Izaberite auto, sta bi vozili

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • NemanjaNS
    CBC Veteran
    • 26.10.2004
    • 121
    • Novi Sad

Da mi je viska para i da uzmem jedan malecki crni TT quattro
    a ovaj svoj da zadrzim kao backup posto ipak ima redovno zadnje sediste..

samo mali off da napravim - sada hocu da menjam kola cisto iz razloga manjka snage (tetak je bio u pravu ranije kad je ostavio komentar da mom autu fali ono "T" , ja sam sa korada presao na alfu 156 pa na a4 sa 125ks, jeste bilo zanimljivo imati nesto sto se ne kvari ali mi je dosadio i planiram neki upgrade)

i - sada sam u problemu.. nema nista (za koju god novije) za neku doplatu od ~2-3000e, da je pouzdano, malo jace, a da ima slican nivo zavrsne obrade i kvalitet osim malo novijih audija..

pre neki dan sam otkrio volvo C70 i svidja mi se strasno, samo me izludjuju sa godistima i motorima, neki '98 jesu a neki nisu euro3, tako da cu verovatno odustati od ideje uvoza tog modela (noviji su dosta skuplji, a i na nekim stranim forumima sam procitao da je "'98 the only year worth buying..".
    Jedan klik u Photoshopu i vec smo spremni za Evropu..

Comment

• maki
      CBC Senator XXL
      • 03.10.2004
      • 878
      • Budva, CG

bmw 5 ali model od 96-2003/4 neznam tacno do kad se proizvodio, ima na listi par favorita ali bmw se izdvaja
      HSD - MAN B&W 77600PS x 104 RPM

Comment

• MOSLER
        CBC Senator XXL
        • 27.05.2005
        • 1064
        • Niš

Pa saaaaad,ako bih kupovao neki auto koji bih vozio nekoliko godina i pri tome bio spreman da potrosim nekih 9000 eura verovatno bi se odlucio za Alfu 166.Jednostavno za te pare dobija se atraktivan auto sa dobrim performansama i dosta opreme.Iskreno vise volim BMW ali se za pomenutu sumu tesko moze naci neki e39 a da je u dobrom stanju.Uostalom ko zna, mozda cu u skorije vreme da menjam auto pa cemo videti na sta cu prilikom kupovine da naletim.

Comment

• RS-6
          CBC Senator XXL
          • 24.07.2005
          • 581
          • Montenegro-Bar
          • 2x AR I BMW 330XI

Ubedljivo Audija i to S8, mada se nebih bunio ni za druge S i RS modele.To je sto se tice Njemaca.
          O italijanskim kolima koja su mi posle njemaca naj interesantnija je legenda Lanca integrale Martini Racing 5 i Alfa 156GTA.
          Moj glas ide Audiju.

http://www.youtube.com/watch?v=YCIIW...&feature=feedu YAMAHA

Comment

• vlada
            CBC Član
            • 07.05.2005
            • 96
            • Beograd, Banovo Brdo

Pa sta reci nego ALFA 166

Nevezano za ovu anketu, vec neko vreme razmisljam o ovom automobilu, pratim cene na mobile.de i slicno. Mogu u odlicnom stanju da se nadju vec od 5k eura.
            Naravno ne treba ni da spominjem izgled,udobnost,bogatstvo opreme, osecaj u voznji.
            Od ovog auta deli me jos samo moj majstor Branko koji mi tvrdi da je odrzavanje za 166-icu 4 puta skuplje nego za 155, ili npr. vise nego duplo skuplje nego za Lanciu K, iako su da kazemo ista klasa.
            Ali nema veze, ako uzmem 2.0ts pa kod Ivana stavim plin ostace para za popravke
            BMW E46 320D

Comment

• BOOST
              Founder - Admin od Začetka
              • 29.09.2004
              • 8726
              • Gislaved//Sweden
              • SAAB 9000 AERO R; SA

Primecujem da vecina nezivi u realnosti vec u snpvima, zasto je to tako, bem li ga...
              Vecina od pomenutih auta se nikako neuklapa u budzet od 10K ? , no, ajd , nek vam bude
              Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
              move your mind

Comment

• srle1
                CBC Senator XXL
                • 08.02.2005
                • 320
                • Beograd

BMW
                Ko leti vredi, ko ne leti ne vredi!

