Izgleda da jeste?
Daewoo Nubira 1.6i 16V SX iz 2002-ge crna
Collapse
X
-
Originally posted by RANKsigurno, ista registracija, iste fotografije.dolazio jedan taksista nekoliko parova, ali svi imaju istu dilemu koju sam imao i ja na pocetku zbog nepoznavanja korejskih automobila. Ako uspem da nadjem kablove (zice) za povezivanje plinskog ecu-ua i dizni sa ostatkom sistema i ugradim plin povlacim auto iz prodaje. snaci cu se nekako.
Comment
-
-
nisam citao sve. Sa autom ces biti zadovoljan. oznaka motora treba da je klajf ako se nevaram, a sto se tice ler gasa prilikom vracanja u voznji ostaje na 1200 obrtaja malte ne dok skroz nestanes i to je sasvim normalno.Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Comment
-
-
Originally posted by adanisam citao sve. Sa autom ces biti zadovoljan. oznaka motora treba da je klajf ako se nevaram, a sto se tice ler gasa prilikom vracanja u voznji ostaje na 1200 obrtaja malte ne dok skroz nestanes i to je sasvim normalno.
Comment
-
-
PLIN
Bio kod Ivana ugradio sek.plin i sad se lepo vozim, najverovatnije (pu pu da ne ureknem) cu voziti ovaj auto i narednih 5-6 godina. Sa plinom imam utisak da radi tise na leru mada su obrtaji isti a sto se vuce tice ja ga ni ranije nisam nesto dzebrao ostro tako da mi se cini da ide isto. Kad izadjem na autoput videcu i kakva je potrosnja. Stavio sam bocu od 60 litara klasicnu.
Comment
-
-
poruka Stilgar-a
Evo vidjeh poruku i tvoje nedoumice vezano za nubiru, pa te posavjetujem kao neko ko je vlasnik te koreanske lutikice već nekih pola godine, i prešao sa njom preko 10 000 od kada sam je kupio.
SERVIS
Za servis je jako zahvalan. U crnoj gori, tačnije u podgorici, kompletan servis sa rukama i djelovima me koštao oko 300.00 € (kočnice prednje i zadnje, filter vazduha original, filter goriva original, kaiš zupčasti, kaiš kanalni, zamjena glicerina, zamjena servo ulja, zamjena mjenjačkog ulja, štelovanje ručne, kvačila, šalterice,...)
PROBLEM GASA
Nije u pitanju problem, samo se treba naviknuti. Pošto je to sportska mašina SE u tvom kao i u mom vozilu, sporije pada gas zbog šaltanja. Tako da to nije ništa.
PLIN
Ugradio si plin, mada ne znam sa ovim cijenama koliko ti se isplati. Moja Nubira - karavan, mi na otvorenom putu po Crnoj Gori troši optrilike oko 9 litara, a po gradu 10-11. Sekventi plin je odličan izbor, pogotovoa ako je BRC pošto ga daiwoo fabrički ugrađuje u njega. Ja imam fabrički BRC.
Meni se pokvario plin i u fazi sam opravke, ali mi je pokvaren (pluća i ispravač) trošio od 10-16 litara plina, zavisno otvoreno ili kroz grad. Kad se opravi javiću ti kako se ponaša. Jako bitno je da znaš da ti plin u Nubiri ne radi u opciji paljenje na plin, zaboravio sam zašto, mada mi je rekao plinaš zašto, i da ti prebacivanje ide po postizanju temperature odparivača, tako da ga nemoj turirati hladnoga da bi ga prebacio na plin
sam će on kad bude mogao to odraditi, i uvijek u opadajućem gasu, nikad
kada pritiskaš gas. To tako treba.
SERVISNA KNJIŽICA
Ako ti to nešto znači, ja imam fabričku knjigu za nubiru ima za limuzinu i za karavan ali na italijanskom. Ako si zainteresovan da se pomučim da je iskopiram i da ti pošaljem, a i ja tražim prevedenu na naš ili engleski.
Ako imaš još neko pitanje požalji na zemunac@t-com.me, rado ću ti odgovoriti.
PREPORUKA
Čim dođeš do zadnje kocikice goriva, obavezno sipaj gorivo, ne vozi ga dugo sa upaljenom lampicom, jer ti pumpa lako povuče talog. Rezervoar ti 65 litara.
Izvinite što sam bio opširan, ali sam htio da pomognem momku, a prvi put ostavljam poruku.
Comment
-
-
@pedjicaz
nemam nikakvih dilema vise, od aprila kad sam je kupio do sad otkrio sam i saznao manje vise sve sto mi treba za voznju i odrzavanje nubire. Servisiram je kod "Dukica" u Zemunu nije skup a radi kako treba (bar se meni tako cini). Plin je ugradjen u AC Rasic Tomaseto je stavljen znam da se uvek pali na benzin pa se sam prebacije na plin vuce cini mi se isto ko i na benzin bar ja ne osecam neku razliku drasticnu.
Sto se tice perioda kad sam hteo da ga prodam zbog nekih problema koji su se u medjuvremenu pozitivno resili sad kad sam mu ugradio plin i naviko se na auto nepada mi na pamet da ga prodajem. auto mi je lepo utegnut ide ko zmaj a sto se potrosnje tice pa i moja trosi ko i tvoja i benzina i plina. U svakom slucaju hvala na savetima i pomoci.
Comment
-
-
Re: Daewoo Nubira 1.6i 16V SX iz 2002-ge crna
E cao, video sam da imas ovu nubiru, veoma mi se svidja, i hocu da kupim slicnu takvu.. Proverio sam sve i odlicna je, ali me samo zanima, koliko kosta registracija? Radi se o istoj kubikazi. Hvala.
Comment
-
-
Re: Daewoo Nubira 1.6i 16V SX iz 2002-ge crna
stavljen KN filter, ne pecurka nego ko fabricki samo sto je kn jeli kupljene napokon i letnje gume bfg g-grip. Zimske miselinke skinute i stavljene u garazu, sad jurim neke 15-ice alu felne na koje bih montirao zimske, ne treba da budu neka lepota jer zimi je i mokro i blatnjavo bitno da budu u dobrom stanju.
Comment
-
Comment