Znam za kat koji je isto uzeo preko ebay-a.Cevi su mu fabricke tj stock.
Ne znam dal' je skidao srednji lonac, u ostalom recice ti on....
uzeo sam katalytic converter ali sam ga prodao Timiju jer meni nije trebao tj nisam imao katalizator.
imam 4-2 granu, srednji lonac (koji nikako ne skidaj jer je i ovako malo bucno) i zadnji lonac tj nisam ga skinuo i nemam nameru jer je odlican.. vec sam ti pomenuo u pp preko odgovora da sam na ovom snimku koji je vtec okacio auto prdeo na grani 4-2 a kada sam to sredio, sada je zvuk mnoogo bolji nego sto je na snimku
Pribor:
- 2 limenke nescaffe od 250 g
- 2 trake od bakra
- klesta
- kuhinjski noz
Uputstvo:
Isecete obode limenke i rasporite je po duzini. Naterajte auto na neko brdasce, u rikverc naravno i podignete rucnu. Podvucete se pod auto, kako god znate i umete.
Obmotajte rasporenu limenku Nescaffe oko srednjeg lonca i sa dve trake ga pricvrstite. Ponoviti postupak za zadnji lonac. Ukoliko je traka kratka za zadnji lonac, snadjite se, tj.produzite istu, otpacima trake koje ste dobili u postavljanju traka na limenku na srednjem loncu.
PAZITE GLAVU dok izlazite, pri zavrsetku posla.
Presvucite se, da ne biste usvinjili auto pri ulasku u isti. Kada ste se presvukli, upalite auto i spustite ga na ravan teren.
Nije bog zna sta, ali radi bolje nego sa rupom....
Ukoliko zelite, mozete koristiti i limenke drugih proizvoda, samo popisite ugovor o reklamiranju istog
Comment