Registrovan sam mesecima i u voznom stanju , a imam enterijer kao i branike
To samo znaci da si tezi
Ladno pivo mozes da pijes u podrumu zgrade,a mozes i na Adi okruzen golim ****tima pored vode, pivo je pivo, isto ladno, i isto vata...
Ja ne mogu 20. nikako posto cu biti na sl. putu u CG sve do 3.jula, doduse auto ce za to vreme voziti zet te mogu njega da posaljem na skup, bitna su kola za slikanje
Boj ne bije svetlo oruzje vec boj bije srce u junaka
Yo ljudi, tek sad sam video kako ste mi ogovarali auto dok ga nisam jos kupio , realni su komentari ali... videcemo se na tom Hachiroku skupu kad se dogovorite, pa cemo se nagledati lepo nasih masina i napricati!!! Ja sam malo radio na mom u medjuvremenu, nemam net pa se ne javljam!! Dosad sam presao 5k sa mojom, bez dosipanja ulja ili da je produvao niti ista, motor ima onaj isti zvuk, ali ga navrcem do 6,5k rpm bez problema kad hocu...Odrzavam ga kako treba, sredio sam mu onaj kisobran gepek, kocnice, i neke sitnice, a tek u toku leta cu da ga radim i farbam, o tom po tom, da ga ne ureknem !! Hvala puno na pozivu na skup kaliber-u, pa se nadam se i vidimo!! Meni odgovara bilo koji vikend, pa javite, a ja cu se kaciti kuci na dial up da proveravam sta ste rekli !! Veliki pozdrav svima i neka TRD bude sa vama
Comment