Hoce Luka, samo ako je neka normalna cifra u pitanju i ako to stvarno valja. Sad vidim da ce fikus da ostane neofarban....ali eto...dokazah sebi da mi je zaista tuning na prvom mestu.
Brrr.....
- "Dobar dan. Dobro ste. Kako sam ja?"
- "I vi ste dobro."
Btw, da dodam u igri je i izduvna grana 4-2-1 za 903 ccm...
-Dao sam choveku br. tvog mobilnog (Luka) i kontaktirace te. Cena ce biti sasvim ok... Mislim, samo da platish gorivo i telefonske rachune za pronalazhenje tih delova bi te toliko koshtalo (slob. procena autora).
Pa posle neka mi neko pricha kako Alfisti ne valjaju...
Nego ozbiljno, chuo sam (od Sashe) da je oldajmerashima nudjena svota od nekih 30.000 din sa strane pojedinih firmi da "nose" njihovu reklamu... Nebi bilo loshe da krenesh u obilazak i ponudish saradnju?
Hm, pa nisam siguran da je tako lako naci sponzora. Kad vidim koliko se trkaci grbe da izvuku 2, 3 hiljade dinara, mogu misliti sta bi ja trebalo da radim da mi to ovo neko isfinansira, a pri tome nisam nigde "zvanican".
Killaz, koliko shvatam, covek nije na forumu?
- "Dobar dan. Dobro ste. Kako sam ja?"
- "I vi ste dobro."
Uroshe & Luka, znam choveka koji ima dvogrli Solex i adapter za 903ccm, chak shta vishe je bio montiran na jednom F127 i gurao ga je mnogo brzo!
Luka, ne znam cime se bavis, moze da padne i neka kompenzacija za granu, flansnu i karb... usput ja sam sedmicu terao u 7000 sa cetvorostepenim menjacem 160km/h dakle frka bruka za tu kubikazu, nedaj boze da je 5 brzina bio tu... p.s. a imam i bregastu ABARTH 013 ako znas o cemu se radi... uh kako bi voleo da spakujem tako jedno malo motorce...
i nije solex nego weber...
i ja je teram u 7 bez takve bregaste .. sa serijalom ... i obicnim ficinim menjacem .. (mada josh uvek nisam 100% siguran da li je od kombija sa kracim prenosom) takodje 160 ... preciznije 6500 - 160 kmh
2 uros ..
koliko para da mi uzmes da prosirimo ventile i na mojoj glavi ) ..
i koliko mi treba za same ventile i gumice sa obradom ventila ?
danas bila plata pa me zanima zbog kalkulacije ..
sutra nosim homokinetike na obradu kupujem 2 nova lezhaja
i menjam plochice paknove i zadnje cilindre ... a verovatno ce da padne i nova korpa sa lamelom da bi mogao da testiram novepoluosovine
trebalo bi u cetvrtak da bude gotovo ..
Ako mozes da nadjes kompletnu glavu od fiata 850 sport coupe, ona fabricki ima vece pecurke od tvojih (ustvari ne znam koju glavu imas na fici)
Ili ona varijanta, skidanje sedista, frezovanje, upasivanje novih vecih i trpanje ventila od gore pomenutog 850... pa onda malo obrada vodjica (da lepo klize smesa i gasovi kroz kanale), malo stablo, poliranje i to bude bezobrazan motor...
p.s. a kakvo napajanje imas?
ne znam shta mislish pod napajanjem .. ali u planu je elektronsko paljenje i dvogrli karb ..
glava je 903 sa fiata 127 .. ista onakva kakvu vetj radish lukii ..
dakle zanima me isti posao .. ventili od tipa 16v i tay rad
cao.....i ja imam galvu od 127 i mene isto zanima isti posao, mogu da nabavim ventile od gore pomenutog, a zanima me koliko para da se ta glava nasvira do bola...tj da se uradi sve to shto si ti rekao...ono ono veca pechurka itd....itd.....me razumesh.....znachi ja mislim da bi ja i ica radili isti posao kod istog choveka u isto vreme
Comment