Ti imas problem s tastaturom, ne postoji slovo "v" ?!
Skala 55_new edition 2008
Collapse
X
-
MISlIM STA RECI . . .
E Milane, mislim da bi mogao vec jednom da me prowozas u kolima, mislim stwarno bi bio red... E znas koliko je proslo od kad si ih dobio, JBT, mislim stwarno, postajem ne strpljiv . . .PozZ. . .Nemoj da se naljutim...D0Ct0Re. . .
Comment
-
-
MOZE LI NEKO DA MI KAZE STA MI SE DESILO SA OSTATKOM PORUKA, GDE MI ODOSE OSTALE DVE STRANE???
Imam jedno pitanje za KOXTERA i Lakija, u vezi keca... Gde vam hvata kvacilo, i tebi Laki na Milici dok si je vozio sa Z motorom, meni vata pri kraju, sto mi bas i ne odgovara, primetio sam da i kod dede na njegovom, isto je tako... Danas sam malo zategao sajlu kvacila posto mi je imala malo vise lufta, sad je to ok, al' ne znam sada da radim sa ovim visokim kvacilom...
Hvala!...benzin u krvi!!!
Comment
-
-
Re: MISlIM STA RECI . . .
Originally posted by dance11E Milane, mislim da bi mogao vec jednom da me prowozas u kolima, mislim stwarno bi bio red... E znas koliko je proslo od kad si ih dobio, JBT, mislim stwarno, postajem ne strpljiv . . .PozZ. . .Nemoj da se naljutim...D0Ct0Re. . .
Za vikend - obecavam!!!...benzin u krvi!!!
Comment
-
-
Originally posted by the_doctorImam jedno pitanje za KOXTERA i Lakija, u vezi keca... Gde vam hvata kvacilo, i tebi Laki na Milici dok si je vozio sa Z motorom, meni vata pri kraju, sto mi bas i ne odgovara, primetio sam da i kod dede na njegovom, isto je tako... Danas sam malo zategao sajlu kvacila posto mi je imala malo vise lufta, sad je to ok, al' ne znam sada da radim sa ovim visokim kvacilom...
Hvala!
Comment
-
-
Upravo tako, najbolje je da hvata u sredini, meni kako je bilo podeseno po defaultu stoji i danas jer se posle par dana, meseci naviknesh bez problema.
Meni to ide rutinski, tako da nisam ni obracao paznju gde hvata kod mene.Masa, samo masa, masa je MAMA!!!
Comment
-
-
...al' znate kako, poceo je menjac cudno da mi se cuje, i povremeno da zakrci, prilikom promene stepena, a i primetio sam da mi papucica ima malo vise lufta dok ne uhvati, i ja lego pod Macku i dotegao sajlu, sad je s papucicom sve ok, ne krci mi vise, mada mi cudno sto tako visoko 'vata....
Naravno na to se lako navici, vec i jesam, ali bi ga ipak supustio malo ako je moguce.... Sad kazete da otpustim malo, ali ako otpustim opet ce mi krcati, nece odvajati kako treba, a ako otpustim papucica ce mi opet imati vise praznog hoda.... Sta da mu radim? Da nije neki problem u samom menjacu, mozda sa sinhronom ili korpom.......benzin u krvi!!!
Comment
-
Comment