You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Da, ali ova prica generalno nema mnogo veze sa opstim diskusijama jel je ovo vezano za specifican model i oni koji znaju o cemu se radi prate klubsku temu na ovom mestu.Opet nije off jel se prica o tehnickim stvarima i raqzmeni misljenja vezanih za ovaj model automobila. Prebaciti ovu diskusiju o oprugama i amortima u opste diskusije je tek besmisleno i zagarantovano ce joj sudbina biti da bude zakljucana
I stalno nas seljakate te vamo te tamo,kad smo pricali u temama automobili clanova presekli ste i prebacili u Opste diskusije, onda reko ajde da nesmaramo tamo pitah Doru i on prebaci i otvori Mini klub i bas je super tema o jednom specificnom modelu, sad seckate postove u mini klubu i vracate u Opste diskusije, mislim da ga ebes meni nema logike. Umesto da sve vezano za taj model bude u jednom i da neki buduci vlasnik ima sve tu , ne on mora da sparta po celom forumu.
A Kalibar se ne jedi uopste, on je kralj kuliranja i ozbiljna flegma, sve dok ne vozi Kosutnjak
Boj ne bije svetlo oruzje vec boj bije srce u junaka
Vrati temu chubbs. Kao sto Cvrle rece, ono je konkretna prica o AE86 ogibljenju i mesto joj je u "klupskoj temi" da neko ko dodje naredni ima sta da procita o ovom prevozu.
sad ispade kao da sam iscepio tri lista papira iz sveske i pobegao u nepoznatom pravcu. ako je tema tamo, necete da pisete dalje a ako je ovde hocete... e svasta.
a podelio sam je zbog ovga:
Autor: kalibaR
Naslovu: Re: Toyota corolla AE86 - Hachiroku klub
napraviste od toga svemirsku tehnologiju.
jbt dobijem mail o novom postu u ovoj temi, pomislim sad će organizujemo neku zajebanciju, pohitam ovde a ono šta,...opet opruge i amortizeri...
ovo jeste napisano kao zezanje. ali ima i istine. tacno je da ste pisali o oprugama i amortizerima za haci, ali sto se tema ne bi malo prosirila, pa da se pise o jos necemu a ne samo sta koji kupim a da mi ne udje i koliko cvorova da vezem na instalaciji za plin da jos manje trosi. da je tema, ako je prebacena tamo, osudjena na zakljucavanje, veze nema. zakljucavaju se teme u kojima se pojavljuje politika, zatim teme o kojima je pisano 200k puta itd itd.
uostalom, kalibar, imas ista prava uredjivanja kao i ja, ako je bas, bas, vrati temu i nikome nista.
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
bez veze, nije stvar u kesu i budzevini nego o razmatranju opcija na koje smo osudjeni mi kijima je komlikovano da nabave smrdljive amortizere iz inostranstva i mozeli se kod nas napraviti nesto zanimljivo ili samo fabrika....
Gresis grdno sinko.
Celo cimanje i cekanje na kraju opravda upravo cena i kvalitet jer bolje delove ovde najcesce ne mozes da nadjes, a ako i nadjes jeftinije je dovuci spolja.
Cak i kada posiljku zakace carina i porez.
Comment