STILO JTD 115

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Dragon
    CBC Senator XXL
    • 15.11.2006
    • 963
    • Beograd

STILO JTD 115

Dakle, stig`o Stilo. JTD 115 ks, 2002. pravih 96.000 km. Od vlasnika, solidno ocuvan.
    Neke sitnice moraju da se odrade. Najpre moram da klupim felne, sad da li ce biti 15 ili 16-tice, videcemo.
    Zatamnicu zadnja stakla, a ako bude cash-a, chip i xenon.

Znaci, trebaju mi felne za njega, pa ako neko ima predlog ili ponudu...
    Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.
  • jaksa
    CBC Senator XXL
    • 23.10.2004
    • 701
    • Novi Beograd, SC

Lep je stilo 3v, ali zatamnjivanje stakala je ipak za mladje vozače

Comment

• Dragon
      CBC Senator XXL
      • 15.11.2006
      • 963
      • Beograd

Young at heart...
      Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.

Comment

• jevtic
        CBC Senator XXL
        • 26.11.2006
        • 729
        • beograd

i kakav je u odnosu na mondea?
        ex - fabia 1.9 tdi
        golf 2.0 tfsi

Comment

• Dragon
          CBC Senator XXL
          • 15.11.2006
          • 963
          • Beograd

Stilo je klasa ispod, tako da tesko moze da se usporedi sa Mondeom, pa ispada da sam presao sa konja na magarca. Ipak, prvi utisci nisu losi.
          Prvo da kazem da je JTD bolji motor od TDDi jer super prima gas u nizim obrtajima i auto je bas zivahan i startan.
          Po gradu Stilo je zabavniji za voznju, dok na otvorenom ne moze da pridje Mondeu, sto je i normalno posto ovaj ima skoro najbolje karakteristike u klasi. Pedesetak kilometara sa Stilom po Ibarskoj i to sa zimskim gumama 15", me uverio da se auto ponasa bolje nego sto sam ocekivao jer sam se nacitao dosta toga loseg o nestabilsnosti i "plivanju".

Unutrasnjost je neki prosek, mozda cak i nije lose za Italijana, samo me nervira "grba" na suvozacevom mestu, pa nema previse prostora. Mislim da je za te pare Stilo dobra opcija, a model 3v nikog ne ostavlja ravnodusnim. Popularan je kod taksista, sa nekima sam pricao i ljudi su bas zadovoljni.

Hteo sam neku Alfu, ali sam shvatio da za lovu sa kojom sam raspologao ne mogu da kupim pristojan primerak, posebno ne JTD, tako da ce to da saceka.

Comment

• Laki GSi
            CBC Senator XXL
            • 15.10.2006
            • 2426
            • Beograd-Vozdovac

E neka je sa srecom!
            Sto se tice motora po pitanju zilavosti i brzine sigurno je bolji od mondea ali za sve drugo je dosta ispod njega
            Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

• drsarac3
              CBC Član
              • 04.11.2007
              • 18
              • Novi Sad

nema stila preko 100000
              otiso je svak ko valja

Comment

• shonsy
                CBC Senator XXL
                • 11.05.2007
                • 1391
                • London/Beograd
                • Honda CBR 125R

Lep je to auto, a siguran sam da ce postajati sve lepsi iz dana u dan! Zaboravio sam koji promer rupa ide na Stila, cini mi se da imas 5 rupa... kako bilo ja prodajem one Alessio Vittoria 16ice, promer 4 x 100 sa sigurnosnim srafovima i gumama, pa ako ti odgovara pisi na pp. Pozz

Comment

• Dragon
                  CBC Senator XXL
                  • 15.11.2006
                  • 963
                  • Beograd

@drsarac Ma ni ja nisam verovao, ali je dijagnostika potvrdila.

@Shonsy Mislim da je 4x98 kod Stila. Video sam tvoje felne i uzeo bih odmah, ali moram da se preracunam...

Comment

• shonsy
                    CBC Senator XXL
                    • 11.05.2007
                    • 1391
                    • London/Beograd
                    • Honda CBR 125R

Pa one su bile 4x98 ali su prosiravane na 4x100. E sad..meni je na kliju isto bio promer rupa kao i tebi. Sve moze da se sredi sa konusnim srafovima! A sto se preracunavanja tice...veruj mi, povoljniju ponudu neces naci. Takve felne, sa gumama za te pare... Jbg ja sam ih platio 550 eura, a bile su u istom stanju kao sad... Najvise bih voleo da mogu na Saxa da ih napakujem. Mislim da bi legle fantasticno na Stila... Sto ne uradis u ps?

Comment

• Dragon
                      CBC Senator XXL
                      • 15.11.2006
                      • 963
                      • Beograd

Nisam razumeo poslednju recenicu.

Tvoje gume su 205/45, a meni je original 195/65 15. Koliko bi mi auto bio nizi sa 16 45?

Comment

• shonsy
                        CBC Senator XXL
                        • 11.05.2007
                        • 1391
                        • London/Beograd
                        • Honda CBR 125R

Meni je original bila dimenzija 185/65 R14 i auto je bio iste visine. To smo i utvrdili preko onih programa za merenje obima tocka da mu 185/65 R14 ili 205/45 R16 dodje na isto. Bio bi ti dakle auto nizi za nekih ~3.5 cm... A poslednja recenica se odnosila na photo shop - ps. Da uradis u tom ili nekom drugom programu svoj auto sa mojim felnama. Pa da lepo vidis kako ce leci...

Comment

• Dragon
                          CBC Senator XXL
                          • 15.11.2006
                          • 963
                          • Beograd

Da, video sam par sajtova za simulaciju. Ok, razmislicu, svidjaju mi se tvoje felne, to nije problem.

Comment

• shonsy
                            CBC Senator XXL
                            • 11.05.2007
                            • 1391
                            • London/Beograd
                            • Honda CBR 125R

U krajnjem slucaju mozes i da dodjes do mene pa da stavimo jednu... Da vidis i stanje felni-guma i da se dogovormo. Da ne bismo offovali, posalji pp pa da se iskombinujemo. Pozz

Comment

• neshaoct
                              Banovan
                              • 18.08.2007
                              • 1754
                              • Beograd, Rakovica

...znaci, ipak JTD...

Ako je vec sa tom kilometrazom, a na slikama izgleda lepo, onda je to dobra kupovina...

Cestitam...

p.s. Sad te ocekujemo na sledecim skupovima Fiat-a...
                              Pogledaj kako je bilo na poslednjem, odrzanom sad u proslu subotu :

http://www.cannonballforums.se/viewtopi ... c&start=50

Ima tu Stila sa felnama 16 i 17, i sa zatamljenim...sve mozes da vidis iz prve ruke...

Comment

Working...
                              X