Top 10 Video Games

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Pro_Touring_Mopar
    CBC Senator XXL
    • 13.11.2007
    • 684
    • Sabac

Bane, kakva iskustva imas sa E-bay-om? Prilicno sam neinformisan po tom pitanju. To su, predpostavljam, polovne igre, ali u kakvom su stanju? Interesuje me i koliko kosta sam "shipping", i da li se placaju jos neke dodatne dazbine?
    Orthodoxy is not the religion, it is the meaning of life!

Comment

• Bane R
      CBC Senator XXL
      • 27.03.2006
      • 1769
      • Beograd

Nisu polovne. Nove su. Nađeš ljude koji naručuju sa ebaya, uplatiš im pare, sačekaš 2 nedelje i dobiješ igru . Troškovi te sve ukupno izađu 40-50e. Zavisi od igre, možda nekad i manje. Sve u svemu, jeftinije nego ovde .

Comment

• Pro_Touring_Mopar
        CBC Senator XXL
        • 13.11.2007
        • 684
        • Sabac

Ljudi, ne znam da li je ko probao Assassins Creed?! Mnogi su bili razocarani kad se pojavila na X360 i PS3 krajem prosle godine, ali ja svakako ne spadam medju njih. Grafika je ocaravajuca, Gameplay uopste nije los, a atmosfera srednjeg veka je fantasticno docarana. Sve preporuke sa moje strane.

Comment

• HotDog
          CBC Senator XXL
          • 06.05.2005
          • 965
          • BSG 75 (011)

kazu u svetu kompjutera da je dosta repetativna pa ja zato jos nisam probao, prilicno se slazemo u ukusu igara, osim u slucaju Black & White

Comment

• Pro_Touring_Mopar
            CBC Senator XXL
            • 13.11.2007
            • 684
            • Sabac

Ima ponavljanja i repetativnosti, cinjenica, ali veruj mi da uopste nije strasno. Veliki broj novina, sto vizuelnih, sto u gameplay-u, te fantasticna atmosfera, prosto te odvuku u srednji vek. Kombinacije prilikom fighta su tako dobro odradjene, da sam pao u nesvest, a to, recimo SK uopste nisu pomenuli. Dakle, igrica nije novo svetsko cudo, ali je veoma slolidna. Svakako je probaj. I pusti Kuzmu (iz SK), on ocekuje od svake igrice da bude Planescape Torment.

Comment

• HotDog
              CBC Senator XXL
              • 06.05.2005
              • 965
              • BSG 75 (011)

Aaa, Planescape, jedina igra koja me je sumornoscu naterala da pokazem pravo lice (budem zao)

Comment

• HotDog
                CBC Senator XXL
                • 06.05.2005
                • 965
                • BSG 75 (011)

u cemu je stvar? skinuo bih Creed, ali kaze da ima neki Jerusalim bug koji jos nije fixovan, ne bih da 67 rarova skidam za dzaba.

Comment

• Pro_Touring_Mopar
                  CBC Senator XXL
                  • 13.11.2007
                  • 684
                  • Sabac

Ovo sto se trenutno vrti na torrentima i sto smo svi skinuli, je neka verzija za Rusko trziste, koja je nelegalna - izasla pre Evropske premijere, i ima sad vec cuveni Jerusalim bug - ne mozes da udjes u doticni grad, non-stop ispada na desktop.

Sacekaj da izadje normalna verzija 8. aprila, pa ces onda lako skinuti.

Comment

• EstaTiC_FeAR
                    CBC Početnik
                    • 09.04.2008
                    • 3
                    • belgrad

starcraft legenda...

morrowind legenda

diablo 1 i 2 legenda

half life legenda

unreal tournament 1 i 2004 legenda

red alert 2 legenda

freelance legenda (jedini proizvod koji ima zig majkrosofta i da valja )

oblivion odlicna igra

warcraft 3 tft bez dote (obican warcraft ne custom mape)

I jedna igra koja me je dovela do abnormalnog plakanja od smeha

stupid invaders legenda

naravo tu su nezaobilazni nwn 1 2 i svi expanzioni , heroji i tako dalje...

Comment

• stefanves
                      CBC Senator XXL
                      • 10.12.2006
                      • 1351
                      • BG

F1 od EA SPORTS, vrh!
                      Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
                      Konacno i ja imam auto :-)

Comment

• KOXTER
                        CBC Veteran
                        • 07.07.2007
                        • 109
                        • Beograd, Palilula

Jel igra neko strategije, treba mi preporuka za neku dobru ali da nije bazirana na 2 svetskom i da se vishe gradi i razvija a manje da se pali i zari.
                        Al sam srocio ovo a?

Jel igrao neko sim city i kakva je, tj shta je cilj?
                        Izvinjavam se malom off-u ali nisam imao gde da pitam.
                        Masa, samo masa, masa je MAMA!!!

Comment

• overspeed
                          CBC Senator XXL
                          • 24.05.2005
                          • 2779
                          • Kosovska Mitrovica

Ne znam jesi li probao Age of Empires u raznoraznim edicijama i verzijama, to ti je jedan od boljih serijala na tu foru? Sem toga, meni se bar svideo Stronghold, mada sam igrao samo prvi deo. Chitam po forumima da dosta hvale najnovije izdanje Strongohlda: Crusader Extreme. Eto ti par ideja...

