Pozz svima!Zovem se Dushan,iz Smedereva sam i obozavam Alfe.Moze se reci da mi je najslabija tacka kad su Alfe u pitanju 155-ica,odusevljava me.Na zalost jos nemam dozvolu ali trebalo bih da polazem u septembru (cim napunim 18) pa tako sada nagovaram tjaleta da posto i ovako planira da menja auto kupi jednu 155-icu,da se vozikamo maaaaaalo
Odoh sada (OBAVEZE).Vimo se
[/u]
Pozz svima
Collapse
X
-
-
Dobrodosao!!Najace je kad virus zahvati odmah! Bude ti cista proslost
Cim dobijes dozvolu sednes u alfu..A ne prvo 101 pa yugo,pa gnojf,pa kadet i onda kad vidis sta je auto,kajes se sto si gubio dragoceno vreme u poljoprivrednim masinama!
Originally posted by Sheta_Junior...Inace u slobodno vreme pisem ljubavnu poeziju...
Comment
-
-
pozdrav i dobrodosao,sto kaze QV lale najaci je virus kad te uhvati odmah kad dobijes dozvolu
,ja sam tako odmah uskocio u 33ku,doduse 2-3 meseca po dobijanju dozvole, imao sam i juga pored nje ali naravno da sam vise vozio alfu, jugo mi je vec bio dosadio i pre dobijanja dozvole
ali alfa nikad nemoze da dosadi
....
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
Comment
-
-
E ,pa kako si se onda zarazio alfama?
Mene je npr. Cale zarazio...od kada znam za sebe,znam i za alfu...Iz porodilista sam dovezen u alfi...I uvek i non-stop je prica o alfama =]
@ Tomic - Ma kadett ima bre zvuk kao kad zgazis limenku...a bogami takva mu je i limarija...sedis u njemu i slusas kako rdja...
Evo Dusane jedna 155 od mene:

Originally posted by Sheta_Junior...Inace u slobodno vreme pisem ljubavnu poeziju...
Comment
-
-
Strava makina! E ovako nesto bi mi odgovaralo, bitje valjda u skorije vreme
Nemam pojma kako se zarazih Alfama, jednostavno obozavam taj auto,svaki model je super i prica je za sebe ali meni nekako najslabija tacka 155
Hvala na slici i dobrodoslici
POZURI POLAKO!!!
Comment
-
-
ma 155 je zakon,pa jos crna sa sivim felnama,nema lepse kombinacije po meni
,eh da sada imam viska novca i moja bi bila ovako namontirana....
Comment
-
-
De nije,ma da se meni nekako najvise svidja maslinasto zelena boja,vrlo lepo stoji na 155-ici ali i crna je vrh.Videh bas ovde na forumu na Alfa piazza Vladinu 155-icu koja se prodaje,izgleda strava.Samo kad bih jos imao lovu
POZURI POLAKO!!!
Comment
-
-
moja je maslinasto zelena,nisam ljubitelj zelene boje u nijednoj varijanti ali nisam mogao da biram tako ispalo,mada je pocela da mi se svidja ta boja od kad je imam
...
Comment
-
Comment