Izlakiraj mat lakom ili ga odvezi na dobro poliranje i ne bi trebalo da ti ostaju tragovi od prstiju.
Vectra 2.0 DI
Collapse
X
-
Vektra ti je odlicna. Moje misljenje sto bih trebo da odradis na auto ( posto te zuljaju novci) je da zamenis masku sa nekom resetkastom, lajsne na vratima u boju auta, elektropodizaci za prozore, elektro retrovizori, i nesto od opreme za auto, prvenstveno klimu ako ima mogucnosti ugradnje, boju nebih menjao ova je bas cool, mozda poliranje...ali pazi na poliranje , posavetuj se sa nekim koje iskusniji u tom poslu, ima ih ovde na forumu. Ako radis masinsko poliranje pazi koju pastu koristish i koja je brzina mashine.
Comment
-
-
E pa ovako.U narednih mesec dana sta se radi: el. podizaci (samo prednji), el retrovizori sa grejacima,maska bez znaka, i navlaka za auspuh (na foru sto je uradio Nezki).
A za to poliranje videcu sa nekim auto limarima jer sam cuo da je ova boja bas zaj**ana, pa shodno tome da znam kakav rezultat da ocekujem.vectra 2.0 DI
kangoo 1.9D
Comment
-
-
-
Cim sam je video, skontao sam ko je vlasnik.
Samo joj nadji neke crne alu-flene, bice ko bombona. =]
Comment
-
-
Re: Vectra 2.0 DI
posle skoro godinu i jache da malo aktiviram temu. U medju vremenu su kupljene felne od vectre SRI 16". Gume 205/55. Ozvucenje je menjano. I sad opet ima da se menja. Ostalo je jos tamna stakla, koja ce da idu u toku ovog meseca i moram da menjam zadnji lonac koji je propao. Slike sutra jer nemam tu aparat.P0zzzzvectra 2.0 DI
kangoo 1.9D
Comment
-
Comment