Ne mogu da se konektujem kazhe clientconnect ili shta vecj.
Live for speed X Version (ZA SVE CLANOVE CBC) 21:30 - 10:00h
Collapse
X
-
Originally posted by neshaoct..sa formulom trebas bez problema da vozis bar 1.17
To je isto kao kada onaj automobil vozis 1.37...ili 1.36...
Prava stvar je spustiti formulu na 1.14...
Kod automobila, najbolje do sada 1.34:61
A, kod formule 1.17:01
Ali Formulu nisam vozio dugo...
Nemam ni ja volan...koristim tastaturu za gas, kocnicu i menjanje brzina, a preko misa skrecem...
Jbg...onda ja moram MNOOOOGO da vezbam,jer kada teram onaj mali autic sve ok,ali F1 mi se mnogo zanosi,i ako znam pravila voznje,em prednje em zadnje vuche...Jedno 2 sata dnevno i za par dana bih navukao priblizan rezultat,ovako....
Mada,mogu da se igram samo u kasne sate,ali ni to preterano jer na sabajle cheka shljeka...jbg...Saab 9-5 Aero..........
Nissan Primera 2.0 SLX.....
Punto2 HLX 16v.......
GO GO GO...Mega Team Racers
Comment
-
-
...sa Formulom moras malo da menjas putanju u odnosu na voznju auta...
Ne smes da gazis preko ivicnjaka jer odmah zanese...Ne smes toliko da je pustas van asfalta jer odmah ode ****...
Kocis mnogo kasnije i krace nego kod auta...
Npr. sa autom posle onog dugackog pravca kocis kod table 100m...Sa Formulom tek kod table 50m, odmah vracas u 3. brzinu i cim udjes u krivinu vec bockas gas, a cim ispravis tockove - pun gas...
Probaj par puta da vidis dokle moze da ide, a da i dalje drzi put...Nek' i izletis par puta, okrenes se i sl...Jedino tako ces joj videti granice...
A, onda je sve stvar ''fine tunning''....
Comment
-
-
Krenulo me...
Danas sam "spustio" na 1:18:39
Nego.ogibljenje mi je mekano,a kada ga malo "stvrdnem" onda mi trese kao da ih nemam...
Jos malo moram da se pomucim oko "tuninga" pa ce biti valda sve ok.
Inace,tako i radim kako si naveo...50m kocenje,3 na abgas,ispravljanje pa pun..A i prenos menjaca mora da dostelujem za tu stazu..
Vidim da SHEITAN ide do bola oko 1:14 uredno,sada ga skida na 1:13....
Ima i neka fora sa filterima,jos i to da dodam..I-haaaaSaab 9-5 Aero..........
Punto2 HLX 16v.......
Comment
-
-
...da, on je i meni pokazao kako treba da se vozi...
Trazi od njega set-up za formulu...
Poslace ti set-up, i neces imati problema sa tim da li je Formula mekana ili tvrda...Imaces isti set-up sa kojim on, kako i sam kazes, vozi ispod 1.14...
Comment
-
-
...pitanje za level-a, za Saleta
S'obzirom da imas problem sa napajanjem komp-a, a da ja takodje imam 512/256 internet konekciju [ kablovski ], sta mislis o tome da ja podignem server dok ti ne sredis problem sa komp-om ?
Da ostavimo istu lozinku, onu koju je Johnny vec svima poslao na private, samo da promenimo user....npr. da stavimo : rezervnihcs
Ali...imam problem :
Niko ne moze da se poveze...bar do sada nije mogao, kada god sam dizao server [ ne vezano za ovaj nas server ]...
Iskucacu parametre po kojima mi je podeseno, pa da vidimo gde je problem, zasto nece da radi.
To cu ti poslati na private
Ako resimo problem, mozda server proradi vec veceras...
Comment
-
-
Originally posted by neshaoct...da, on je i meni pokazao kako treba da se vozi....Al prste sam i'cepao na tastaturu od lozzhenja!!!
Skinuh na 1:18:48 i to mi je maximum...
Probacu ovih dana da uzmem neki volan da vidim s njim dal ce biti bolje
P.S.
Bili smo zajedno u trci kod slovenaca,tek sam posle skapirao da si to ti
malo su shizeli jer ih je BIKER SRB urniso...Saab 9-5 Aero..........
Punto2 HLX 16v.......
Comment
-
-
Alo ljudi napisali ste 6 strana. Nema potrebe glabati o tome toliko.
Bice servera od ponedeljka u 21:30h.www.hondaclub.co.rs = SeXution - Revolution - Hondaution =
Comment
-
-
Nikako da navatam slobodnog vremena.
Treba kuler iz napajanja da promenim.
Pa nek podigne neko server i igrajtewww.hondaclub.co.rs = SeXution - Revolution - Hondaution =
Comment
-
-
...cekajte bre...
Sinoc je ovde stajala jedna poruka o tome da je podignut server, da je 24/7, da su parametri za povezivanje isti kao pre....i sve to sam proverio tako sto sam bio na serveru, i odvozao 5 krugova.
Gde je ta poruka sada ?
Comment
-
-
Sorry.. to sam bio ja.
Podigao sinoc server, sve ok.
Dosao jutros na sljaku i rekoh da proverim jel sve ok - ispostavi se da mi inernet provajder strajkuje i ja obrisem post da ne bude da zem-la
Kako god,
Provajder je resio svoje probleme, tako da..
Dok level Sale ne resi napajanje, mozemo da se druzimo na ovom serveru.
Ovu makinu ne gasim tako da..
Onlajn 24/7
Konekcija 8Mb/1Mb
Logon - znate svi
Sa nadom da provajder nece praviti vise gluposti..
/microA onda - Honda
Comment
-
Comment