuki. Bash tako!
    nateracemo veselih 200 konjica i tu cemo stati. niti ce biti vise para, niti ce biti potrebe za necim vise od toga. just crousin'

125 on a track day, 150 on the street

da se prehrani porodica

menjac sa shperom je spreman i ceka ubacivanje. lamela i korpa su vec AEM heavy duty kao i druk lezaj. motor je chashica. mislim da je ovo trenutak koji ne treba da se propusti. pogotovo kad ti je sve to dzabeeee . treba imati ortaka preko
    1979 Chewrolet Camaro (for junk!!) but with potencial, 1974 Jaguar HE v12, Honda Civic Shuttle 4wd slamed, in perspecitve 2000 Mustang GT

Comment

• Vuki
      CBC Veteran
      • 11.02.2007
      • 113
      • H.Novi, CG

nerece kako si stopke otvaro
      Hvala NSX što nemaš tri tone, hvala što te nema David Beckham, hvala što nemaš glupavi "F1" menjac iza volana, hvala što nemaš elektroniku koja kvari zabavu jer ti ona i ne treba, hvala ti što imamo o cemu da sanjamo i cemu da se nadamo.

Comment

Originally posted by hondaholic
        Evo ti Zivko!!! Jesi li sad zadovoljan? Ziv sam se polomio dok sam dok sam uradio. Bolje je ovako? A?
        Pile mamino, pa o tome ti pricam!!!

Joj, sad mi se svidja, sad ti ide uz karoseriju ful...Dobro je ispalo, sta si koristio?Opisi malo taj DiY postupak, ja sam nesto zbrzio, mogao sam i bolje, ali popravicu...

Comment

• hondaholic
          CBC Senator
          • 20.09.2007
          • 201
          • Beograd
          • 1993 Honda CIVIC 4x4

@ Vuki - nisam ih ni otvarao. Ocistio sam ih sa unutrasnje strane. mnogo ispiranja i muckanja.
          @ TRiO
          postupak je sledeci...
          skines poklopac ventila i grubo ga ocisis smirglom na brusilici. Onda sve lepo ocisis 400 suvom pa 800 vodenom smirglicom. Ocistis nitrom i ponovo isperes i osusis. Na tako lepo obradjen aluminium naneses plast ili alu prajmer u dve ruke (da bi bio siguran da si svuda lepo naneo). Uzmes bilo koji sprej ( u mom slucaju beli MOTIP ALPINA WHITE) i uradis u dve - tri ruke vrlo tanko. Naravno zastitis sve otvore za srafove, poklopac za ulje itd.... kad se to lepo osusi onda uzmes VRLO KRATKU I TANKU CETKICU ili kao ja sto sam uzeo od zene cetkicu za sminkanje (max faktor je keva ) i polako ofarbas slovca, i to je to. Kad se sve osusi vratis sve kako je bilo, ali pazi da ne otkines sraf na poklopcu kao ja pa da se ziv pojedes dok ne nadjes drugi. Inace sm ga kupio na buvljaku za 10 dinara
          1979 Chewrolet Camaro (for junk!!) but with potencial, 1974 Jaguar HE v12, Honda Civic Shuttle 4wd slamed, in perspecitve 2000 Mustang GT

Comment

• markokg1982
            CBC Senator XXL
            • 19.05.2007
            • 409
            • Kg-Bg

Originally posted by hondaholic
            pazi da ne otkines sraf na poklopcu kao ja pa da se ziv pojedes dok ne nadjes drugi. Inace sm ga kupio na buvljaku za 10 dinara
            predpostavljam da je jeftiniji nego original?
            http://www.youtube.com/watch?v=CWvkqhcItY8

Comment

• V-Tec
              CBC Senator XXL
              • 30.06.2006
              • 1615
              • Beograd
              • '89 Civic d16a6

@hondaholic: Znaci, pao je turbo.

Jel si uzeo ceo kit, ili ces da uzimas deo po deo?
              shuto-expressway.com

Comment

• hondaholic
                CBC Senator
                • 20.09.2007
                • 201
                • Beograd
                • 1993 Honda CIVIC 4x4

pao je za slobodu!
                u pitanju je polovna ali u odlicnom stanju kompletna varijanta. hks turbo kit na 0.5 bara koji ce po nekim ranijim iskustvima kod mene izbaciti nekih 180-200 konja bez velikih mehanickih prepravki. Stize do 20-tog aprila pa ce biti doooosta slikanja celog projekta. ubacujem menjac sa shperom (doduse serijskim,nema se para za aftermarket), korpa,lamela,druk su vec heavy duty.dihtung glave je vec stavljen,izduv 4-1. pumpa,dizne,regulator i fielrail su vec uglavljene tako da ce to vrlo brzo da chuchne.

Comment

• V-Tec
                  CBC Senator XXL
                  • 30.06.2006
                  • 1615
                  • Beograd
                  • '89 Civic d16a6

Sta ces sa ECU?Jel dobijas vec programiran?

P.S.Kaci slike obavezno.
                  shuto-expressway.com

Comment

• BGILLEGAL
                    CBC Senator XXL
                    • 22.05.2006
                    • 653
                    • Beograd

Jooooj. Sale jel mogu nekako da nabijem nos dok radis projekat da vidim kako to izgleda i koji su postupci otprilike?

Comment

• hondaholic
                      CBC Senator
                      • 20.09.2007
                      • 201
                      • Beograd
                      • 1993 Honda CIVIC 4x4

@ V-TEC ECU je vec sredjen (skunk2). Ima stelovanje za vise rezima rada,tako da nije frx.
                      @ BGILEGAL
                      u bre Milane,naravno da nije frka. spremicemo pivce,sokice,ekipa i zezanje. radi se polako ali temeljito

Comment

• Vuki
                        CBC Veteran
                        • 11.02.2007
                        • 113
                        • H.Novi, CG

drago mi je sto si ih doveo u red

ja sam zadovoljan sa fabrickim sad
                        Hvala NSX što nemaš tri tone, hvala što te nema David Beckham, hvala što nemaš glupavi "F1" menjac iza volana, hvala što nemaš elektroniku koja kvari zabavu jer ti ona i ne treba, hvala ti što imamo o cemu da sanjamo i cemu da se nadamo.

Comment

• sale vti
                          CBC Senator XXL
                          • 05.12.2007
                          • 316
                          • bgd-zemun
                          • ctr

Auuu poklopac je extra ispao!!!
                          A jel mogu i ja da gledam malo sa vama dok ili kad se to bude uradilo!?
                          Mess with the best, die like the rest!!!

Comment

• cameleon
                            CBC Senator XXL
                            • 30.01.2008
                            • 315
                            • Obrenovac

Ja tek sad povezao! Primecena je cim je usla u Obrenovac, ali nisam predpostavio da je neko sa foruma. Odlicno ti izgleda auto, a i model koji mi se svidja, svaka cast, nek sluzi vrhunski.Japanske sportiste uvek propratim sa zadovoljstvom! Mozda me znas iz vidjenja, sivi 200sx rs13.

Comment

• hondaholic
                              CBC Senator
                              • 20.09.2007
                              • 201
                              • Beograd
                              • 1993 Honda CIVIC 4x4

znam te-znas me hvala na pohvalama. vidimo se na ulici

Comment

• Vocko
                                CBC Senator XXL
                                • 25.04.2005
                                • 4556
                                • nBGd

Bravo za tuning koji ce da usledi, napokon neko iz H kluba toga da se lati ozbiljno.

Hoces spustati kompresiju stavljanem debljeg dihtunga ili sve ostaje stock ?

Comment

Working...
                                X