1. Ako vam izbezumljena supruga resi da izadje iz kola u voznji (uz pretnju razvodom), znajte da niste jedini, meni se to redovno desava.
2. Danas je Petak. To je dan kada se Beogradjani vracaju kuci.
3. Ima jedan grad, a pored je Beograd.
4X98! da imam 5 rupa ne znam gde bi mi kraj bio! swaka chast za auto,zajebo si se shto si uzeo,al dobro! sad ce polako da pochnu kwarowi,hihiihi! daj boze da tebi ne,ali iz iskustwa,swima je tako! nek te sluzi,i da ga lepo sredish! nashi automobili su ti ko wrhunske pichke spolja,napucane,prelepe,zlo od riba,a u stwari u dushi kurwe najwece pokwarene,ne za k nisu!
2007 otishao Fiat Stilo 1.9 JTD
sada Passat 2.0 TDI
Boli me uvo, svi se manje - vise kvare, a ovaj je bar lep. Opravke nisu bas paprene, osim nekih stavki...
@DriverGT
Znao sam sta da ocekujem, tako da se nisam razocarao, naprotiv. JTD je mnogo mocan motor, tako da to poboljsava utisak. Mnogo je gotivan za voznju, jos kad se skupi neka kinta za chip.
Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.
Nek je sa srećom, baš si se dugo razmišljao. Super čoveče, baš mi je drago što nisi uzeo neki krš.
1. zeder
2. Felne
Tim redom, iako sve preko 15ce izgleda fantastično ali je takođe što su veći inči u felnama sve si bliže udobnosti kočije ali lepo izgleda (ali ne mogu da verujem da sam to ja rekao.. starim starim..cccc)
..imam Zeder na svom Stilu...
Imao sam ga i ranije na Bravi [ koja nije imala taj el. servo ], i nikakve razlike nema izmedju Brave i Stila...po pitanju Zedera...
Nista nije nize nego sto je bio kod Brave...
Na istoj poziciji stoje, i nista mu ne smeta el.servo...
Comment