Ko sto tetka rece ko to jos i cita, to ostaje u posti i na ziro racunu se vidi da je uplata legla, ali ne znam dal bi iko imao muda da odnese takvu uplatnicu u sup. To je onaj slucaj kada razvuces malo placanje pa ti momci u plavom dodju na vrata pa dokaz o uplati direktno njima na ruke.
Razumeju i oni salu ali ne bas uvek.
Kod nas u Srbiji policija po uplatnicu ide, "na noge", ako ne platiš.Naravno tu se dodaju i troškovi "podsećanja"......a postoji i novina od pre neki dan.Naime, ne možeš npr. da registriješ vozilo ako imaš izvesnih dugovanja!
Jos jedna ocena manje od mene - njima, sto ukupno cini nula. Ovijeh dana stalno idem Maksima Gorkog oko 4h popodne - totalni raspad sistema. I dok oni za to vreme postavljaju saobracajcice da mashu lizalicama sve u ritmu semafora (znaci efektivno nicemu ne sluze) u Kneza Milosha, cisto ih zabole stojko da postave nekog da sredi kruzni tok i 2-3 kriticne raskrsnice u doticnoj ulici kad nastane haos pa jednu raskrsnicu prolazis 10ak minuta
te sto vidis na raskrsnici na kojoj radi semafor su (cesto) na obuci, tek se uce a lakse je uhvatiti ritam kada postoji semafor.
vrlo cesto srecem obuku na raskrnici plavog mosta i Vojislava Ilica...i tu se napravi haos isto.
e sad, sto obuka ne ide na najmanje prometnim/laksim raskrsnicama prov da se dobro uvezbaju pa tek onda utrenirani na krstenje u guzvu ziasta ne razumem razloge ako ih ima (mozda i ima).
Cesto prolazim preko plavog mosta i od kako radi policajac oni koji skrecu levo prema auto putu i slapu imaju vise sanse da prodju jer ih on pusta duze nego sto semafor to dozvoljava. Jeste da je posle veca guzva na raskrsnici sa ustanickom ali ne mogu svi biti zadovoljni ipak je guzva.
Iskreno i ja sam poceo radni staz kod "plavog mosta" u jednoj kako da kazem javnoj kuci....
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
Comment