Dobar dan svima!
Moje ime je Jovan Jelicic - Jesa
Pre 2 dana sam kupio svoju prvu Hondu!
Vec 7 godina mastam o kupovini, konkretno Honde Civic, ali sam naisao na ovaj predivan auto.
Honda CRX, 1.6, 1989, sa 123 000 km ! ! !
Auto je uvezen u Srbiju 2000, pre toga je bio u Svajcarskoj. Stajao je u garazi 6 godina, tako da je kod nas vozen svega 2 godne.
Koga ne mrzi da cita - u septembru punim 25 godina, prosle nedelje sam diplomirao na Visoj Elektrotehnickoj Skoli u Beogradu.
Kupovinom ovog auta sam ostvario svoj momacki san!
Ne znam za vas, ali osecam se kao da sam na vrhu sveta!
Ono sto bih zamolio, iskusnije poznavaoce je:
- kod koga da radim zamenu zupcastog kaisa i spanera (i ukoliko smatrate da je potrebno ,da li da menjam odmah i klinasti i njegov zatezac) kao i gde da ga kupim.
- moram da zamenim i zadnji lonac, ali prvo kajsevi.
- takodje, zelim da stavim KN filter, ipak se investicija isplati
Auto je zaista reprezentativan i zelim da odradim ove servise, kako bih ja pre svega bio miran...
Nisam paljevina, nemam nameru da mu vadim dusu, vec da uzivam u svakom trenutku!!!
Poz svima i sve najbolje, a evo i fotki...

[/img]

Moje ime je Jovan Jelicic - Jesa
Pre 2 dana sam kupio svoju prvu Hondu!

Vec 7 godina mastam o kupovini, konkretno Honde Civic, ali sam naisao na ovaj predivan auto.
Honda CRX, 1.6, 1989, sa 123 000 km ! ! !
Auto je uvezen u Srbiju 2000, pre toga je bio u Svajcarskoj. Stajao je u garazi 6 godina, tako da je kod nas vozen svega 2 godne.
Koga ne mrzi da cita - u septembru punim 25 godina, prosle nedelje sam diplomirao na Visoj Elektrotehnickoj Skoli u Beogradu.
Kupovinom ovog auta sam ostvario svoj momacki san!
Ne znam za vas, ali osecam se kao da sam na vrhu sveta!
Ono sto bih zamolio, iskusnije poznavaoce je:
- kod koga da radim zamenu zupcastog kaisa i spanera (i ukoliko smatrate da je potrebno ,da li da menjam odmah i klinasti i njegov zatezac) kao i gde da ga kupim.
- moram da zamenim i zadnji lonac, ali prvo kajsevi.
- takodje, zelim da stavim KN filter, ipak se investicija isplati
Auto je zaista reprezentativan i zelim da odradim ove servise, kako bih ja pre svega bio miran...
Nisam paljevina, nemam nameru da mu vadim dusu, vec da uzivam u svakom trenutku!!!
Poz svima i sve najbolje, a evo i fotki...

[/img]

Comment