Pozz svima

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Majstor BOB
    CBC Senator XXL
    • 27.04.2006
    • 340
    • Zemun

hm.... ne znam ovu alfu ali mislim da je pripadala nekom od naših članova ili nekom ko je kratko bio član...... ne mogu da se setim... probaću da iskopam. Inače auto nije ni u ludilu 97 nego 94/5 verovatno, a 6710245 nije broj šasije nego je 67102 broj motora...
    Deluje korektno spolje, motor deluje nekako zapušten mada to ne mora apsolutno ništa da znači....

treba pogledati....
    Astra GSI

Comment

• DushanSD
      CBC Senator
      • 25.03.2008
      • 248
      • Smederevo, Srbija

Hvala ti na brzoj informaciji.Ako mozes nesto vise da iskopas o njoj bio bih ti zahvalan.Pozz
      POZURI POLAKO!!!

Comment

• Majstor BOB
        CBC Senator XXL
        • 27.04.2006
        • 340
        • Zemun

Oket matori, cimni čoveka da ti pošalje zadnjih 8 brojeva šasije da vidimo kad je tačno proizvedena.. nema veze ako u tih 8 brojeva ima i nula u pošetku, samo neka izbroji od kraja 8 i nek ti pošalje.. dakle šasija ne motor... broj motora ćemo uporediti kasnije ...
        Astra GSI

Comment

• DushanSD
          CBC Senator
          • 25.03.2008
          • 248
          • Smederevo, Srbija

Vazi majstore.Mislim da cu sutra imati te brojeve pa krecemo dalje sa analizom.Hvala ti jos jednom
          POZURI POLAKO!!!

Comment

• DushanSD
            CBC Senator
            • 25.03.2008
            • 248
            • Smederevo, Srbija

Vidim da ova ima 1.8TS 8V sa lancem al presla 250000,nije li to mnogo pa i da je 94,95 god???Kolko bi ona trebala da pije ulja od zamenedo zamene???
            POZURI POLAKO!!!

Comment

• Majstor BOB
              CBC Senator XXL
              • 27.04.2006
              • 340
              • Zemun

pa pazi, nema pravila.... za tu kilometražu... hm...... nemam pojma recimo do 300gr na 1k... bi bilo normalno...
              Astra GSI

Comment

• DushanSD
                CBC Senator
                • 25.03.2008
                • 248
                • Smederevo, Srbija

Ma videcemo,otom-potom.Bilo bi lepo da je tako.Pusticu ti ja sutra broj sasije na PP pa cisto onako da vidimo koje je god ako nije 97.
                POZURI POLAKO!!!

Comment

• OMP
                  CBC Senator XXL
                  • 15.11.2004
                  • 458
                  • Krusevac

ova se alfa prodaje vec 5-6 mesece znam da sam je vidjao i pre nego sto sam pazario moju,zvao sam lika i bas smo diskutovali godiste,ja sam tvrdio da je max 93 ali po masci i 92 mozda,pozadi znakovi takodje a nije ni wide,lik je rekao da je kupio kao takvu tj 97 i da nema pojma oko alfi ia tek ne oko tih detalja,i zacudio se kad sam mu naveo stvari koji se ne gadjaju sa godistem ali rekao je da je tako uvezena,on je valjda prvi vlasnik ovde ako se dobro secam a mozda i gresim ali drugi sigurno a uvezena je valjda 2003 sto ima logike da je godiste muvano ako je i onda bilo do 6 god starosti uvoz,ne secam se ,cena koliko se secam je bila malo veca mozda 3600-3700 ali ni sada nije daleko od toga,znam da sam razgovarao sa njim na temu cena-godiste i ma koliko mi se svidjala a deluje extra na slikama i on je nahvalio ,nisam hteo da dam taj kes samo zbog godista jer ipak sam siguran da nije 97 pa zasto bih davao te pare kad realno 93-94 ima da se bira za mnogo manje novce sto je i bio slucaj sa mojom ...sve u svemu meni se svidja ali godiste i cena hebu
                  Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji

Comment

• dekideki
                    CBC Senator XXL
                    • 26.07.2005
                    • 1914
                    • Beograd

garantovano podmladjena da bi se uvezla kao "do 6 godina stara", nema tu sta.

ok je da trazi normalne pare za nju jer nije crnogorka ili neki stranac.

nije ok da kaze "prihvatam da je 1993 ali nisam ja majke mi svi papiri cisti 1997. je uzmi je i takvu ces je i ti prodati" i - da i dalje insistira na jakoj ceni iako kaze da je iza nje 250.000km (hilzne lezajevi karike semerinzi gumice dihtunzi ruke...) mislim... Milos je kupio 2.5V6 za duplo manje pare.

danas se za ovaj auto, da je tip top, ne moze dobiti vise od cca 2200e
                    .

Comment

• DushanSD
                      CBC Senator
                      • 25.03.2008
                      • 248
                      • Smederevo, Srbija

Videtju ja danas da ga pozovem da vidim za taj broj shasije sto sam pricao sa Majstor Bobom,cisto da vidimo koje je god ali posle ovoga mislim da cu kopati i traziti dalje (da vam ne uzimam vreme bzvz) i ako je mozda dobra,da ne gresim dusu.Hvala vam svima jos jednom na pomoci.Pozz svima i laku noc
                      POZURI POLAKO!!!

Comment

• DushanSD
                        CBC Senator
                        • 25.03.2008
                        • 248
                        • Smederevo, Srbija

Evo ja da se javim,prodje i taj 1 maj,Nisam pitao za onu crnu 155-icu,jbg trazim ja Alfe ali sta da radim kad nikako da se proda Mechka,svi bi hteli dzabe a s druge strane neka je dok ne naleti neko,pristojan auto a trosi ko upaljac... Inace kopam ovako,informisem se pa ako nesto naleti i ako ovo ode u medjuvremenu (ako se pogode ova dva nemoguca parametra legnuce valjda i neka Alfa).U svakom slucaju do kraja god sigurno.(taman dok polozim) Pozz svima
                        POZURI POLAKO!!!

Comment

Working...
                        X