Ovako, ima jedan zeleni u Rumi, sa nekim bling bling felnama, americke table, americki model, mislim da je '95 godiste.
Taj crveni u NS, je dosao iz UZICA, i amer je, polomljeno mu je zadnje stop svetlo, moze samo original, i jos se nije udostojio da ga zameni, skupo mu..
Presao je 100000 milja, kada se prodavao na pijaci, ima spedometer u miljama, i u pristojnom je stanju...Auto je super, neka soft verzija da kazem Supre, Skyline i RX-7...
A dobra stvar kod te kooperacije izmedju Mitsubishija i Dodge, je da je Dodge jeftiniji, a japanska tehnika..Sad sam se nesto zapucao, ali pre mislim da je Stealht blizanac Eclipseu, nego 3000 GT...I Dodge prepoznas sto ima onaj smesni spojler nazad, ne na ivici, vec iza zadnje stakla odmah...Ok, mozda funkcionalno, ali ruzno...
Konkretno, ovaj Skyline GT-R Mit je u odlicnom stanju, ekstra izgleda, i ide...Kod nas bi bio skuplji dosta, kad bi mogao da se uveze, ovaj crveni iz mislim '93 je prodavan za nekih do 15k evra.. [/quote]
3.0 l motor, jesam li lepo primetio onomad da su vama svi ispod 3litre maleni motori?! Strasan auto, bas bas perverzija! Sad mi je malo jasnije zbog cega si rekao da je saxo baby toy! Mislim, opet stojim iza onog sto sam rekao, u Srbiji nije tako... hehe cek da nastavim sa pohvalama... Odusevljava me izgled, vrata su mu kao ferarijeva, a spojleri odradjeni fantazija i to su poklopili prakticnost sa lepotom! VRH! Unutra isto ekstra, jedino... ne znam da li si primetio, neko veoma tezak ti je sedeo na zadnjoj klupi, imas dva udubljenja na sedistima!? A sto se boje tice, bela je zakon kad je iskombinujes sa crnom... dve boje, contrast = lepota! Jedino mislim da bi valjalo felne da promenis... Sto se tuninga tice, stvarno ne kapiram kako uspevas da odolis?! Tako malo je potrebno, a dobio bi mnogo, ja ne bih mogao da izdrzim! Aj uzivaj! Peace out!
Hvala na pohvalama.Za boju se slazemo potpuno.I ako nisam neki veliki fan zatamljivanja stakala, palo mi je na pamet jer bi se crno jako lepo slozilo na belo.
Felne..neznam zasto se nekima ne svidja.Inace vrlo lepo stoje na autu.
Za tuning...kako odolim..pa ono...kad god pomislim da mogu brzo da ga popnem za nekoliko 100-tina hp, odmah uzmem da ponavljam u sebi - "Supra 900hp, Supra 900hp, Supra 900hp.............Supra 900hp" I onda odlucim da sacekam pravu stvar za tuning.
Ozbiljno...3000GT mi se oduvek svidjao.Secam se neke '94 u Srbiji, kad sam imao nekih 12-13 godina.Bio sam mali, i znao samo za Calibru i corrado...a M3 bio vrh vrhova...setam se sa drugom i vidim zeleni 3000GT.Zinem i pitam druga :" sta je ovo jbt " Odjasni mi on da je to tamo neko mLogo opasno cudo iz japana i da ima oznaku 3000GT.Posle toga sma ga jedno vreme vidjao parkiranog na jednom mestu dugo vremena...i SVAKI put kad prodjem pored...zastanem i neverujem kako nesto moze da bude tako lepo i MOCNO.
Tako da...3000GT je odlicna stvar, meni se jako svidja, i uzivam u svakoj sekundi za volanom.Ali...Supra mi je zadnjih 10-ak godina san.Sto zbog izgleda (takodje) sto zbog masine.A posto sam ja fun za extreme tuning, i ne volim da radim tuning po svaku cenu na svemu - tj ne zanosim se nikakvim alternativama - ostaje smao jedno resenje - 2JZ.
Daleko od toga da 3000GT nije dobar za tuning ali, Supra je....jbg, Supra je Supra.
Ljubav prema autima i brzini nikad nece da prestane.Ja sam svestan da sve to deluje balavo, ali...tako je.Snaga auta, moc, akceleracija...
Eto,malopre dolazim iz grada.Odvezo druga i vracam se lagano kuci hwy-om kroz downtown.Crusing nekih 75mph...przi trance unutra.Odjednom ugledam neke nadrndane farove u retrovizoru kako se priblizavaju solidnom brzinom.Provalim da je EVO.Dvojica momaka zastaju pored mene, pogledamo se, nasmejemo...vratim ga iz 6-te u 3-cu...i udri 120mph-130mph izmedju auta sa konstantim kocenjem i ponovnim ubrzanjima.
Razdvoje nam se putevi, pozdravimo jedan drugog, i svako na svoju stranu.A meni osmeh od uveta do uveta.Tih par minuta mi je ulepsalo vece vise nego celo vece cimanja sa curama po klubu.
Pa tako je matori! Mitsu breee! Sjajan izbor da prezivish do Supre. Dosta enterijer podseca moj Eclipse, i shta si zakljuchio na kraju oko tezine? Teshko bre da ima 2k, Eclipse ima 1500kg ne znam gde 3000GT moze da nabaci josh 500?
Mada i dalje tvrdim da 3000GT nije nishta loshiji za tuning od Supre/Skyline, samo je manje popularan. Ali dobro, ti tezish ka 2JZ clubu i vrlo ti zavidimo.
Comment