Da mi je viska para i da uzmem jedan malecki crni TT quattro
a ovaj svoj da zadrzim kao backup posto ipak ima redovno zadnje sediste..
samo mali off da napravim - sada hocu da menjam kola cisto iz razloga manjka snage (tetak je bio u pravu ranije kad je ostavio komentar da mom autu fali ono "T"
, ja sam sa korada presao na alfu 156 pa na a4 sa 125ks, jeste bilo zanimljivo imati nesto sto se ne kvari
ali mi je dosadio i planiram neki upgrade)
i - sada sam u problemu.. nema nista (za koju god novije) za neku doplatu od ~2-3000e, da je pouzdano, malo jace, a da ima slican nivo zavrsne obrade i kvalitet osim malo novijih audija..
pre neki dan sam otkrio volvo C70
i svidja mi se strasno, samo me izludjuju sa godistima i motorima, neki '98 jesu a neki nisu euro3, tako da cu verovatno odustati od ideje uvoza tog modela (noviji su dosta skuplji, a i na nekim stranim forumima sam procitao da je "'98 the only year worth buying..".

a ovaj svoj da zadrzim kao backup posto ipak ima redovno zadnje sediste..
samo mali off da napravim - sada hocu da menjam kola cisto iz razloga manjka snage (tetak je bio u pravu ranije kad je ostavio komentar da mom autu fali ono "T"

i - sada sam u problemu.. nema nista (za koju god novije) za neku doplatu od ~2-3000e, da je pouzdano, malo jace, a da ima slican nivo zavrsne obrade i kvalitet osim malo novijih audija..
pre neki dan sam otkrio volvo C70

Comment