Daewoo Nubira 1.6i 16V SX iz 2002-ge crna

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Stilgar
    CBC Član
    • 16.04.2008
    • 28
    • Beograd

Daewoo Nubira 1.6i 16V SX iz 2002-ge crna

Proteklih 2 nedelje bio sam na "slatkim" mukama u izboru polovnog automobila koji ce zameniti moj stari clio1 koji me je lepo sluzio 4 godine. Pre njega sam vozio citroena bx, amija, dijanu, pezoa uglavnom sve francuze. Sa fondom od 5500 eura izbor i nije lak. Tesko je sa tom cenom naci dobar polovnjak a da je ocuvan sto mladji i sto bolje odrzavan. I na kraju okrenuh se alternativi. Nikad pre nisam vozio daewoo automobile tako da sam potpuni laik sto se tice njihovih dobrih i losih osobina. Uzeo sam Daewoo Nubiru 2002 godiste sa motorom 1.6 sa 16 ventila i 76KW, koja ima klimu, airbag, el.pod.stakala, el.retrovizore, volan podesiv po visini, abs, servo, alu felne, centralnu, fabrickih 6 zvucnika. Ako neko zna da imam jos nesto nek me dopuni
    Registracija i osiguranje su me izasli 19800 i juce sam bio na prvoj voznji do Zemuna. Auto ide ko ladja prosto klizi, oce da ide i pod malim gasom cetvrtom 60km a oce i da povuce kad se stisne pedala gasa. E sad pitanje za vlasnike daewoo-a. Kad saltujem imam utisak da se gas ne vrati brzo kako sam navikao recimo kod clia. Pri tom ne mislim da je papucica zaglavila nego kao da se motor nije setio da sam pustio papucicu gasa stiso kvacilo i menjam brzinu. Ako to uradim sa zadrskom od 3-4 sec onda po zvuku cujem da je kako treba. To je normalno ili nesto nije u redu. Koji servis za nubiru preporucujete, kao i koju prodavnicu delova ako bude trebalo. Evo i slika automobila:

• Stilgar
    CBC Član
    • 16.04.2008
    • 28
    • Beograd

sportisti

ajde malo pomozite porodicnom coveku znam ja da ovo nije neki "vau" auto ali svaki savet bi dobrodosao. I ako neko ima "manual" za nubiru a da nije na ceshkom ili ruskom (srpski ili engleski) bio bih zahvalan. Kupicu i ja jednom subarua

Comment

• prolupator
      CBC Senator XXL
      • 02.09.2005
      • 3968
      • Zemun

Servis:

Prodavnica:
      Beotas
      Beograd 11000, Vojvode Stepe 187 - Voždovac
      tel 011-24-93-239
      011-39-77-808
      i

Uputstvo ?! Ma samo teraj

Vracanje gasa ? Bas da stoji 3-4 sekunde pa pocne da pada i nije ... morao bih da vidim tu zadrsku....
      OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• Stilgar
        CBC Član
        • 16.04.2008
        • 28
        • Beograd

Uputstvo ?! Ma samo teraj

Vracanje gasa ? Bas da stoji 3-4 sekunde pa pocne da pada i nije ... morao bih da vidim tu zadrsku....
        Hvala na brzom infou, moram da odem do servisa mi provere stanje kaiseva.
        Sto se tice gasa u pravu si, tako mi se ucinilo posle prve voznje. dok se covek malo navikne na ladju

Comment

• Stilgar
          CBC Član
          • 16.04.2008
          • 28
          • Beograd

daewoo - Dukic

znam da nije za ovde ali da se nadovezem. U auto trendu su mi za kompletan veliki servis (kaisevi i ulje) + 2 iberlauf kabla koja su bila pocepana kao i kontrolu zadnjih kocnica trazili 22000.
          rekoh hvala lepo i otisao u daewoo - dukic u zemunu po preporuci.
          Covek mi zamenio kajseve, creva, ulje, filter zza ulje, ukljucio suvozacev airbag koji je bio iskljucen, proverio zadnje kocnice, uradio dijagnostiku i sve sa delovima (creva mi nije ni naplatio kao ni ukljucivanje airbega iako je imao da razmontira fioku i okolinu) 14100. Svaka preporuka za sve koji voze daewoo.
          nasao sam servis za redovno odrzavanje vozila
          hvala prolupator-u

Comment

• prolupator
            CBC Senator XXL
            • 02.09.2005
            • 3968
            • Zemun

Kad odes sledeci put, reci Branku da te je preporucio onaj celavi sto je imao Nubiru a sad vozi teget Corsu

prolupator.mojblog.rs

Comment

• Stilgar
              CBC Član
              • 16.04.2008
              • 28
              • Beograd

Originally posted by prolupator
              Kad odes sledeci put, reci Branku da te je preporucio onaj celavi sto je imao Nubiru a sad vozi teget Corsu
              ako se zoves igor onda je vec pogodio i sam a ako je omanuo reci cu mu ne brini.

