Pa motor je 1.3 89 god.Bio mi je dojadio onako truo i neka tamna boja pa sam resio da ga malo promenim.Uradjen mu je bad look znaci obrvice i gepek je zatvoren.I ja sam radio prednji branik )Ovo je tek pocetak ima tu jos dosta stvarcica da se uradi
Super je sto si ga sredio,ali posto si lepo pitao za misljenje bicu iskren.
Felne,ako su ove sa slika,su super,boja je super,ali kao brata te molim da zamenis prednji branik.Lepo je to sto si se trudio i sam radio,ali bolje kupi branik od GSI-a ili neki drugi,ovaj je bas...uzasan
Dobrodosao druze.Kadet ti je lep.Desetka za trud,a o ukusima ne treba raspravljati Izvini sto ti sad kvarim temu,ali trebao si ovako nekako da prepravis branik.Na brzaka sam radio sliku,pa nisam bas lepo uradio...Ali opet svako voli drugacije
auto izgleda super, slazem se da je prednja maska za moj ukus previse napdna, ali stvar ukusa.
sakrij malo onu za tocenje plina
dobro dosao u Opel sektu, ako stignes svrati do Nebojsine kule svaka nedelja u 17h.
Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
E hteo sam ja da uradim onako branik kao sto je steva prepravio.Ali jbg u zadnjem trenutku sam se predomislio ) mislim nisam se pokajao planiro sam na sredini mrezice da uradim veliki znak opela cisto da razbijem tu monotoniju )Sta mislite o tome?
Comment