Hvala svima na cestitkama. Osvrnucu se na par komentara:
Originally posted by jevtic
čestitam na povratku na prave vrednosti.
Hvala. Bio sam blizu nekih drugih opcija poput 530i e39 i onaj m3 e36 sto sam spominjao ranije na temi, ali nije to to. Proveravao sam i proracunavao sve druge opcije i gledao dosta automobila svih marki, i na kraju sam opet dosao na isti zakljucak kao i pred predhodni auto - 156 je best value for the money + taj smek koji ima pride.
Originally posted by starac vujadin
Super je, bas lep auto...maksimalno dizajniran - Giugiaro auto, Giugiaro gume...
Tnx Dobro oko. Je l znas koja je fora sa gumama? Imaju dosta sare, prodavac ih naravno lickao pa ne znam tacno koliko su presle, ali video sam Giugiaro na njima kao i na stickeru na autu, bas zanimljivo. Je l to nesto samo za Vredestein+156 ili.. ?
@igorkrnic, nemoj plakati, ovo je happy end. Pronasao sam auto u kome se osecam fenomenalno i koji sada mogu da imam.
Originally posted by MOSLER
Prelepo izgleda, a jos V6 pod haubom
Svaka cast za izbor motora =] mada ja se ne bi bunio ni za onu Fijatovu limuzinu ispred Alfe na 5. slici
v6 zvuk je zarazniji nego sto sam mislio. Ja ne znam kako cu se kontrolisati sa ovim.
Svaka cast, samo sam cekao ko ce prepoznati 80.000eur Quattroporte koji se vidi kroz staklo na petoj slici. Mnogo je moderniji unutra nego sto sam ocekivao, bas je dobar. Al dobra i cena.
@banderas, na crtu na pivo onda umesto toga
@Markoni147, ako ovako nesto trazis, moras da gledas preko, ovaj nije iz Srbije. Motor je euro3 tako da moze da se uvozi.
Ostali, hvala na vrlo pozitivnim komentarima, slobodno nastavite.
Vredestein saradjuje sa Giugiaro-m vec godinama, nema veze to sa Alfom.
Ultrac je odlican model i nisu bas jeftine, pa je to znak da je prodavac ok jer nije sibicario da menja gume (sto cesto cine). Imas gume koje mogu da isprate automobil, to je najvaznije .
Odakle si je uvezao i koliko je sve na kraju izaslo ako nije tajna?
Ja sam gledao par komada, doduse TI verzija oko Torina kod nekih koncesionara ali su vecina njih bile odrane od zivota.
Ne mogu da verujem. Jedna od najlepsih alfi sto sam video. Perfektna je.
Bas joj je legla boja a i unutrasnjost je vrh. Da se lepo navozas i da budes sto manje kod majstora.
Koja je cifra u pitanju? Jel dosla iz Italije?
Comment