Koliko često sedate u automobil samo da bi ste se provozali?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • legenda
    CBC Senator XXL
    • 28.03.2009
    • 1345
    • Beograd

Re: Koliko često sedate u automobil samo da bi ste se provozali?

2006-te i 2007-me vozikao sam se po gradu,obicno od 23 pa do 3-4h ujutru,upoznavao svaki deo Beograda i ucio ulice i precice...nekad sa devojkom,nekad sa drugarima,a na Kosutnjak sam obicno isao sam...bese lepo vreme,tng 33 din,za crvenu nisam mogao da potrosim celu noc...sad odem jednom u 15 dana do Pozarevca,cisto da se izdivljam malo po auto putu...

Comment

• TheWickerMan
      CBC Senator XXL
      • 11.09.2007
      • 791
      • DE
      • AR Giulietta TCT

Originally posted by Marcus
      Elem, svaki dan vozim kola makar par kilometara... Sednem nocu u kola ako nemam sta da radim, kupim paklu cigara i neki sok, i vozim se jedno 2-3 sata po gradu Nekad sam, nekad iscimam jos nekog... I kad izlazim u grad, u kraj i sl. uglavnom uvek idem kolima... Navika, jbg...
      Ista prica osim sto kod mene nije bas par vec vise 15+ km za vece...Neretko se provozam do KSa,KGa,GMa... em sto volim da se vozikam em mi trenutno gorivo dzabe i bez pakle cigara ne krecem nigde...

Comment

• zverko
        CBC Senator XXL
        • 19.08.2005
        • 7085
        • BGD
        • Audi A4

uglavnom pozelim da imam dugme, da se zavalim i da me probude kad stignem gde sam krenuo ali takodje bude i trenutaka kad suvozac ne progovara a ostali u saobracaju se krste i prevrcu ocima...

ono sto sam skapirao pre neku noc je da nije zdravo kada sam sam u autu... ni za zdravlje ni za auto ni za dzep... toliko se ponekad iscimam da krsta pocnu da mi pulsiraju od adrenalina...

dakle, sve je stvar raspolozenja u datom trenutku

e da, inace, u kraju mi je zesca frka za parking zbog djilkosa koji parkiraju juga tamo gde mogu da stanu dva slona(MB), tako da uglavnom kad dovatim mesto ne diram ga osim ako je moranje.
        deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• weasel
          CBC Veteran
          • 07.06.2005
          • 115
          • Novi Beograd

Jednom mesecno mozda.. U kola sedam sve redje.. Kad idem sa nekim 99% slucajeva drugi voze.

Comment

• Eon
            Moderator
            • 10.03.2005
            • 4225
            • Beograd-NBG-44
            • Superb 2.0 4x4 DSG

Posle pola miliona km više mi i nije gušt. Žena i ja kada smo putovali u inostranstvo do pre 8 meseci (za mesec dana postajem ćale), čim pređem granu, jurim nekog zeca pa peglam po 200. Ovako, svaki dan rutina. Ubijem i po dva sata dnevno vozeći 50km, i onda stvarno izgubim volju, pa bilo koji auto da vozim. Mislim da me je Beograd ubio u pojam.

Mada, kada je nedelja, pa još sneg, grad prazan, moguće kontrolisano proklizavanje, onda je druga priča. Samo čekam komandu i sa zadovoljstvom sedam za volan. A pre 15 godina, imao sam svog keca i stalno nešto čačkao. Uvek je bio kao zapeta puška, a gorivo sam kupovao na flašu i to neki žešći mix! Skupim 20 maraka pa odem da se vozikam po gradu, eeee!!!
            Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
            Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• Cvagen
              Banovan
              • 17.04.2010
              • 122
              • Beograd

Od kada su upala sedišta od GTI modela, hleb kupujem na Terazijama, iako imam pekaru 0-24 bukvalno ispred nosa.

Comment

• Marcus
                CBC Senator XXL
                • 19.10.2007
                • 631
                • Novi Beograd - B62

Originally posted by TheWickerMan
                Originally posted by Marcus
                Elem, svaki dan vozim kola makar par kilometara... Sednem nocu u kola ako nemam sta da radim, kupim paklu cigara i neki sok, i vozim se jedno 2-3 sata po gradu Nekad sam, nekad iscimam jos nekog... I kad izlazim u grad, u kraj i sl. uglavnom uvek idem kolima... Navika, jbg...
                Ista prica osim sto kod mene nije bas par vec vise 15+ km za vece...Neretko se provozam do KSa,KGa,GMa... em sto volim da se vozikam em mi trenutno gorivo dzabe i bez pakle cigara ne krecem nigde...

