Najbolji je imala Jasminka Komljenovic, njen je bio ko nov, tamno siv, super odrzavan, presao 30-ak hiljada...Bez obzira sto Komljenovici imaju puno automobila, ona ga je dugo imala u svom vlasnistvu. Prodavali su ga u Interspeedu pre dve-tri godine za neke skupe pare, verovatno da je prodat...
Yeaaaaa napokon da okacis slike!!!! Auto je predivan. Prelepo izgleda. Predivna masina. Jel imas sliku njega pored nama nekog poznatog automobila da vidimo koji je odnos posto nas ovde ima dosta koji nisu videli taj auto uzivo
Skyline, jesi li imao prilike da ga gaziš po nekim vijugavim magistralnim putevima... Kako se u takvoj vožnji ponaša, ipak, tolika težina?
kad sam se u nedelju vracao kuci, gazio sam ga od Ljiga do Rudnika
ne **** krivine ko puz kisu
sirok, nizak, relativno tvrd auto
znaci, nista naginjanje
gume, iako istrosene, perverzno drze put i u kombinaciji sa vesanjem fantasticno odradjuju posao
jedan set krivina koji sam Octaviom vozio 100 na sat, laktom oslonjen na tapacirung vrata, na totalnoj ivici izletanja i sa konstantnom korekcijom putanje, sto over, sto understeera uz konstantan strah od pucanja guma, sa SX-om vozim 120, bez ikakve drame
moglo bi i vise, ali ne poznajem auto, a i pokazuje blagu tendenciju odlaska preko nosa, zbog guma
zadnji kraj zeva koliko mu je dosadno
a o tome kako se izmedju krivina vozim u trecoj i cetvrtoj, kao i uz Rudnik, ne zelim da pricam
Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
Comment