mine s15

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • QV lale
    CBC Senator XXL
    • 09.11.2005
    • 734
    • Zrenjanin (klek)

Ma opusteno.
    Originally posted by Sheta_Junior
    ...Inace u slobodno vreme pisem ljubavnu poeziju...

Comment

• DRIFT
      CBC Član
      • 25.02.2008
      • 16
      • Sydney NSW Australia

...

upravo bas tako taj se auto prodavao na carsales i ne znam dal je skinut ja sam ga nedavno uzeo. evo vam jos slika da ne ispadne sad da sam kopirao slike. ove slike necete naci nigde na
      netu jer sam ga ja slikao a bice ih jos.

naravno
      jer ovaj auto je show car i taj lik sto a je imao pre mene vodio ga je na manifestacije a iskreno da vam kazem ja nista na njemu nisam radio ovakvog sam ga uzeo mozda neke sitnice dodao promenio filter i tako neke stvari. a sto se tiche videa nije problem imam video od tuninga dyno honda integra ona ljubichasta od druga al ne mogu nikako da postavim video i sa s 15 ce mo napraviti mozda i trku izemdju nas dvojitze al ipak mislim bice tvrdo

Comment

• BGILLEGAL
        CBC Senator XXL
        • 22.05.2006
        • 653
        • Beograd

kolko si se otvorio za ovaj autic??

Comment

• DRIFT
          CBC Član
          • 25.02.2008
          • 16
          • Sydney NSW Australia

QV Lale mozda si vidjao i onu ljubichastu integru od mog druga na carsales i ona se prodavala pa je on uzeo. al on je jos ulozio para u nju skoro onoliko za koliko je i uzeo ja bas nista nisam mozda nesto malo.

Comment

• DRIFT
            CBC Član
            • 25.02.2008
            • 16
            • Sydney NSW Australia

Originally posted by BGILLEGAL
            ae batice da cujem odprilike sta mislis ti da vidim a sto se tice to za srbiju veruj mi da sam lud toliko ako bog da kad se vratim u bg da zivim znaci ne razdvajam se od njega preko broda dolazi pravac u bg pa malo da idemo na manifestacije s njim

Comment

• BGILLEGAL
              CBC Senator XXL
              • 22.05.2006
              • 653
              • Beograd

ne znam. ajde lupicu 20 000 australijskih dolara hehehehe mozda mnogo vise lupio sam reci koliko..... ako ga nekako uvezes nece da mi bude dobro

Comment

• QV lale
                CBC Senator XXL
                • 09.11.2005
                • 734
                • Zrenjanin (klek)

Originally posted by DRIFT
                ae batice da cujem odprilike sta mislis ti da vidim a sto se tice to za srbiju veruj mi da sam LUD toliko ako bog da kad se vratim u bg da zivim znaci ne razdvajam se od njega preko broda dolazi pravac u bg pa malo da idemo na manifestacije s njim
                Nisam gledao,posto mi nisu interesantne Honde..toga ima i ovde ali u malim kolicinama..Tamo kad odem pogledam kako stoji stanje sa Alfama,Pogledam Supre,Impreze,Wankel masine i onda nekih 3h blejim u Nissane..Skyline,Silvia s13,s14,s15,GTi R,Exa,300zx...
                Vrh bre!To nije normalno koliko kod vas ima tjunirane japanstine...Voleo bi da je i kod nas tako...glupa evropa..
                mali off- Iz kog dela NSW si ti? I kada bude dosao taj dan da se vratis vamo da strpas na brod pored tvoje s15 meni jednu s14- 'vaka nek bude:
                Originally posted by Sheta_Junior
                ...Inace u slobodno vreme pisem ljubavnu poeziju...

Comment

• BGILLEGAL
                  CBC Senator XXL
                  • 22.05.2006
                  • 653
                  • Beograd

lale ajd ti blago meni otvori jednu temu u japanski automobili i kaci sve te slike koje imas Da dopunimo drugi folder
                  extra

Comment

• Johnny B lude
                    CBC Senator XXL
                    • 06.04.2007
                    • 463
                    • Beograd

@ DRIFT

Pa da li si ti normalan!!!
                    Slazem se sa Illegallceemm, skroz, pored preluda, jedino Silvia.

