ATS Felne sa shto vecom jotazom i crni krov naravno
Lada 2104
Collapse
X
-
jel ats 7*15 et 30 dovoljno? vec nabavljeno, mada nisam siguran kako ce stajati? peskirane, treba jos da ih ofarbam. crni krov po meni nece ici, ima problem na tu temu sa ladom karavan... ako je mnogo zatamnim lici na grobarsku
Comment
-
-
Pa pazi ovaj Sierrin DOHC 8v motor vuce lepo i u niskim obrtajima... dok bilo koji 16v motor je u niskim obrtajima mrtav
Al da veci protok ima 16v motor... to stoji... nema tu govora... u visokim obrtajima 16v motor polece dok 8v nema tu ostrinu kao 16v
Sve ima svoje prednosti i manefordclubserbia.org
Comment
-
-
Naravno. Zato sam samo rekao da 16v ima bolji protok, a to nije bitno na nizim obrtajima. Ali za izvlacenje maksimalne snage jeste.
A ako stavis po jedan leptir na svaki usisni kanal i zatvoris ih na niskim obrtajima?
RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.
Comment
-
-
odavno nisam gledao sta se ovde desava.
potrosnja 10.5 na autoputu pri 130km/h mereno, 14 gradska voznja. na plin naravno. benzina.... ko ce ga znati. kad je bas cepam onda prebacim na benzin a onda trosi ko nevreme. ode 5litara od zemun polja do sajma.
na punom gasu sve vreme naravno.
gume sam kupio kod danka na batajnickom putu. jeste retka dimenzija ali se nadje. prethodne su bile goodyear 205/60/13 i njih sam kupio u visnjickoj, kad se ide ka karaburmi sa leve strane...
felne su 7*13, 4*98 (lada, zastava, fiat, lancia, alfa...) et nisam merio, odprilike 0. za ada nisu na prodaju, videcemo za dalje. ne bih povecavao tockove, imacu silnih problema sa prostorom onda, a i manji tockovi daju bolja ubrzanja. znam da bi sa 205/45/15 imao isti precnik tocka ali bi onda ispravljao felne svakih 100km
fiatov dohc 8v je legendarna zverka. napravljen jos pocetkom '60. evoluira do dana danasnjeg. svaki fiatov dohc sa 4 cilindra koji ikad igde vidis je derivat tih motora. masina sa 40 godina razvoja u sebi je VRH.
8v u odnosu na 16v....
pa i nije neka razlika po meni. i ovaj se vrti ko blesav. max ob moment je 150nm na 3200 o/min a na 2000 o/min je 138nm, tako da odlicno vuce iz niskih obrtaja a tek preko 4.000 podivlja. i da, fordov 8v dohc je vrlo slican.
Comment
-
Comment