Sto se tice retrovizora na svakom auto koji sam imao prilike da skidam bilo je zalepljeno staklo na kao plocicu koja je dalje povezana sajlama ili kako je vec reseno na odredjenom autu, znaci samo ga skines, idi kod staklorezca da ti isece na odredjenu dimenziju i zalepis silikonom ili dvostranom trakom, ovo vazi naravno ako nemas konveksno ogledalo kao sto imaju novija kola, kod mene ima takvo, onda to nemas kod staklorezca.
My first MAZDA
Collapse
X
-
Ne bi trebalo biti da je zalepljeno staklo ogledala (bar na mojoj nije bilo)
I onako ti je polomljeno pa cu ti objasniti...
Uzmi neku spaklu i polako sa strane zavuci izmedju kucista i ogledala, prvo sa bocnih strana i pokusaj izvuci ogledalo. Ogledalo je pricvrsceno na zabice koje se samo utisnu i u principu bi trebalo lako da se skine i namesta, jedino je pitanje koliko je zapeklo.pozdrav
Comment
-
-
Namontirao sam prednje (imam samo 3 ispravne gume)
Ovo mu je maximum, da su za nijansu vece mislim da ne bi mogle da se namontiraju. Kad namotam pun volan ima nekih 2 cm prostora.
Ipak cu da ih skinem, dosta osecaju vibracije sa asfalta u poredjenju sa ranijim gumama.
Inache na moje iznenadjenje lakshe se okrece volan kao da ima servo.
Ne znam kako to da objasnim?
A shto se tiche retrovizora, ipak je bio samo zalepljen.
Kod stakloresca 150 kinti dinara
Comment
-
-
Vocko ipak su ove gume predimenzionirane za moju limuzinu. Shtrche iz karoserije, a kad sam ga vozio imao sam utisak da sedim u dzipu, josh sama chinjenica da je napred imao 15, a nazad 13ice.
Da li neko prodaje alu 14ice polovne, solidne i jeftine?
Comment
-
-
Originally posted by bakarakhm...trebao si da skines ogledalo zajedno sa tim plasticnim delom sa koga si odlepio staklo, ali dobro ogledalo je i onako bilo polomljeno...samo sto opet moras skinuti taj plsticni deo.
Comment
-
Comment