Meni izgleda kao deo koji se natakne na oglicu da bi mogao kljuceve ponosno da nosi oko vrata.Da mu budu blize srcu!!!
Ili pak mozda gresim...mozda je to dugme koje kada pritisnes izlaze ti dodatni pojasevi u 5 tacaka,jer kad se stisne Alfa ide kao nenormalna!!!
U stvarno prelepa je pa jos zverina ispod haube, nego da te priupitam sta ti je ovo pored kljuca na slici sto sam zaokruzio.
Godinu dana vozis tu 156-icu, imas isto to, a nisi provalio cemu sluzi...
Imas u kaseti dzek(ic) u koji se to ukljucuje, da bi aktivirao sirenu na alarmu , naravno ako hoces. Ja vise volim da se ne cuje...
Meni izgleda kao deo koji se natakne na oglicu da bi mogao kljuceve ponosno da nosi oko vrata.Da mu budu blize srcu!!!
U stvarno prelepa je pa jos zverina ispod haube, nego da te priupitam sta ti je ovo pored kljuca na slici sto sam zaokruzio.
Godinu dana vozis tu 156-icu, imas isto to, a nisi provalio cemu sluzi...
Imas u kaseti dzek(ic) u koji se to ukljucuje, da bi aktivirao sirenu na alarmu , naravno ako hoces. Ja vise volim da se ne cuje...
Ne treba da bude blizu, Alfa je vec u...
Pazi stvarno ja se ubih trazeci gde se to utakne e sad kad ga utaknem u taj dzek sta treba da se desi nekapiram i kako se to aktivira.
@Tomic: Pogledas malo bolje oglas , ako ne vidis dobro stavis naocari , ako si daltonista , pozoves drugare da ti pomognu, i onda kad ispunis preduslov, uporedi za pocetak boju automobila... da ti skratim muke moj je CRN!!!
Ako si jos uvek ubedjen, donesi mi 16000EUR cash-a, a ja cu da ti dam kljuc te 166-ice iz oglasa!
@Viper: Provericu (ako se setim), pa cu te obavestiti...jako davno sam to isprobao...
Kako je onda taj lik bezobrazan, stavlja slike tvoje alfe u svoj oglas Evo par slika sto si ti stavio i iz oglasa, imaju iste "detalje" i "fleke" u unutrasnjosti i na motoru:
ili
@Gruja
Eto zasto sam pomislio da je on stavio oglas, bilo mi je cudno da pri kupovini auta razmenjuju i digitalne fotografije
@dexxxter
Pogledao sam malo bolje oglas (cak do detalja) , naocari mi ne trebaju , boje vidim odlicno i drugari su vec tu a ako ti treba 16.000 eur, javi se ... dacu ti ih
Ni meni nista tu nije bilo jasno na pocetku..nista nisam mogao da povezem!Cas 146,pa 166..pa onda istu tu vidim u oglasima,odnosno vidim sliku- zidic u pozadini i alfa 166 ista ta koja je bila neko vreme i u tvom potpisu..
I cant uderstand.
Originally posted by Sheta_Junior
...Inace u slobodno vreme pisem ljubavnu poeziju...
Mozda neko ima tu sivu, i prodaje je, a to nisam ja...
@Tomic:Cash donesi slobodno, 16000 i dobijes kljuc od sive... za tebe i drugare, sa ili bez naocara... a evo jos par slicica Alfi (malo su prljave, ali nema veze...), 166 i 146.
Pomislio si sta si pomislio, nebitno, to nije taj auto. Ako hoces mogu da postavim i slike detalja motora i enterijera u krupnom planu, nije frka.
Pozdrav "drogar"...
Videli smo se u Kragujevcu, vidimo se i u BG-u (mozda vec na Adi Huji).
Dodatno pitanje... postoji li neka tema gde bi mogao da okacim par slika sa skupa u KG-u, mozda neko od onih koji su bili na rucku pozeli da ih ima? Mogu i ovde, nije mi problem.
Comment