E narode od pre par dana sam srecni vlasnik ove mashine 
Dobio sam ga po extra-ultra-povoljnoj ceni,maltene za dzabe posto ga se stari vlasnik,inace moj prijatelj,prakticno "otarasio" preko mene
Nisam jos uvek uspeo da stignem da ga slikam,ali obecavam slike uskoro.
E sad,u cemu je stvar:Ja nemam pojma o bmw-ima!!!
A sve sto sam dobio uz njega je servisna na nemackom.
Plus-oko auta ima dosta posla,tj stari vlasnik ga je dosta zapostavio
Plus je*e me malo to sto je kabrio i sto je 2,5 litra,registracija mu istice u maju a trsnucu malo bogatstvo da ga registrujem upravo zbog motora
Tako da ako se predomislim verovatno cu ga samo ocistiti,prodati i kupiti sebi Hondu
Kako se krece cena ovog modela na pijaci?
Evo sta po mojoj slobodnoj(laickoj) proceni ne valja:
Limarija tu i tamo,rubovi recimo,farba je onako izgrebana na par mesta i bode mi oci,plus branici koji su nekako klimavi,matori i ruzni i to ce da se menja verovatno i stavio bih duboke,eventualno spojler.sve to ako bude bilo para,naravno
Unutrasnjost-prvo treba sve da u****m i ocistim a onda da pocnem da sastavljam kontrolnu tablu koja je pocela da se raspada
kadice su isto nesto malo klimave i to treba da se izvadi,zasrafi ili sta vec,koza se rasila na par mesta,treba zasiti.
Motor,amortizeri,menjac i ostalo-oko ovoga se nista ne razumem.koliko sam ga ja provozao-nista mu ne fali, "ide k'o sotona" sto bi reko ortak ali cu ipak da dam nekome da ga pogleda da li je sve ok.
Inace dosad sam vozio caletovog pasata b2 2.3 GT
Voleo bih bilo kakve sugestije u vezi odrzavanja i popravki,na sta bi trebalo da obratim paznju,koje su mu slabe tacke.
Mesta gde se mogu kupiti rezervni delovi,auto otpadi,radnje.
Takodje bih vas molio za sve dokumente u elektronskom formatu koji bi mi bili od koristi,na engleskom,posto svapski ne znam
Zanima me takodje koliko bi me okvirno izaslo sledece:
prednji,zadnji branik,
spojler
sajtne
komplet farbanje
Inace presao je oko 250k.
Stari vlasnik ga je servisirao u auto servisu "Shale" kod starog sajmishta.
U servisnoj pise zadnje da je radjen "veliki servis (komplet) -ulje,motor,menjac,ciscene dizne,svi filtri" u novembru 2004
Beskrajno zahvalan unapred!
veliki pozdrav!!

Dobio sam ga po extra-ultra-povoljnoj ceni,maltene za dzabe posto ga se stari vlasnik,inace moj prijatelj,prakticno "otarasio" preko mene

Nisam jos uvek uspeo da stignem da ga slikam,ali obecavam slike uskoro.
E sad,u cemu je stvar:Ja nemam pojma o bmw-ima!!!

A sve sto sam dobio uz njega je servisna na nemackom.
Plus-oko auta ima dosta posla,tj stari vlasnik ga je dosta zapostavio

Plus je*e me malo to sto je kabrio i sto je 2,5 litra,registracija mu istice u maju a trsnucu malo bogatstvo da ga registrujem upravo zbog motora

Tako da ako se predomislim verovatno cu ga samo ocistiti,prodati i kupiti sebi Hondu

Kako se krece cena ovog modela na pijaci?
Evo sta po mojoj slobodnoj(laickoj) proceni ne valja:
Limarija tu i tamo,rubovi recimo,farba je onako izgrebana na par mesta i bode mi oci,plus branici koji su nekako klimavi,matori i ruzni i to ce da se menja verovatno i stavio bih duboke,eventualno spojler.sve to ako bude bilo para,naravno
Unutrasnjost-prvo treba sve da u****m i ocistim a onda da pocnem da sastavljam kontrolnu tablu koja je pocela da se raspada

Motor,amortizeri,menjac i ostalo-oko ovoga se nista ne razumem.koliko sam ga ja provozao-nista mu ne fali, "ide k'o sotona" sto bi reko ortak ali cu ipak da dam nekome da ga pogleda da li je sve ok.
Inace dosad sam vozio caletovog pasata b2 2.3 GT
Voleo bih bilo kakve sugestije u vezi odrzavanja i popravki,na sta bi trebalo da obratim paznju,koje su mu slabe tacke.
Mesta gde se mogu kupiti rezervni delovi,auto otpadi,radnje.
Takodje bih vas molio za sve dokumente u elektronskom formatu koji bi mi bili od koristi,na engleskom,posto svapski ne znam

Zanima me takodje koliko bi me okvirno izaslo sledece:
prednji,zadnji branik,
spojler
sajtne
komplet farbanje
Inace presao je oko 250k.
Stari vlasnik ga je servisirao u auto servisu "Shale" kod starog sajmishta.
U servisnoj pise zadnje da je radjen "veliki servis (komplet) -ulje,motor,menjac,ciscene dizne,svi filtri" u novembru 2004
Beskrajno zahvalan unapred!
veliki pozdrav!!
Comment