daj boze da gresim ali taj auto ima vise boje na sebi nego moja zena u frizerskom salonu!!! tri boje sa vozaceve strane!!!
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
@ada
Koje tri boje?! Sa vozaceve strane je sve po PSu...samo se zbog svetlosti vide razlike...
Kad gledam i ja vidim vozaceva vrata druge boje a krilo tamnije...inace nije..
I mene se cini da je zikina sarenica i sa vozaceve i sa suvozaceve. A koliko se secam covek uzeo nov auto, mrzi me sad da vracam stranice unazad da pregledam
@Danilo
Ovo je bila samo proba, jer sam se bio primio na neke "zajebane" 13ice...ali skoro da sam siguran da od toga nece biti nista...velik je auto i proguta felne, za razliku od Yuga. Tako da ce najverovatnije ove moje da se srede, i da se uzme neka niza guma, i prica o 14icama se nastavlja. Roling on 14"
Sto se vozaceve strane tice, tripovi su, evo ocenite i sami:
prelama se svetlost drugacije jer je to krilo farbano ali je u dobroj boji, suvozaceva vrata su zasrana...nazalost i skoro da su narandzasta pod ulicnim svetlom sto se i da primetiti na predhodnoj slici slikano kod metroa.
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment