Sto se cajgera tice, ovo je bila samo proba, da vidim kako ce ispasti. Nije ispalo kako sam zeleo, ali mi zasad ni ne smeta (a i mrzi me da ponovo raspakujem cajgere), pa ce ostati tako dok ne smislim nesto bolje. Tacnije, smislio sam ja ali jos uvek ne mogu da izvedem.
Za navlaku sta da ti kazem, mani ne kvari utisak, ali i treba mi i znaci mi. Probao sam bez nje i ne ide. Em su mi dugi prsti pa mi odgovara debeo volan, em me nervira siva boja volana, em.... Kad budem jednog lepog dana nasao volan od sportinga, skinucu navlaku (a mozda i ne)
prodam ti ja moj volan sa sve airbegom za 250e
nego ja hocu bele cajgere! samo ne mogu da smislim kako to da izvedem a da ono shto sija nastavi da sija?
imash neku ideju?
Pa pazi, ova folija sto sam probao propusta svetlo, znaci to nije problem. Problem je danju, zato moraju na njoj da se odrade brojevi i crtice, kao i oni piktogrami za signalizaciju (katerom ili tako nesto), ali ne mogu nigde da iskopam vec mesecima, dobar sken ili crtez 1/1 table. Ja bi mozda skenirao, ali nemam skener, a i bio bi problem zbog iglica.
iglice nisu problem, ni brojevi i crtice nisu problem, ni piktogrami, imam ja skener sve to moze da se uradi, i da ishtampamo sve to, ali mislim da cutter ne moze tako sitno da sece, e tu lezi problem br 1
problem br 2 je to lepo zalepiti da se ne vidi
Comment