Ma da nek bude 15mm lim, nek se sve drugo pokrivi al to nemoj nikako, daj bre si lud, pa znas li ti sta je 5mm celik, jos na tu povrsinu, trebao bi ti ozbiljan cekic , 8mm bi vec bilo predimenzionisano a o 10mm da i ne govorim.
Uostalom Techno toy tuning kaze sledece:
"These are much stronger than the factory mounts and will help to strengthen the factory mounts and make them more rigid."
Ja ne cuh da su nekom i ti fabricki od par mm pukli ili se pokrivili.Ne treba preterivati ali opet ne ni ici sa tankim, aj da kazem 5-8mm sasvim dovoljno.
Dajte neke mere pa da nacrtam to u Cad-u i spremim za secenje na nekim munjama od masina,plazma , waterjet ili sl..
Boj ne bije svetlo oruzje vec boj bije srce u junaka
pa da ali koja je cena tog durAlu a koja je cena gvozdjurije?
ovih 5mm gvozdjurije za 1000 din mozemo da dobijemo Traction Brakete za sve nas sa sve varenjem ovog manjeg dela...
mislim da je to malo bolji argument od minimalne stednje na tezini
Prestanite da teoretisite i krenite da merite te rupe.
A sto se tice debljine, ja bi to pojacao. Makar 10mm celika, briga me da li ima 1kg vise, vaznije mi je da ne znam da ne moram da razmisljam.
Ima po netu slika kada se to pokrivi, a radjeno je od tanjih ploca. Nema razloga za rizik, a cena je prakticno identicna.
Sory mozda se neobracam na pravu mestu, ali rekoh mozda je najbolje vas da pitam...
Ima li neka AE86 na prodaju, trazim nesto za sebe da spakujem i da vam se pridruzim...
Nije mi hitno, ali ako nesto naleti...
Stanje nebitno, bitno mi je samo da je sa papirima sve ok...
Comment