uglavnom_bezopasni, jesi li probao "OGame"?
Top 10 Video Games
Collapse
X
-
Comment
-
-
Naravno da nije istina.
U pitanju je Gran Turismo 5 Prologue - znači neka vrsta uvoda ili najave za Gran Turismo 5 koji izlazi krajem ove ili početkom sledeće godine. Poseduje 30ak automobila i 2x5 staza.
Kao što sam i napisao, igrao sam GTR 1 i 2, GTL (imam original), rFactor, LFS, F1 99-02 modove, GP Legends, mesecima i godinama, a NFS nisam igrao godinama.
Gran Turismo je konačno prešao ove igre po realnosti izvođenja (voženja). Što se tiče modela staza i automobila, GT je godinama već lider po tom pitanju, ali mu je falio jak hardver da bi otišli i korak dalje. Sa izlaskom PS3 omogućeno je da konzola može da pokrene komplikovane fizike koje su bitne za simuliranje realnosti.
Ovo je bilo za očekivati, jer su ekipe koje su pravile gorespomenute igre malobrojne i nikako ne mogu da se mere sa Polyphonijem. Pored toga, glavni čovek Gran Turismo serijala je bivši trkač Kazunori Yamauchi i čovek je rekao "baš me briga za komerijalnost, hoću da napravim pravu vožnju". Takođe, niko nema dostupnost pravim automobilima i stazama kao Polyphony. Samo im je falio PS3 hardver da ostvare sve što su želeli i evo, čini mi se da su uspeli.
Comment
-
-
Hvala,cim izadje "ful verzija" moracu nekako da priustim sebi PS3
Obozavam Gran Turismo...
Comment
-
-
To je i meni san. Ajde za samu konzolu bih vec nekako mogao da se stisnem i iscedim lovu za nju. Ali, ko ce posle placati 70 evra za svaku igricu.Plus, racunaj na i na neki 22' TFT sa DVI izlazom, sa kojim ces moci da uzivas u 1920x1080 HD rezoluciji... Mnogo je kume.
Comi, to sa 1000+ automobila je bio rumor za full verziju, koji je bas raspalio mastu fanovima, tako da su Polyphony morali da se oglase i demantuju trac. Za sada nije mnogo toga otkriveno o samom izboru automobila, ali Polyphony je najavio nesto u rangu 300-400 komada.Orthodoxy is not the religion, it is the meaning of life!
Comment
-
-
Ja juce nasao na netu spisak (navodni) automobila,i ima ih ne daj boze koliko...sigurno preko hiljadu...Verovatno je onda taj "lazni spisak"...
http://www.ultimatecarpage.com/forum/ga ... -list.html
P.S.Vidim da u naslovu pise "wish",ali mi nista nije jasno...
Voleo bih da je ova lista stvarna...
Comment
-
-
U principu, tih spiskova ima na netu na svakom ćošku i to obično neki zaludničari nalaze neke budibogsnama liste auotmobila i rade copy paste.
Što se tiče "svaka igra 70e", pa nije smak sveta. Prvo, preko ebaya, svaka igra košta 40-45 evra. Drugo, koliko igara ima koje baš vredi zadržati? PES? Gran Turismo? 2-3 u vr glave. Ove ostale ako uzmete preko ebaya i pređete ih / zasitite se u srbiji možete da prodate za iste pare, a možda čak i da zaradite, ukoliko ih brzo prelazite. Samo se treba snaći, ništa više.
Comment
-
Comment