Comment

• MOSLER
                  CBC Senator XXL
                  • 27.05.2005
                  • 1064
                  • Niš

Originally posted by vlada
                  Pa sta reci nego ALFA 166

Nevezano za ovu anketu, vec neko vreme razmisljam o ovom automobilu, pratim cene na mobile.de i slicno. Mogu u odlicnom stanju da se nadju vec od 5k eura.
                  Gledao sam ih i ja skoro na mobile.de ali te 166 za 5k ne mogu da se uvezu jer ne zadovoljavaju euro 3 a one koje se mogu uvesti su preko 7k eura +carina+porez i izadje preko 10k.Ovde se mogu naci 1998 god vec za oko 8000 E.

Comment

• -Q-
                    CBC Senator
                    • 03.12.2004
                    • 288
                    • Srbija/Beograd

166 3,2 ili Volvo S80 T6...
                    2008. Leon

"... ah V-TEC, all of the lag, none of the turbo, its like waiting for bad sex..."

Comment

• 75ts
                      CBC Senator XXL
                      • 28.04.2005
                      • 651
                      • Beograd-Mirijevo

Mora da bude TurBo Benzinac, posto Alfa nema trenutno nista da ponudi izbor pada na Saab 93 Turbo....

Comment

• MOSLER
                        CBC Senator XXL
                        • 27.05.2005
                        • 1064
                        • Niš

Originally posted by 75ts
                        Mora da bude TurBo Benzinac, posto Alfa nema trenutno nista da ponudi....
                        Ne budi tako siguran!

LINK

Edit 004: Skracuj dugacke linkove

Comment

• 75ts
                          CBC Senator XXL
                          • 28.04.2005
                          • 651
                          • Beograd-Mirijevo

Hm mislio sam da su ti motori ostali samo u 164kama i GTV..ali eto svaki dan nesto novo saznas...neka ne volim velike automobile ostacu pri 93ci.

Comment

• sn00py
                            CBC Senator XXL
                            • 15.08.2005
                            • 851
                            • Belgrado

BMW

BMS team

Comment

• nele22
                              CBC Veteran
                              • 22.10.2005
                              • 111
                              • BIH , okolina Modrice

Svi automobili su dobri,ali BMW je BMW !
                              Ne zelim da budem pristrasan(vec vozim BMW730i)vozio sam svakakvih auta,ali dok se neproba BMW-ovih 3000ccm(i vise) sa manuelnim menjacem i iskljucenim ASC-om pa se borite da vas ne prestignu zadnji tockovi uz guzvanje asfalta pod njima i sve to uz miris zapaljene gume,VERUJTE NEMA BOLJEG OSECAJA DOK STE PRIKOVANI UZ SEDISTE !!!
                              E, sad, treba paziti da tu i ne ostanete prikovani !!!

Kada sam kupovao ovaj auto drugar koji je vozio 7-icu mi rece "videces kad sednes iz tog auta u neki drugi izgledace kao da si seo na bicikl" BIO JE POTPUNO U PRAVU TO MI SE DOGODILO.

ALFA 164 3.0 ili HONDA LEGEND bi mozda mogle doci u obzir,ali SAMO KAO OPCIJA.
                              Samo polako i pun gas ! ! !

Comment

• Karbo
                                CBC Senator
                                • 16.02.2006
                                • 225
                                • Sydney - Land of Downunder

Moj glas ide za...
                                http://www.saab.com/main/AU/en/image/mo ... _large.jpg

Originally posted by nele22
                                Ne zelim da budem pristrasan(vec vozim BMW730i)vozio sam svakakvih auta,ali dok se neproba BMW-ovih 3000ccm(i vise) sa manuelnim menjacem i iskljucenim ASC-om pa se borite da vas ne prestignu zadnji tockovi uz guzvanje asfalta pod njima i sve to uz miris zapaljene gume,VERUJTE NEMA BOLJEG OSECAJA DOK STE PRIKOVANI UZ SEDISTE !!!
                                E moj Nele, taj tvoj uzitak u Bembari je nista u poredjenju na ovu zverku.... Da vidis sta je zakivanje za sjedista!
                                I firmly believe that anyone, who is worth anything at all should own
                                a 12 cylinder car before they die... because there's nothing else like it...
                                It will take your breath away!!!
                                by David E. Davis

Comment

Working...
                                X