mine s15

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • DRIFT
    CBC Član
    • 25.02.2008
    • 16
    • Sydney NSW Australia

mine s15

evo par slichica bice jos za koji dan kad ga dovezem kuci. posto je trenutno u vlasnishtvu policije oduzet pre 2 nedelje policija mi ga uzela posto su nasli par stvari na njemu koje nisu legalne da izadje na put. 4 cylinder unleaded turbo 2.0 S15 R GT
    Garrett GT3082R Turbo TRENUTNO power on the wheels 324KW

• DRIFT
    CBC Član
    • 25.02.2008
    • 16
    • Sydney NSW Australia

...

Comment

• V-Tec
      CBC Senator XXL
      • 30.06.2006
      • 1615
      • Beograd
      • '89 Civic d16a6

Uh sunce ti...

Sta ti je to tacno bilo ilegalno?
      shuto-expressway.com

Comment

• DRIFT
        CBC Član
        • 25.02.2008
        • 16
        • Sydney NSW Australia

...

ma nasli su vise stvari tint windows,previshe buku pravio a najveci razlog sto nisam imao papire sta je sve uradjeno na motoru kad su otvorili haubu samo poceli da lepe nalepnice na delovima koji su kao ilegalni i sad se po sudu ganjamo ma p e d....ri grad pun skyline-a koji bas imaju ilegalne stvari na sebi pa ih ne diraju.

Comment

• JNC
          CBC Senator XXL
          • 19.12.2006
          • 1332
          • Beograd

Disciplina kod vas dole , nego super masina sta reci, a boja je luda skroz.

Comment

• Bane R
            CBC Senator XXL
            • 27.03.2006
            • 1769
            • Beograd

Lako je vama kad vam je volan na desnoj strani . Ozbiljan tuning pao, čestitam. Nego vidim da NFS maksimalno loše utiče na ljude pa se odlučuju da oboje svoj automobil u ljubičasto ...

Comment

• kalibaR
              Moderator
              • 03.04.2006
              • 352
              • Beograd
              • AE86 rolle, Eclipse 1G

uuuu matori, extra autic!!!

Comment

• DRIFT
                CBC Član
                • 25.02.2008
                • 16
                • Sydney NSW Australia

...

ma glavne boje za sportska kola ovde chine ljubicasta,zuta,narandzasta,itd

Comment

• Skyline GT-R
                  CBC Senator XXL
                  • 13.02.2005
                  • 806
                  • Chicago - My Kind Of Town

Htedoh i ja da prokomentarisem styling, ali reko necu...naljutice se Drift pa nece vise da dodje

Anyway, fantazija od autica.Jako mi se svidjaju ovi modeli.Extra snage...ajde kad ga vrate da postujes jos malo slika (boljeg kvaliteta) i neki snimak po mogucstvu.

I ako nije problem, promeni smao te zlate felne (kao i one ogromne crnacke na drugoj slici).Ovaj autic zasluzuje prave sportske felne, ne crnacko-mexicku ciganiju

morao sam, morao sam, morao sam.....mnogo mi bodu oci

Originally posted by DRIFT
                  ma glavne boje za sportska kola ovde chine ljubicasta,zuta,narandzasta,itd
                  Ljubicasta i narandzasta....aaauuu...tamo je bas nesto "iskrivljeno"

Comment

• DRIFT
                    CBC Član
                    • 25.02.2008
                    • 16
                    • Sydney NSW Australia

...

a ribe obavezno u fazonu roze boje

Comment

• DRIFT
                      CBC Član
                      • 25.02.2008
                      • 16
                      • Sydney NSW Australia

...

hehe kad se uradi neki burnout onda se stavi video hehe lol vazi okachicu soon nemas frkeee a za boje ma ima svakakvih boja sviih crni plavi ma svega ima kao i kod vas u usa isti ku rac

Comment

• BGILLEGAL
                        CBC Senator XXL
                        • 22.05.2006
                        • 653
                        • Beograd

Care. Menjam sestru za tvoj auto. 92 godiste, lepa ocuvana, nikad udarana. P.S. Stvarno je menjam
                        Po meni je per per per per vertido. Moze da bude i oker pa na tufne opet bi ga pozeleo. Najlepsi auto na svetu. Cekaj da vidi ovo CepaD
                        Ajde opici kolko god mozes slika, moram da napunim jedan folder
                        Daj neke spec. Sta je radjeno itd. Ako imas to vec negde napisao daj link da pogledam Prava masina za tuniranje, a izgleda toliko dobro da ne znam dal ce ikad izaci ta linija iz mode...

@SKYLINE, care, ti dade samo one murkanse slike tvog auta. Ajde neshto ozbiljnije. Da vidimo malo sta i kako. Meni je mnogo drago sto znam da postoji neki nas covek koji vozi takva kola. Nije sve u ferrarijima, lambo, mecama itd...

Comment

• jomini
                          CBC Senator XXL
                          • 11.03.2007
                          • 490
                          • Novi Sad

Kakvo je ovo čudo od auta?
                          San ispunjen. Impreza Turbo.

Comment

• DRIFT
                            CBC Član
                            • 25.02.2008
                            • 16
                            • Sydney NSW Australia

...

Originally posted by BGILLEGAL
                            Care. Menjam sestru za tvoj auto. 92 godiste, lepa ocuvana, nikad udarana. P.S. Stvarno je menjam
                            Po meni je per per per per vertido. Moze da bude i oker pa na tufne opet bi ga pozeleo. Najlepsi auto na svetu. Cekaj da vidi ovo CepaD
                            Ajde opici kolko god mozes slika, moram da napunim jedan folder
                            Daj neke spec. Sta je radjeno itd. Ako imas to vec negde napisao daj link da pogledam Prava masina za tuniranje, a izgleda toliko dobro da ne znam dal ce ikad izaci ta linija iz mode...

@SKYLINE, care, ti dade samo one murkanse slike tvog auta. Ajde neshto ozbiljnije. Da vidimo malo sta i kako. Meni je mnogo drago sto znam da postoji neki nas covek koji vozi takva kola. Nije sve u ferrarijima, lambo, mecama itd...
                            pazi sad ovakoimas ovde nasih ljudi koji su extra bogati i mogu sebi da uzmu ferrari ili slicno tome al kad je stvar o tuningu ne pomaze ni ferrari najbrzi auto u sidneju je Mazda Rx7 rotory turbo ne znam koliko konja tacno ima vozi je neki momak a ona je jeftinija nekoliko puta od ferrarija tako da ti burzuji sa ferrarijom mozda jes najlepsi u gradu al nisu najbrzi heheh.

Comment

• shonsy
                              CBC Senator XXL
                              • 11.05.2007
                              • 1391
                              • London/Beograd
                              • Honda CBR 125R

Svaka cast kako si ga sredio! Jbm ti sunce odavno nisam video tako mocnu i tako lepu mashinu! Stvarno steta da stoji u muriji! Kad bi kod nas tako krenuli, pa pola automobila bi se uklonilo sa ulica! Koliko sam razumeo, vi mozete svasta da radite na kolima ali sve mora da se prijavi, a samim tim da se plate i neki porezi jel tako?

Comment

Working...
                              X