Meni ovde nista nije jasno...lik prvo vozi sluzbeno ili sta vec sad ova tema, brate gukni jbt jel tvoja, jesi je kupio il se hvalis sluzbenim tockovima
Meni ovde nista nije jasno...lik prvo vozi sluzbeno ili sta vec sad ova tema, brate gukni jbt jel tvoja, jesi je kupio il se hvalis sluzbenim tockovima
Prijatelju, mnogo sebi dajes za pravo... Ovo gukni nimalo nije na mestu, cak i da je iz zezanja...
Da nije moja, sigurno je ne bi stavljao u Virus, a sigurno nisam bolid koji se hvali, ponajmanje "sluzbenim tockovima".
Koliko se ja secam, ovo je forum ljubitelja (jos bolje zaljubljenika) Alfa Romea, a Alfa Virus je mesto gde predstavljamo svoje ljubimce, i delimo njihovu lepotu, dobro i zlo (pu-pu daleko bilo) sa kako neko rece, drugarima!
Ako malo bolje pogledas, primetices da niko nigde nije pomenuo rec sluzbeno.
Cisto da znas, to je peta Alfa koju vozim, i vozicu ih i dalje.
Za sve je kriva jedna stara crvena 33-ojka 1,5 4x4 ('84) ciji zvuk i dan danas pamtim...
Eto vidis kako lepo mozes sve da napises da bude jasno, mora coek da ti cupa reci sa tastature
p.s. Obrati paznju na smiley na kraju mog posta i nemoj da odgovaras kad te neko izbervira na poslu ili gde vec to je bio samo metod da napises nesto opsirnije
btw, e pa svaka ti dala za 166, a po najvise jer uspevas (valjda) da nahranis zver
Tebi je trebalo 10 dana da se pohvalis da ti je auto ostecen od grada...
Video sam smiley, nego vidim svi se nesto kao prepucavaju, kao prozivaju, pa da i ja budem u fazonu.
Nije me niko iznervirao na poslu, trenutno ne radim, i nemam sluzbene tockove...
Zver je na dijeti, pa ne jede previse. Ali moze da se nahrani kad treba.
Tebi je trebalo 10 dana da se pohvalis da ti je auto ostecen od grada...
Pa jbg kad je tvoj nalog na forumu podosta mladji od mog posta u virusu pa nisi procitao kad sam se predstavio davnih dana vec tek sad kad sam spominjao prodaju auta
e ako ti zao te azdaje da gladuje daj da se dogovorimo na neki rent ili slicno
kolko trosi i koliko je registracija i kolko vredi takav auto...mnogo mi se dopada 166 restyling
Ili se ne secam tvog predstavljanja...
Jako dugo posecujem forum, a to kad sam se "zvanicno" prikljucio je druga prica.
Azdaja je natankirana, nemoj da brines, samo se ne vozi u lokalu u varijantama 2,3,5 km. Bez 100-tinak km u planu steta je pokretati je. Rentiranje nije u planu.
Potrosnja je kao i kod svake V6-ice, pokazuje u proseku 13, ali mnogo varira. Na otvorenom 9-10, naravno, ako ne gazis kao nezdrav, sto je problem jer trazi, a u gradu mnooogo...15...17...20...zavisi.
Registracija je kao i za sve masine od preko 3000 kubika...zabolece uskoro ta cifra...cini mi se oko 950e...
A koliko auto vredi...to je diskutabilno pitanje...
Vredi mnogo, ali pitanje je koliko bi neko kod nas platio za takav auto, posto su Alfe, kao sto je opste poznato, na losem glasu!
a godishte, km, cena... ajd' podeli sa drugarima...
130kkm po satu, 123kkm po odometru, uglavnom tu je. Razlika je verovatno zbog dimenzija guma i felni. Nisam siguran sta odakle vuce podatke za kilometrazu...
Comment