Cao ljudi,da se predstavim,zovem se Sasa,nov sam ovde.Hocu i ja Hachiroku-a.pa ako negde nadjete nesto postujte ovde,temu cu svakako pratiti.
Pohvalio bih vas sve,entuzijazam,znanje,ljubav sve je na mestu...Svaka cast....
P.S. Doslo vreme da odhebem mog Golfa 2-ku
Sinoć oborismo rekord u brojnosti na skupu, bilo nas je 4, i to bez Uzelca koji se zagubio negde na zapadu.. Super smo se družili, pričali o svojim krševima, a posle toga lepo i provozali .
Ja više ne smem da gledam dok Kalibar vozi, tako se jedino osećam sigurno
Drago mi je da se lepo zabavljate,Kalibar samo tako nastavi
Moja potraga lagano upada u corsokak,broj koji sam dobio (i na kome sam zahvalan!),evo vec 3-4 dana to ide kilavo ,nisam jos ni dobio slike da bih video vredi li trazenog novca...
Najuvrnutija stvar... pokazem sliku AE 86 ortaku,a on ce:"Jedan lik kod mene u selu vozi istu takvu"
ON to,a ja
Idem sutra kod gazda Mitra da vidim sta je u pitanju drzite mi palceve...
Broj sam dobio par postova iznad,od Hachi-ja,slike kad dobijem kacim sigurno,jer mi treba svaka pomoc...
Dosad sam vozio Golfa 2 ,ljudi moji ja nisam imao pojma o ovom automobilu dok nisam procitao vase postove,i tako ....
ja se zaljubio....
Vidim, nego odakle je lik, jel sa novog beograda?
Ako nije probaću da nadjem broj tog momka, da pitaš da li ga je prodao.
Kako da se ne zaljubiš kad je auto JDM legenda
Samo gledaj da bude u ok stanju, jer ti isto tako može zadati i dosta problema kasnije.
Nije to kao golf2 pa delova na svakom ćošku, u kopijama sa svih strana sveta i na gomili otpada.
Javi šta si našao i gledao, pa javi za savet, tu smo da pomognemo.
Decko jeste i z Bg,u pitanju je crveni Hachi,kaze da ima jos jednog u boljem stanju,zlatne boje....
Za delove znam kako stoje stvari ,znam da je tesko,e sad da pitam jel bas mnogo skupo?!
Svi cene japanskih vozila dizu u nebesa,a koliko znam ni originalni delovi za Golfa nisu jeftini (+ Sto ih nema, )
Neki delovi su džaba, a neki su pomalo neprijatni.. Najgore je sa farovima i štopaljkama. Standardni delovi za servis nisu ništa posebno skupi, a ovo ostalo, kako te šta klepi.
A kad kupiš auto, javi pa da pogledamo i vidimo šta možemo da pomognemo - možda pozoveš nekoga i kad budeš išao da gledaš .
Comment