Comment

• prolupator
                CBC Senator XXL
                • 02.09.2005
                • 3968
                • Zemun

E, taj

prolupator.mojblog.rs

Comment

• MAD MAX
                  CBC Početnik
                  • 01.06.2008
                  • 1
                  • Zrenjanin

RESENJE ZA PUSANJE SAJBNE

Najoptimalnije i najsigurnije resenje za kamencice i ostalu zgadiju koja nam razbija stakla na autima je da doplatis prilikom osiguranja vozila (kada ga registrujes) osiguranje stakala. Verujte mi, nije uopste skupo. Negde odprilike oko 1.500 dinara. (ne mogu tacno da se setim). Ja to obavezno radim svake godine iz razloga sto mi je nova soferka dosta skupa, negde oko 14.000 dinara. Vozim Leganzu, pa sam se zato prikljucio forumu. Inace prilikom osiguranja, uvek doplatim i za farove. Cifra doplate osiguranja je takodje oko 1.500 dinara, a nov far me kosta oko 12.000 dinara. Time fakticki za 3.000 dinara doplate ne razmisljam vise o kamencicima u soferku ili farove. Jednostavno pozovem coveka iz osiguravajuceg drustva i oni mi plate novu soferku ili far. Ko ne veruje za cene neka proveri. Ja auto osiguravam u DDOR Novi Sad. (malo ih sad reklkamiram, ali stvarno su dobri). Pa sad vi vidite da li je to pametna investicija? Ej da, moram jos da dodam da u tu doplatu ulazi i dodatno osiguranje za putnike u autu. Ne ono obicno, nego dodatno (za slucaj povreda ili ne daj boze smrti). Cifra osiguranja oja ulazi u tu doplatu je oko 300.000 dinara. (nemojte me bas vuci za rec ali mislim da su to cifre priblizne). U prilog dobrom iskustvu sa DDOR-om, evo kratke pricice. Auto mi je bio parkiran ispred kuce ("kec" od supruge). Komsinica preko puta mi cukne "keca" dok je izlazila iz svog ddvorista. Nije bilo strasno, malo ulubljenje haube, ali je zlo to, sto je kec mesec dana pre toga sredjen i ofarban i to extra. Mislim... nemos da gledas u njega. Akrilna boja, lak... cirkus pravi. Farbanje me je izaslo 650 eura. E sad sta je tu je, auto vise sa tim ulubljenjem nije kao sto je bio. Sreca moja sto je komsinicin auto takodje osiguran u DDOR-u. Samo smo otisli kod njih napisali izjave i covek iz osiguranja mi kaze da donesem racun kad bude auto ponovo sredjen. Ja ga jos pitao, " da li to znaci da ce mi platiti racun bez obzira koliki bio", a on rece da hoce. I tako ja odem kod istog privatnika, lakirera koji mi je i farbao auto, koji mi je i sredio taj mali udarac. Sve u svemu, opravka i ponovo farbanje haube je kostalo nesto preko 10.000 dinara. I ja to lepo odnesem u DDOR i oni mi za 3 dana lepo uplate na moj racun kompletnu sumu do poslednjeg dinara. Mislim sta reci...

Comment

• bakara
                    CBC Senator XXL
                    • 29.01.2005
                    • 977
                    • nBGd

@MAD MAX

O cemu ti brate pises, sto coveku trolujes temu?

@Stilgar

Izbor ti je odlican!
                    pozdrav

Comment

• Stilgar
                      CBC Član
                      • 16.04.2008
                      • 28
                      • Beograd

@MAD MAX drugi kolega sa nubirom je dobio kamencic u soferku ali savet nije los.
                      @bakara posle predjenih 3000 kilometara sam sasvim zadovoljan izborom. za te pare nemoze da se nadje povoljnije resenje.

Comment

• vladimir
                        CBC Član
                        • 21.11.2007
                        • 74
                        • Kovačica

Ja sam sa mojom prošao 5000 km. isto sam ubeđen da za te pare nema boljeg automobila.
                        Ej haj baš nas briga, vozamo se na taljiga.

Comment

• Iggy
                          CBC Član
                          • 23.06.2008
                          • 20
                          • SA-BG

Dobar izbor druze.Daewoo je maximalno potcjenjen auto.Ja sam nekoliko god vozio Leganzu i necu je skoro prezaliti. Nikad problem,dosta dijelova odgovara od raznih opela samo moras znati od kog prije nego u radnji zatrazis.Uglavnom kada bih usao u prodavnicu dijelova i samo spomenuo daewoo u startu bi mi rekli da nema ali kad potrazim na netu sa kog zapravo opela taj dio odgovara onda bih mogao da kupim. Sretno

Comment

• Stilgar
                            CBC Član
                            • 16.04.2008
                            • 28
                            • Beograd

Originally posted by Iggy
                            Dobar izbor druze.Daewoo je maximalno potcjenjen auto.Ja sam nekoliko god vozio Leganzu i necu je skoro prezaliti. Nikad problem,dosta dijelova odgovara od raznih opela samo moras znati od kog prije nego u radnji zatrazis.Uglavnom kada bih usao u prodavnicu dijelova i samo spomenuo daewoo u startu bi mi rekli da nema ali kad potrazim na netu sa kog zapravo opela taj dio odgovara onda bih mogao da kupim. Sretno
                            Moja je presla 60000 km. jes da ima 1icu ispred ali to je uvoznik stavio da bi bila manja carina. Ja sam sa cliom1 koga sam imao pre nubire presao 30000 za 4 godine. Ni sa nubirom nece biti drukcije jer u gradu slabo vozim auto mi sluzi samo za put na koji idem jednom mesecno tura od 400km kad idem u tazbinu. Zbog svega ovog ne verujem da ce mi osim redovnih servisa i odrzavanja zatrebati bilo sta komplikovano. pu pu da ne ureknem

Comment

• RANK
                              CBC Senator XXL
                              • 28.02.2007
                              • 1635
                              • Beograd
                              • FIAT MAREA WEEKEND 1

jel to ova nubira, prodaje se od juna?

http://www.polovniautomobili.com/auto_o ... p?id=60587
                              "dok ne probam lava, za mene je svinja kralj zivotinja!"

Comment

Working...
                              X