AAAAA OSLEPO SAAAAM

Najjaca masina!!! NO COMMENT!!!
                    ... Boze, dozvoli mi da ti dokazem da me novac nece iskvariti...

www.hondaclub.co.rs

Comment

• DRIFT
                      CBC Član
                      • 25.02.2008
                      • 16
                      • Sydney NSW Australia

...

ne znam. ajde lupicu 20 000 australijskih dolara hehehehe mozda mnogo vise lupio sam reci koliko..... ako ga nekako uvezes nece da mi bude dobro
                      ovako brate iskreno sad za njega sam izdvoio $40 000 bio je skuplji al sam uspeo nekako da mu oborim cenu par hiljada takodje izedvoio sam 3puna meseca izlaske,provode itd bilo je samo pidzama radno odelo,radno odelo pidzama hhheeee jbg tako ti je kad imas zelju za necim

Comment

• BGILLEGAL
                        CBC Senator XXL
                        • 22.05.2006
                        • 653
                        • Beograd

23100€ Znaci prava ♂ stvar. Isto tako sam i ja dosao do dosta skromnije honde. Taman ta razlika u standardima. Samo cuvaj odrzavaj i nastavi da radis taj auto po pravilu Da nije tako postupano prema njemu nikad nebi bio takav! Nisi dao neki spisak modifikacija na njemu, bar motorni prostor i podstroj. Ne moras styling itd da nabrajas. Samo tehnicke stvari.

Comment

• DRIFT
                          CBC Član
                          • 25.02.2008
                          • 16
                          • Sydney NSW Australia

...

qv lale Fairfield Syd NSW.

Comment

• V-Tec
                            CBC Senator XXL
                            • 30.06.2006
                            • 1615
                            • Beograd
                            • '89 Civic d16a6

@DRIFT: Jel znas dobro da driftujes s njim, ides na neka takmicenja?
                            shuto-expressway.com

Comment

• DRIFT
                              CBC Član
                              • 25.02.2008
                              • 16
                              • Sydney NSW Australia

...

V-TEC sitna sam ja maca ovde za njih kakvih momaka ima sta rade sa silviom s 13 ili sa nissanom 180 sx al ovako znam nekad ga zabacim na ulici ono na semaforima kad skreces recimo pa kad sam prvi na semaforima napumpam ga na 4 000 obrtaja samo me baci par puta levo desno i zadnji kraj zaplese i tako a ovako odemo nekad skupimose i odemo u industrijske zone gde nema murije bude po 300 sportaka idemo onako svi u grupi pa se neki trkaju isto onaj fazon kao fast and the furious to svakog cetvrtka se nalazimo na velikom jednom parkingu tu kad se skupimo pale se mashine i idemo u industrijske zone tamo driftujemo radimo burnout trke u startu pa rolling start pa na 400 metara i tako bude extra pa onda se desi da dodje murija pa onda bezanija kao u fast and the furious heheh pa onda sledece sedmice menjamo lokaciju ne idemo u industrijske zone idemo na neki stari aerodrom pa se tamo zezamo i tako. nije problem nauciti da driftjes kad imas auto s kojim je to izvodljivo odes prvo na parking gde nemas gde da udaris i tu se uci
                              zabacujes ga i kad vidis da si stekao neko znanje onda pomalo i na ulicama i tako to dodje samo od sebe.

Comment

• V-Tec
                                CBC Senator XXL
                                • 30.06.2006
                                • 1615
                                • Beograd
                                • '89 Civic d16a6

Gde su vam od prilike te industrijske zone?

http://maps.google.com/maps?f=q&hl=sr&g ... iwloc=addr

Pitam zato sto u Sydneyu imam nekog daljeg burazera, pa da ga pitam jel i on dolazi tamo...
                                shuto-expressway.com

Comment

Working...
                                X