Pa dobro, ja kad kazem par km, mislim bar 15-20 Ono, od NBG-a do Mirijeva ( da se spustim niz novi put ), pa u povratku preko tranzitnog na Vilinim vodama, ka Kalisu i tako

Naravno, kad ne mogu da spavam, jedno 2 kruga na Kosutnjaku i kad se vratim, spavam kao beba

A pre jedno 2 meseca, nebitan razlog, sam za noc presao 337km po BG-u... lagana voznja, mnogo sam bio besan tu noc Eto koliko ponekad ume da bude dosadno

Comment

• prolupator
                  CBC Senator XXL
                  • 02.09.2005
                  • 3968
                  • Zemun

Jako retko, na žalost ...
                  I zbog posla i zbog privatnih obaveza sam puno za volanom, tako da malo vremena ostaje za uživanje (za volanom) ...
                  OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• makim
                    CBC Član
                    • 08.02.2009
                    • 52
                    • beograd

Kad stvarno pozelim , onda to i delam.Nema tu jednom nedeljno , svaki dan i sl' , nekad nekoliko dana uzastopce, nekad sa pauzama od ponekoliko dana, zavisno od raspolozenja i potrebe za razonodom...
                    Srdacan pozdrav makim

Comment

• stevak
                      CBC Senator XXL
                      • 31.05.2009
                      • 1215
                      • Zemun
                      • Saab 9000 cs 2.0T

Kao mlađi sam se vozikao bez cilja. Sada, samo sa razlogom, pa makar taj razlog bio i topla čokolada u, recimo, Rumi. Pa onda povratak preko Fruške gore.
                      ex SAABotražitelj

Comment

• RotaryCat
                        CBC Član
                        • 17.01.2011
                        • 59
                        • Tuzla

Originally posted by SAABotražitelj
                        Kao mlađi sam se vozikao bez cilja. Sada, samo sa razlogom, pa makar taj razlog bio i topla čokolada u, recimo, Rumi. Pa onda povratak preko Fruške gore.
                        me too.. meni nestane cigara, nikad ne sidjem u trgovinu u prizemlju.. uvijek odem na benzinsku na drugom kraju grada, na kraju - do kuce ispusim pola kutije i vratim se nakon par sati

Comment

• X9
                          CBC Senator XXL
                          • 28.06.2005
                          • 3179
                          • Wien-Sabac
                          • RX-8 i X-9

sve sam zagadjivac do zagadjivaca..a ekologija?nista a?
                          ja redovno stignem kuci sa posla pre nego klinci dodju iz skole,koja je jedva nekih 500 metara od stana.i onda slazem sam sebe,kao da ih pokupim da ne idu peske i tako.njima bacim kosku tipa CD sa muzikom Red Hot Chilli Peppers i oni pozadi uzivaju a ja kobajagi trazim jeftinu pumpu da sipam benzin
                          jes da ovo zezanje malo vise optereti kucni budzet,i da bi za taj novac nesto drugo mogao uraditi ili kupiti ja se povodim time da "i mi cigani imamo dusu" i da ce benzin biti samo skuplji a ja samo stariji pa rekoh da se vozam dok mogu
                          "I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."

No ROTOR no MOTOR...

Comment

• artichoka
                            CBC Veteran
                            • 14.05.2005
                            • 141
                            • Beograd
                            • Peugeot 205XS

Pfffff, reeetko. Skup hobi postao. Inace u neka bolja vremena bese vise puta nedeljno, nekad saaaaatima nekad krace, nekad jurcanje nekad krstarenje, ali u svakom slucaju bilo je vozikanja samo tako.

Doduse sad sam se preselila na periferiju pa kao imam malo vise do posla i od posla i to smatram relaksacijom i vozikanjem, narocito ujutro onih par minuta kroz Kosutnjak

Comment

• TheWickerMan
                              CBC Senator XXL
                              • 11.09.2007
                              • 791
                              • DE
                              • AR Giulietta TCT

Originally posted by X9
                              sve sam zagadjivac do zagadjivaca..a ekologija?nista a?
                              ja vozim na TNG-u,ne zagadjujem

Comment

• GSi
                                CBC Senator XXL
                                • 15.04.2007
                                • 1018
                                • Zemun

Meni je letos bilo super, dal zbog belog Sengena ili ne znam do cega, al od 20h do 08h, nigde nikoga u gradu
                                Em nije ni toplo ni hladno, em pusto na ulicama... uopste nisam imao zelju da palim gume, jednostavno razgledanje grada
                                Dr. Fritz Indra

Comment

Working...
                                X