Da Vam malo predstavim moj auto (slike su malo mutne ali se vidi):to je VW GOLF 2, verzija GT (105 ks), sa limited opremom S16. Veoma redak model, a prema onome sto sem uspeo da pronadjem o ovom auto je to da su napravljeni u samo 50-tak primeraka. Napomena je da sam ja 1. i jeduni vlasnik ovog auta od 1992 godine kada je kupljen u salonu u Frankfurtu. Presao je 119.000 jer je od 2000 godine to 2. auto u porodici (imam i A4, 1.8T). Fabricka oprema: AC klima, koza + grejaci, el. paket (4 x prozori, retrovizori+grejaci, prednja sedista), centralna sa daljinskim, tamna stakla, prednja i zadnja svetla sa LED lampicama, Walker dupli prohromski izduv, 4 x Alesio 15" felne sa GoodYear gumama 205/50/15, ETC (kontrola podizanja i spustanja sasije pri razlicitim brzinama - kao kod Citroena), KONI amortizeri i BREMBO kocione celjusti napred, ventilirajuci diskovi pozadi. Dodatna oprema: BLAUPUNKT MP3 sa USB i sa 12 zvucnika, hromirana rucica menjaca, MOMO volan, 2 x DVD u naslonima prednjih sedista, LED lampice u instrument tabli i na klimi u ljubicastoj boji, blokada motora, ZEDER, gepek na dugme...

Comment