Skala 55_new edition 2008

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • the_doctor
    CBC Veteran
    • 20.02.2008
    • 106
    • NBG

Skala 55_new edition 2008

Dobio sam ovu Skalu, manje vise ovo je MOJ prvi auto... Dozvolu sam dobio pre dva dana, mada sam dosta vozio na crno pre polaganja! Jadan ja ako neko ovo bude citao... :x

Moja Skalica, od ove godine ima, novu kontrolnu tablu, duboka sedista, par sitnijih izmena u enterijeru, par izmena pod haubom, nove retrovizore kao oni na Puntu... - odatle ovo new edition!!! Sve u svemu zadovoljan sam!

Ukljuci te se na forum, ko god hoce...

Za pohvalu mi je da sam jutros odvezao auto na ugradnju alarma i cb... idem po njega oko 17h... Jedva cekam!!!

Evo koje slikice, da se jednog dana zna od cega sam poceo... Posto je sredjivanje u najavi - pomalo!!!

Eto, toliko od mene...
    ...benzin u krvi!!!

• Driver_GT
    CBC Senator XXL
    • 04.07.2007
    • 368
    • Beograd

Jel fabricki ima ovu tablu? Posto koliko znam to je samo za jugice? Xtra izgleda tabla..jel nov auto?

Btw, srecno sa dozvolom i nikad pijan za volan
    Alfa Romeo 147 1.9JTD

Comment

• Yugo cabrio
      CBC Veteran
      • 03.01.2008
      • 114
      • Beograd

super suer...nema sta moras da priznas da je novo novo...ja vozim novog YUGA CABRIA.....

kad mu budes nabacio neke felnice bice prelep....
      zimi me greje "crna kapuljaca",leti me ladi TOP DOWN-YUGO CABRIO

Comment

• Byk
        CBC Veteran
        • 24.01.2007
        • 105
        • Kragujevac

Ovo je ubica tabla.Sad neke lepe 14-ice,malo ga spusti i zatamni stakla nekom kvakitetnom folijom.U svakom slucaju lep kec i da te sa srecom sluzi,a pamet u glavu jer si nov u saobracaju.
        vectra 2.0 DI
        kangoo 1.9D

Comment

• sone90bg
          CBC Početnik
          • 21.02.2008
          • 1
          • Beograd

E pa vidim da si napokon docekao svoj prvi auto neka je sa srecom!!!!!Sada lepo prvo neku dobru ziku da mu stavis.Pa felnice kasnije!!Ajde onda lepo za godinu dana da vidimo ekstra sređen auto!!!!!!!!

Comment

• Laki GSi
            CBC Senator XXL
            • 15.10.2006
            • 2426
            • Beograd-Vozdovac

Ova tabla ide fabricki na sve modele zastava,retrovizori su od seicenta,a zanimljivo je to sto su stavili veci hladnjak.
            Restilizovali su posudu za antifriz-stavili posudu koja na yugu sluzi za tecnost soferke,a ovde na kecu i dalje stoji plasticno-gumirana kese za tecnost brisaca sa kojom su vecite muke usuti tecnost

Aj neka te lepo sluzi i uzivaj u voznji
            Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

• Miljan
              CBC Senator XXL
              • 18.01.2006
              • 459
              • Nis

Ne, i kod Yuga je takva ista ekspanziona posuda za hladnjak.
              Drugacija je Yugova posuda za tecnost soferke, cetvrtasta.

Comment

• neshaoct
                Banovan
                • 18.08.2007
                • 1754
                • Beograd, Rakovica

...tabla je bas dobra...
                Cini mi se da je vec bilo price oko nje...hteo je Laki da vidi moze li je staviti u Milicu...

Nego...kecevi iz 2008. godine nemaju crveno polje za obrtaje...a i krajnja brzina im se povecala...

Comment

• gt nebojsa
                  CBC Senator XXL
                  • 11.05.2007
                  • 348
                  • Preljina,Cacak

E pa doktore,nek' je sa srecom i dozvola i auto.
                  Novo je i to sto je retrovizor zalepljen na soferku.
                  Cini mi se da je ono 200km/h na satu malo preterano optimisticno...
                  Jos da su zamenili one sugave rucice grupnog prekidaca,i volan.
                  Ne znam koliko ce i sta smeti da budzi dok mu je auto u garanciji.
                  Toyota Čačak

Comment

• the_doctor
                    CBC Veteran
                    • 20.02.2008
                    • 106
                    • NBG

