Pa to sam i hteo,ali ne mogu,zato sto sam ja birao Gale,a on mi poslao legionare,to su valjda rimljani,i sad ih imam samo na spisku,kao da su tu,ali ne mogu da napadam sa njima,niti da ih posaljem nekom,sve mi pojedose
Kako bre?! Pa tu nesto ne valja.... Bilo koja vojska koja ti se posalje sluzi tebi, dakle trebalo bi da mozes da raspolazes njima kako hoces, a pogotovu za odbranu sela! Ako ne uspes posalji mu poruku da vrce izelice kuci!
Tuđa vojska koja je u vašem selu kao pojačanje samo tome i služi tj. njome se ne može manipulisati sem da se pošalje nazad vlasniku što bih savetovao Goranu da uradi (iz mesta okupljanja).
Pročitajte ovde o svemu što vas zanima u vezi Traviana:
Znam ja za to,video sam da ima na mestu okupljanja opcija da ih vratim nazad,sto sam i uradio,mada 300 manje je vraceno,to je onaj deo sto nije imao sta da jede
Eh, a ja se zeznuo, i usao na drugi server gde ima najvise ljudi, pa pojesce me, samo kad prodje zabrana da me neko napadne
Da li ima nekoga ko je na serveru 2 i ko bi hteo da mi pomogne s malko resursa? Da bih se i ja razvio da ne moze bas svako da me oduva. . . Hvala
trebao si prvo da pitas koju stranu da biras no sad je gotovo , nema veze... cepaj i gledaj da udjes u neki savez koji te okruzuje. kao jedinka imas slabe sanse da prezivis i razvijes se...
I ja igram travian,stvarno je zaraza,imam oko 240 stanovnika,nego mi cudno sad mi neki lik poslao 1000 legionara kao za podrsku i sad mi je zito u minusu,ne mogu da ih prehranim al nije mi jasno sto mi ih poslao
I to je vid ratovanja, kao što sam čuo da Kinezi u slučaju rata imaju spremnih par miliona vojnika za predaju, pa nek vide ovi drugi šta će sa njima
Jesam li ja lud ili sta?! Zasto ne mogu nikoga da napadnem? Imam heroja, falange, macevaoce, izvidjaca i galske vitezove. Kada kliknem na neko selo pa posalji vojsku pa napad : pljacka, stavim vojnike koje zelim i ok, al oces... napise recimo za 0:22:22 a stizu u xy vreme i sekunde koje teku (povecavaju se) a ne smanjuju. O cemu se radi?
Comment