BTW. Nisam nekakav "okoreli" gamer, narochito ne u poslednje vreme (matori se jbg ) ali ovo je lista najboljih po meni:

1. Diablo 2 + Extension Pack (Lord of Destruction)
                          2. Titan Quest: Immortal Throne
                          3. Diablo 1
                          4. GTR 2
                          5. Neverwinter Nights HoU
                          6. Neverwinter Nights SoU
                          7. Colin McRae Rally
                          9. Grand Theft Auto
                          10. Delta Force: Operation Dagger

PS. Vidi se da sam uglavnom RPG fan, kao i vecina onih koji su postovali u temi. U vezi toga, vidim da niko nije spomenuo (tj. bar ja nisam primetio) Titan Quest, a igrica je saaaamo tako doobra Znachi, Diablo 2 sam stavio na prvom mestu jedino iz "sentimentalnih" razloga jer sam igru vishe puta zavrshio sa razlichitim "klasama" igracha, i igrao sam je aktivno bukvalno godinama.

Titan Quest, narochito pomenuti expansion je medjutim neuporedivo bolji, grafichki je savrsheno odradjen, ima isto tako interesantan tok, misije, ogroman arsenal "itema" i "kompleta" opreme, razvoj lika je takodje odlichno odradjen i raznolik... Takodje daleko bolji AI likova u igri i pored proste strategije "udri po vidjenju" zahteva i malo vishe taktiziranja i umnog napora pri reshavanju misija. Kome se takve stvari svidjaju, igrica je za svaku preporuku.

PSS. Smorih...
                          http://www.bmw.tv

Comment

• Horsepower
                            CBC Senator XXL
                            • 29.12.2005
                            • 2000

Jel neko igrao GTA 4?

Meni se xBox360 cini problematicnim, a mnogo mi je dati $400-500 za PS3. Tako da jos nisam igrao igricu.

Comment

• Pro_Touring_Mopar
                              CBC Senator XXL
                              • 13.11.2007
                              • 684
                              • Sabac

Originally posted by overspeed
                              Ne znam jesi li probao Age of Empires u raznoraznim edicijama i verzijama, to ti je jedan od boljih serijala na tu foru? Sem toga, meni se bar svideo Stronghold, mada sam igrao samo prvi deo. Chitam po forumima da dosta hvale najnovije izdanje Strongohlda: Crusader Extreme. Eto ti par ideja...

BTW. Nisam nekakav "okoreli" gamer, narochito ne u poslednje vreme (matori se jbg ) ali ovo je lista najboljih po meni:

1. Diablo 2 + Extension Pack (Lord of Destruction)
                              2. Titan Quest: Immortal Throne
                              3. Diablo 1
                              4. GTR 2
                              5. Neverwinter Nights HoU
                              6. Neverwinter Nights SoU
                              7. Colin McRae Rally
                              9. Grand Theft Auto
                              10. Delta Force: Operation Dagger

PS. Vidi se da sam uglavnom RPG fan, kao i vecina onih koji su postovali u temi. U vezi toga, vidim da niko nije spomenuo (tj. bar ja nisam primetio) Titan Quest, a igrica je saaaamo tako doobra Znachi, Diablo 2 sam stavio na prvom mestu jedino iz "sentimentalnih" razloga jer sam igru vishe puta zavrshio sa razlichitim "klasama" igracha, i igrao sam je aktivno bukvalno godinama.

Titan Quest, narochito pomenuti expansion je medjutim neuporedivo bolji, grafichki je savrsheno odradjen, ima isto tako interesantan tok, misije, ogroman arsenal "itema" i "kompleta" opreme, razvoj lika je takodje odlichno odradjen i raznolik... Takodje daleko bolji AI likova u igri i pored proste strategije "udri po vidjenju" zahteva i malo vishe taktiziranja i umnog napora pri reshavanju misija. Kome se takve stvari svidjaju, igrica je za svaku preporuku.

PSS. Smorih...
                              Svaka cast na izboru igara. Diablo 2 je postigao kultni status medju RPG fanovima, i veruj mi, nisi jedini koji ga je aktivno igrao godinama. Sto se tice Titan Questa, igrica je jako dobra, mada mene nije nesto privukla. Jednostavno nema onaj sarm koji je Diablo svojevremeno imao. Moguce i da sam se "razmazio" novom i modernom 3D grafikom, pa me "old school" hack & slash 2D RPG-jevi vise ne privlace... Mada je grafika u Titan Questu odlicna, iako 2D.

Ne znam jesi li probao da igras SW Kotor. Igra ima fantasticnu pricu, izvanredan gameplay i d'n'd RPG sistem, kao u NWN.

Comment

• Pro_Touring_Mopar
                                CBC Senator XXL
                                • 13.11.2007
                                • 684
                                • Sabac

Originally posted by Horsepower
                                Jel neko igrao GTA 4?

Meni se xBox360 cini problematicnim, a mnogo mi je dati $400-500 za PS3. Tako da jos nisam igrao igricu.
                                Probao sam GTA 4 i mogu da ti kazem da zaista zasluzuje sve one hvalospeve koje mu je kritika dodelila. Ne pamtim kada je neka igrica od strane kritike dobila ovako visoke ocene. ( Gamespot 10, IGN 10...)

Zadrzali su sve osobine straih delova, zbog kojih smo i zavoleli GTA serijal i dodali neke nove koje samo pospesuju gameplay i cine ga jos zanimljivijim. Inace, glavni lik je nas covek i prica srpski u igri, tako da je to jos jedan razlog da se novi GTA proba.

Sto se tice Xbox-a 360, pregrejavanje je i dalje veliki problem, sto rezultira u sad vec cuvenom "red ring of death" kvaru. Dok ne urade kompletnu reviziju chipseta u Microsoftovoj kutiji, ne preporucujem ti uzimanje. Bar ne jos.

Comment

Working...
                                X