Re: Koliko često sedate u automobil samo da bi ste se provozali?
Sve manje i manje, u poslednje nevreme, ali bar 3 puta mesecno. Pre desetak godina, kad sam kupio Reno 25, svaki dan, supruga i ja, dok nas nije prosla volja, a nije nas prosla nikad.
Cesto - pogotovo kada nemam nista pametno da radim a ne da mi se da sjedim kod kuce Jos cesce je vracanje kuci duzim putem
Zenu i djecu (za sad) nemam, pa koristim slobodu
Ja sam za sada jedini koji je stavio svaki dan
Elem, svaki dan vozim kola makar par kilometara... Sednem nocu u kola ako nemam sta da radim, kupim paklu cigara i neki sok, i vozim se jedno 2-3 sata po gradu Nekad sam, nekad iscimam jos nekog... I kad izlazim u grad, u kraj i sl. uglavnom uvek idem kolima... Navika, jbg...
Nekad bez razloga provozam, cesto duzim putem (odem a bogami i dodjem) , oprzim ga redovno narocito ako izlazim na auto-put (dok zena ne prigovori) ... u gradu ne volim da gazim, previse sanse da unesrecim neko dete ili matorca ...
Astra Classic II 1.4 Twinport (ex: Kadett E 1.3i )
Jednom nedeljno 100km i to najcesce oko i preko fruske gore.
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
jao ljudi pa vi ste srecni.meni dosadi auto,meni sad dolazi zelja za biciklom.secam se prvog auta,128-ice,a para za corbu nema pa cekam petak da dobijem deo plate,a od plate mogu da kupim 5-6l corbe,pljuge i za vece petak-subota,naravno pivdza.kako mi nedostaju ti dani,ta zelja da se vozam sa pajtosima.a sad,ova moja ima dozvolu,al otkad je grunula u kapiju,moram da je vozim na posao,pa idi odvezi i dovezi klinca iz skole,pa idi na posao,pa pijac,pa ***** palac,nema vise te slatke zelje,a to je ono kad nema,tako bi'....
Ja sam to radio par puta nedeljno pre krize. Obozavao sam da ga nocu stisnem po skoro praznim ulicama i putevima. Pogotovo kad sam nervozan ili depresivan. To mi uvek vrati osmeh na lice i smiri me.
Ali kako je pocela kriza, sve redje i redje. Sad se vise i ne secam kad sam se provozao kolima onako bezveze. I nije samo zbog krize. Postavili su kamere svuda. A tamo gde nisu kamere, tu su patrole. A tamo gde nisu ni kamere ni patrole, tamo su rupe po putu.
Comment