Fala fala
Nije jos sve bas gotovo, ali tu je, privodi se kraju. Cak mozda malo i namerno razvlacim i odlazem zavrsetak posto ne znam sta bi posle
Sto se felni tice, vec sam jednom negde objasnjavao - jedini razlog su bile pare. Jednostavno nisam mogao da priustim sebi nove felne 15" sa 4 nove 15" gume. Kad budem mogao, bice, ali svakako ne preko 15".
Originally posted by reaper_HGT
e a kako to da imash preostale km sa gorivom?
jbmlg kako, al' ima (ukupna kilometraza, odometar, potrosnja, trajanje voznje, preostala kilometraza sa rezervoarom i sat)
shto ne bi ishao na vece felne od 15"? strah od velikih felni je precenjen
Nije toliko strah (mada ima osnova, posto je i sa 15" osetno neudobniji nego sa 14"), vise je licna preferencija - svidja mi se kako Puntu cuce 15". Svidja mi se i kako tvom Puntu cuce 16-tice, ali jednostavno nemam potrebu ni zelju za tim. A osim dodatno vece cene za felne i gume, u tom slucaju bi definitivno morao da menjam i opruge i amortizere. Da ne pricam kako bi se vukao na sirokim 16-ticama sa svojih 60 konja
jel me lozish?
da li je moguce da sam toliki idiot?
auuuuuuu. . . . .
hvala druze znam da to postoji ali nije mi ni palo na pamet shta je, jbg glup sam
a za 7.5, o da, moj lichni rekord je 4.9
Imam neke, ali su suvise mali za ovu rupu, a oni koje su mi poslali uz pragove su volsebno nestali negde u transportu (na kutiji je bila nalepljena plasticna kesica koja je bila iskidana kada sam dobio pragove)
Imam neke, ali su suvise mali za ovu rupu, a oni koje su mi poslali uz pragove su volsebno nestali negde u transportu (na kutiji je bila nalepljena plasticna kesica koja je bila iskidana kada sam dobio pragove)
Ne ochajavaj - ako ti zatrebaju isti mogu se nabaviti kod nas.
Comment