Misljenje o saobracajnoj policiji, (pr)ocena...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • kilson
    Moderator
    • 09.10.2004
    • 3216
    • NoviBGD
    • AR 75 GT

Mozhda se nekome unutra... ?

Srpski klub ljubitelja Alfa Romeo automobila

Comment

• Wiz
      CBC Senator XXL
      • 30.09.2004
      • 3104
      • Nish

Secam se kad sam vozio Aleka i ugasi se on stanem ja na jednom prostoru gde je divlje ukljucenje za magistralni put,a dole vrebaju panduri,i sedim ja alnasujem oni me samo posmatraju pitaju se dali cu proci nadole,pozovem ih ja da mi pomognu onako rukom,ma odjebase me i odose,posle sam upalio auto i ukljucim se na taj put.Poenta,ne zanima ih da ti pomognu vec samo da te kazne

Comment

• -Vedran-
        CBC Senator XXL
        • 03.10.2004
        • 3255
        • Beograd

@ Killaz

Power of dreams !!!

Comment

• HotDog
          CBC Senator XXL
          • 06.05.2005
          • 965
          • BSG 75 (011)

Pa naravno, gde gospoda da prljaju svoje gospodske ruke i ispeglane uniforme? Juce, gore na Mirijevu, neko izgurao kontejner na pola ulice, ispred mene 307 plavci, obilaze kontejner u blagom luku i produzuju...pa ja mislim da je ipak njima posao i bezbednost saobracaja, a ne samo uzimanje love, pa i mislim da su ipak trebali oni nesto da preduzmu, a ne da odu do raskrsnice, skrecu desno, predomisle se na pola puta, daju levi migavac, stanu tako malo na raskrsnicu da razmisle, pa onda polukruzno nazad, dok mi ostali cekamo ko magarci.

Comment

• Wartburg
            CBC Senator XXL
            • 01.02.2005
            • 663

Ima jedna zanimljiva prica o policiji kou sam procitao u Politici.
            Da ne citiram ukratko cu prepricati.
            Cale imao 2 sina, jednog dao u skolovanje, drugi ostao da cuva ovce, koze i ostali poslovi ove vrste.
            Ozeni otac tog sina sto mu ostao, i on bio srecan, nece vise morati da se ******.
            Kad posle 3 dana, njemu otac kaze aj da naranis stoku.
            On se naljuti i ode u policiju.

Comment

• 206
              Admin od ispočetka :)
              • 09.12.2004
              • 9548
              • Beograd
              • 206

Ima jedna jos zanimljivija i sto je najgore, istinita prica iz jedne lokalne policijske stanice, negde u RS

Jedan od pandura, neki od onih nizih prasinara, trazio premestaj u saobracajnu policiju. Kao razlog je naveo "...poceo sam da pravim kucu, pa bi trebalo malo da poboljsam materijalno stanje!"

Mislim...sta reeeeci :
              The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• Black Knight
                CBC Senator XXL
                • 13.10.2004
                • 2020
                • Novi Beograd, kicblo

mene su uvatili sinoc...

posto vozimo ista kola ja i cale...zaboravim da uzmem saobracajnu...ni na kraj pameti mi nije bilo da pogledam da li je kod mene...

na izlazu sa Novosadskog autoputa kod Bataje na punktu me zaustavlja cika milicajac...
                potrazim dokumenta, izvadim legitimaciju, vozacku...ali nemam saobracajnu... reko zaboravio sam da je uzmem od caleta...a on pa nema veze.. vadi mobilni, zove, proverava reg.broj. i kaze mi sve je ok...600 din. trosio sam mobilni na tebe (!?!)... a uz put mogu da ti pisem i vise...imas zatamljena stakla, plavo osvetljenje na zadnjoj tablici...ma sta oces...

sto je naj crnje morao sam da razmenim evre od playera...kog sam planirao da kupim...

ali prosao sam odlicno...bar ja tako mislim...
                Injection is good,but I'd rather be blown!

