Fiat Punto Mk1 Team

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Nikolaj
    CBC Veteran
    • 20.05.2008
    • 120
    • Kragujevac

@megaherzt
    ne slusaj nikoga,samo radi ono sto se tebi svidja.ipak je to tvoj auto,a ukusima se ne moze ugoditi

Comment

• Megahertz
      CBC Veteran
      • 04.05.2008
      • 137
      • Smederevo

Nikolaj ti si pametan covek

Saslusam ih ja sve (iz kulture) i razmislim o tome, ali ipak na kraju uradim ono sto se meni svidja , jer kako kazes, to je moj auto...
      Prihvatam ja sve komentare i savete, ali odradim samo ponesto od toga Valjda je to jedan normalan odnos, svi tako rade... Kako bi bilo kad bi svako za sve poslusao drugog, recimo ja tebi kazem da ofarbas tvoj auto u roze, i ti ga ofarbas

Pozdrav svima
      I hvala na komentarima!

Comment

• chikavili
        CBC Senator XXL
        • 11.02.2008
        • 732

Ja se apsolutno slazem da treba slediti svoj ukus i sebe, da ne treba slusati svakoga (akcenat na svakoga), ali (mora uvek to ali) ako ti maltene svi ljudi kazu da su te nalepnice bzvz i ciganija, a uz to se ne secam da se iko izjasnio pozitivno u smislu istih, onda definitivno treba ozbiljno da razmislis o tome sta ta gomila ljudi prica (a ponekad i poslusas). Ovo je zaista najdobronamernije, posto mi se inace bas svidja tvoj Punto.
        Na kraju sve to ipak ostaje do tebe, ti stavljas tacku i odlucujes kako ce tvoj auto izgledati.

Comment

• neshaoct
          Banovan
          • 18.08.2007
          • 1754
          • Beograd, Rakovica

...ili ce sam skinuti onu nalepnicu ''racing''...ili ce mu biti skinuta na sledecem zvanicnom Okupljanju....trece nema...
          Isto vazi i za onaj visak znakova...

Comment

• Megahertz
            CBC Veteran
            • 04.05.2008
            • 137
            • Smederevo

Onda preskacem sledece okupljanje hehehe

Comment

• Nikolaj
              CBC Veteran
              • 20.05.2008
              • 120
              • Kragujevac

Ne daj se megahertz,hoce mangupi da te prevare na brzinu

Comment

• Megahertz
                CBC Veteran
                • 04.05.2008
                • 137
                • Smederevo

@chikavili .... evo ga covek koji pozitivno komentarise moje nalepnice i nema nista protiv

Comment

• Nikolaj
                  CBC Veteran
                  • 20.05.2008
                  • 120
                  • Kragujevac

Al ne vozi ni jednu na svojim kolima .salim se naravno,samo furaj ono sto se tebi svidja.i svremena na vreme poslusaj cikavilija,covek ima ukusa stvarno je sredio puntica ekstra.

Comment

• Megahertz
                    CBC Veteran
                    • 04.05.2008
                    • 137
                    • Smederevo

Evo....ovako.. Kad budem zatamnio stakla (skroz crno) onda cu ozbiljno da razmislim o skidanju nalepnica.... Zalepio sam ih da bih istakao kontrast zute i crne boje, tako da kad budem odradio stakla, necu imati vise potrebe za nalepnicama i verovatno cu ih skinuti Jel ste srecni sad? A sto se tice onog ajkulinog repa njega tesko da cu da skinem jer meni se bas svidja ( bar dok ne nabacim neki pravi rep)... A od onih znakova pozadi moze da ode samo onaj predzadnji znak Fiata...nista vise Bar dok ne budem prebacio tablicu dole na branik, a onaj prostor zatvorio.....ma videcemo sta ce biti do kraja, mozda ja i prodam punta pa kupim najnovijeg Audi A8 =]

Comment

• stefanves
                      CBC Senator XXL
                      • 10.12.2006
                      • 1351
                      • BG

@chikavili, znaci pod tim naglsakom sam ja
                      @Mhz, kako hoces. Ukusi su jedno, ciganija drugo Semi je car, a to sa rotkvicom se mi nesto interno zezamo.
                      @Nikolaj, ti si u fazonu "Be your self, no matter what they say." . Mnogo gledas americke filmove, i slusas njihovu muziku
                      Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
                      Konacno i ja imam auto :-)

Comment

• reaper_HGT
                        CBC Senator XXL
                        • 05.09.2007
                        • 888
                        • Beograd

Originally posted by stefanves
                        Moram pohvaliti boju, i stepen ocuvanosti automobila
                        A sada kritike za ciganiju:
                        Nalepnice na zadnjim krilima, sa natpisom Racig, Sport...skini. Prosto kada vidim auto sa tim simbolima pomislim da mu je vlasnik totalni degenerik, koji se przi da sa Gnojem 2 moze da "opere" Schumachera u Encu(Ferrari Enzo). Neka ti g.Semi(a.k.a Rotkvica ) bude uzor za fin stajling(Samo da i on ne pocigani.).
                        "Ajkulin rep", koji je na BMW inace GPS antena , opet stvara dozivljaj koji sam gore opisao. Znaci skidaj!
                        Folije na B subu, su pun pogodak
                        Dodatni Fiat znak(pretposlednji model) koji se nalazi ispod Fiatovog originalnog znaka, na zadnjim vratima(aka gepek), je isto ciganija. Znaci skidaj.
                        Probaj da obojis retrovizore u boju karoserije u PS, pa ako ispadne dobro sprovedi to u delo.

Pozdrav, i sve najbolje
                        ovo i ja potpisujem, skidaj

Comment

• Nikolaj
                          CBC Veteran
                          • 20.05.2008
                          • 120
                          • Kragujevac

@stefanves
                          ma nije bitno u kom sam ja fazonu,ali mi je bilo krivo sto svi napadate decka da skine nalepnice.njemu se to svidja,a ako je tako ja to postujem.e sad dal se to svidja tebi ili meni,to je manje vazno,ne vozimo mi taj auto.
                          ma pusti amere,francuska muzika je zakon

Comment

• Megahertz
                            CBC Veteran
                            • 04.05.2008
                            • 137
                            • Smederevo

Originally posted by chikavili
                            - Drugo - Punto 1.1 svakako nije "Racing" masina, a bogami ni "Turbo", a glupo je stavljati nalepnice necega sto nije
                            Ovo je chikavili rekao na jednom drugom forumu za mog punta i duboko mi povredio ego (punto 1.1 NIJE racing masina)
                            Zbog toga kad budem dosao na nekom od sledecih zvanicnih okupljanja, potezacu sa chikavilijem, ako on sme

Naravno, voleo bih da to okupljanje bude na nekoj pisti 201m ili 402m ..ili tako negde gde je potezanje LEGALNO...

Chikavili...cekamo tvoj odgovor

1.1 benz. vs. 1.9D (D= drvo)
                            Salim se malo za ono "drvo"

Comment

• reaper_HGT
                              CBC Senator XXL
                              • 05.09.2007
                              • 888
                              • Beograd

shta legalnim, ne vozite 300 da vam treba prazna pista! jbt rimuje se
                              kao i ostatak sveta na semafor pa udri, nemo filozofirate

Comment

• chikavili
                                CBC Senator XXL
                                • 11.02.2008
                                • 732

Mh, pa i ako se budemo potezali u sred saobracaja, to niko nece primetiti
                                Iskreno, potpuno mi je glupo da se potezem sa nekim u ovom autu. Mozda ti i udovoljim, ali na nekoj uzbrdici, nikako na ravnom

Comment

Working...
                                X