Malopre lego pioneer deh-4000ub otpala mi shema za alpinu.Iskreno uklopio se bolje nego sto sam ocekivao.Sad samo jos da kupim komande za volan.Slike za nekih 10-ak min.
Vectra 2.0 DI
Collapse
X
-
A jel ima mesto za pusku ?!
Spremiste za bombe ?!
Dodatne dugmice za izbacivanje exera, dima, ulja, raketa, suvozaca...
Auto je do 00 !!!
Mozes da se sakrijes u zbunje i da te niko ne nadje...
Vidim da ima i one rupe za kacenje zastavica...
Napravi neku laznjak univerzalnu propusnicu, zakaci zastavice neke nepostojece drzave i plasi nase pandure
Ja bih to uradio
Comment
-
-
Originally posted by prolupatorNapravi neku laznjak univerzalnu propusnicu, zakaci zastavice neke nepostojece drzave i plasi nase pandure
Ja bih to uradio
Comment
-
-
@ Vektrash
Skines plasticni poklopac koji stoji oko upaljaca i sa druge strane piksle imas takodje plasticni poklopac i iza njih imas 2 srafa.Njih odsrafis izvadis tvoj stari deo i stavis nov sa drzacima.Ti drzaci za case idu komplet sa pikslom.Cena ja sam dao 10evectra 2.0 DI
kangoo 1.9D
Comment
-
-
Nesto mi danas pade na pamet.Posto je ova boja mat i bas je nezahvalna za odrzavanje (tipa pipnes je rukom ostaju otisci i sta ti ja znam jos) razmisljao sam da oteram auto na lakiranje.E sad dal postoje lakovi u nekim bojama ili samo bezbojni.Jer ako postoje u boji ja bi malo ovu boju "zatamnio" tim lakom. A mislim da bi i dodatno lakiranjem zastitio vec postojecu boju?Sta mislite o tome?vectra 2.0 DI
kangoo 1.9D
Comment
-
Comment