Comment

• dfast
                  CBC Senator XXL
                  • 26.05.2005
                  • 1302
                  • Hoofddorp NL /Bgd

, za ne nosenje dokumenata ima pravo da te kazni, a opet odakle mu ideja da koristi mobilni, zar nije imao radio stanicu u kolima ili onu malu motorolu?
                  Za plavo osvetljenje tablica ne znam, ali zatamljena stakla su valjda dozvoljena pozadi dok soferka i prednja bocna nisu.

Comment

• Wartburg
                    CBC Senator XXL
                    • 01.02.2005
                    • 663

Dobro si prosao.
                    A sto se tice motorole, nije joj dug vek kako je koriste, ali opet ima i u kolima radio.
                    U svakom slucaju mogao je da te drka ispao je relativno ok.

PS Kazna za ne nosenje dokumenata je bila 4000 din, ne znam kolka je sad, al je bas bilo price o tome.

Comment

• Delkan
                      CBC Senator XXL
                      • 14.06.2005
                      • 829
                      • 60 km From BG,West

Pre dva dana panduri sa floridom zaustavljaju cigu tacno ispred moje kuce.Naravno,objasnjavanje,kuknjava...Zavrsili oni,sedaju u auto i krecu a motorola ostala na krovu floride(i to u uspravnom polozaju). Ortak istrci i svirne za njima,oni se vrate u rikverc i pitaju ono kao nadr*ano:"Sta je?"
                      "Ostala vam motorola na krovu"(sad je vec bila u horizontali)
                      "A to,hvala..."

Comment

• -Vedran-
                        CBC Senator XXL
                        • 03.10.2004
                        • 3255
                        • Beograd

Ja im ne bi vratio!
                        Power of dreams !!!

Comment

• HotDog
                          CBC Senator XXL
                          • 06.05.2005
                          • 965
                          • BSG 75 (011)

Pa da se mentoli sete gde su izgubili i posle te cimaju...eto im ga, ionako je upljuvan, a verovatno i cackaju ushi antenom

Comment

• Wartburg
                            CBC Senator XXL
                            • 01.02.2005
                            • 663

Mozes ti sa tim da ih prisluskujes, jedino kako bi te locirali kad bi se pravio pametan i pricao preko Motorole.

Comment

• TETAK
                              CBC Senator XXL
                              • 30.09.2004
                              • 3034
                              • Čačak, Srbija

Čitam i razmišljam da li da vam pružim zadovoljstvo ili ne.....ali ipak ste vi moja braća po benzinu......Elem, juče smo uhapsili dva saobraćajca zbog nekoliko krivičnih dela.Da ne ulazim u detalje kojih, ali poenta priče je da su junaci naše priče pre izvesnog vremena lepo zaustavili i kontrolisali jedan automobil , naravno i vozača i putnike u njemu.Usput, savršeno profesionalno utvrde da se radi o krimosima koji su upravo išli iz lopovluka i da su kola puna kradene robe!E tu prestaje ono "prifi" i počinje nagodba oko toga kolika je cena da ih ne privode i ne obaveštavaju kriminalističku policiju!Procena je u slobodnom pogadjanju stala na 100E.Pošto su u tom delu priče našli zajednički jezik, lopovi(ovi bez uniforme) utvrdjuju da nemaju kod sebe 100E, pa rešenje pronalaze u ostavljanju mobtela u "remu" dok ne donesu pare!Da ne dužim svi lepo odrade svoj deo dogovora i lepo se rastanu....Ali, uvek ima to, ali, mi lepo posle par meseci rešimo osnovno "delo" i krimosi nam kao bonus daju i ovu poučnu priču!Epilog je sledeći, sad svi zajedno lepo sede u Istražnom zatvoru....
                              Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

• BOOST
                                Founder - Admin od Začetka
                                • 29.09.2004
                                • 8726
                                • Gislaved//Sweden
                                • SAAB 9000 AERO R; SA

Bravo tetak.. nema sta da se pricha, kad neko za 100? proneveri lice zemlje i nacije nije vredan ni pishljivog centa

Ja sam za ono kriv sam platim, kriv si plati. Pa kome kad dosadi
                                Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
                                move your mind

Comment

Working...
                                X