Da pocnem redom...
                    Tabala je fabricka, slikacu vam je jedno vece, opasno je osvetljena... Inace auto je nov, preuzet iz prodavnice unazad dva dana! Sto se tice pijanstva, ne pijem i ne pusim uopste, sto se kaze sportista sam, i ne planiram da pocnem... A i taman posla da bi uradio nesto sto bi skodilo mojoj Mackici!
                    Inace u planu mi je stavljanje muzike, tamnjenje stakala, felnice, a radovi na motoru moraju da pocekaju godinu dana zbog garancije... Inace predhodno navedeno sredjivanje ce poceti tokom sl.meseca, bar se nadam, dok mi se ne slegne sve ovo, dosta sam se istrosio sad oko registracije i sl. a da danas je moja Mackica dobila alarm, cb i zeder, tako da joj sad ne moze niko nista!

I da zelim svima da se zhvalim... i naravno hvala za ovolike odgovore, nisam ocekivao ovoliko zainteresovanje!

Slike kontrolne table nocu stizu sutra!
                    ...benzin u krvi!!!

Comment

• alexa05
                      CBC Senator XXL
                      • 23.07.2006
                      • 1769
                      • Smederevo
                      • Opel Vectra B 2.0DI 16v

Srecno ti bilo sa novim i prvim auticem. Sto neko rece s'obzirom da si nov u saobracaju pamet u glavu, a ostalo znas: "sedista se obaraju na dole, a noge se dizu na gore". Krstenje auta je obavezno!
                      EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T

NOW OPEL VECTRA B 2.0DI 16V (X20DTL)

SVE PROLAZI PA CAK I DOZIVOTNA ROBIJA

Comment

• Bane R
                        CBC Senator XXL
                        • 27.03.2006
                        • 1769
                        • Beograd

Sve u svemu loš izbor.

Ali ako budeš stavljao felne, zeder, motor iz fijata i xenone, bićeš idol gomili ljudi sa ovog foruma.

Da se razumemo, želim ti puno pređenih kilometara i što manje kvarova, ali da si se zajebao, jesi.

Comment

• the_doctor
                          CBC Veteran
                          • 20.02.2008
                          • 106
                          • NBG

Originally posted by alexa05
                          Srecno ti bilo sa novim i prvim auticem. Sto neko rece s'obzirom da si nov u saobracaju pamet u glavu, a ostalo znas: "sedista se obaraju na dole, a noge se dizu na gore". Krstenje auta je obavezno!
                          Hvala, hvala... Naravno, ime je dobila, i naravno zensko je....

Sedista se perfektno obaraju, i kao sto rekoh nisu ona uobicajena, dublja su veca, i udobnija, za 'lezanje' - milina...

Originally posted by Bane®
                          Sve u svemu loš izbor.

Ali ako budeš stavljao felne, zeder, motor iz fijata i xenone, bićeš idol gomili ljudi sa ovog foruma.

Da se razumemo, želim ti puno pređenih kilometara i što manje kvarova, ali da si se zajebao, jesi.
                          Ok, svako ima svoje misljenje...ali ja mislim da je ovaj auto perfektan za pocetak vozacke karijere, ako se neko ne slaze neka kaze, a na kraju krajeva dobio sam ga kao poklon tako da....
                          Ja sam zadovoljan!!!

Inace zaboravih, zeder stavljen pre cuku vremena, zajedno sa cb i alarmom!!!

Poruku izmenio: sri98
                          ...benzin u krvi!!!

Comment

• Snejk
                            CBC Senator XXL
                            • 14.02.2008
                            • 704
                            • BG

Srećno sa autom!

Baš sam večeras stao pored lika sa ovom kontrolnom tablom i gledam kako sajber izgleda za jednog stojadina.

Obrtomer u kecu nismo videli još od specijala starog?

Comment

• the_doctor
                              CBC Veteran
                              • 20.02.2008
                              • 106
                              • NBG

Originally posted by Snejk
                              Srećno sa autom!

Baš sam večeras stao pored lika sa ovom kontrolnom tablom i gledam kako sajber izgleda za jednog stojadina.

Obrtomer u kecu nismo videli još od specijala starog?

Ma ja sam odusevljen, jos kad je vidite kakva je nocu, pa osvetljena.... uf...
                              A obrtaljka je zakon, odma mi se svidela, i sad volim malo da ga zaturiram da vidim kako djipa... xe xe
                              ...benzin u krvi!!!

Comment

Working...
                              X